Pernilla Wahlgrens misstag efter Theos konfirmation: "Katastrof"

I podden "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla om den stora missen efter yngsta sonen Theos konfirmation...


Theodor Wahlgren är den yngsta i klanen Wahlgren-Ingrosso, och av succéserien "Wahlgrens värld" att döma är han också sin mammas lilla ögonsten.

Theo Wahlgren har konfirmerat sig

Nyligen gick Theo klart sin konfirmation, vilket många 15-åringar i Sverige gör enligt tradition. Och självklart vill mamma Pernilla Wahlgren berätta om det i podcasten "Wahlgren & Wistam", som hon har tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam.

– Theo fick utmärkelsen "lägrets gullegris", skrattar Pernilla och läser upp motiveringen:

– När man ser dig vill man bara ge dig en kram, eller just det, man får inte ha några favoritbarn. Du kan dansa som en riktig partypingla, och är även en jävel på att mingla. Det låter som du Sofia.

Theo har alltså varit ordentligt omtyckt – och till sist skulle lägret avslutas med en konfirmationsgudstjänst i kyrkan.

"Katastrof"

Pernilla inleder med att berätta att hon har fyra barn, varav Theo är den första som konfirmerar sig.

– Jag älskar kyrkan, och jag älskar att sitta där. Jag, mamma och pappa storbölade när de tog nattvarden och blev välsignade, och VÄRSTA stressen för mig.

Hon berättar att Theo, dagen innan ceremonin, hade sagt till Pernilla att de skulle ha på sig vita linnebyxor och vit linneskjorta. Pernilla får då springa till affären och köpa nya kläder.

Samma morgon som konfirmationsgudstjänsten ska äga rum får då Theo reda på att alla andra i hans grupp ska ha på sig kostym.

– Katastrof. Det här är alltså en kvart innan han ska till kyrkan, säger Pernilla som återigen fick springa och leta efter en kostym till sonen.

"De får tydligen jättemycket presenter"

Väl i kyrkan går iallafall allt som det ska, men det skulle inte hålla länge till – iallafall inte om man heter Pernilla Wahlgren.

– Det visar sig sedan att, som jag inte heller har fattat, att alla andra har mottagning hemma med jättemycket familj och vänner och alla samlas. De får tydligen jättemycket presenter.

Pernilla hade alltså totalt missat den tradition som följer efter en konfirmation, alltså att konfirmanden ofta får presenter av nära och kära.

Kaoset efter konfirmationen

Istället hade hon bokat bord på sonen Oliver Ingrossos nya restaurang "Olli", men eftersom avslutningsceremonin var färdig vid 14 och restaurangen öppnar vid 16, fick de gå och sätta sig på Beirut Café och äta brunch då alla var hungriga.

På Beirut Café haglade maten in, och kort efter att hela familjen ätit upp inser Pernilla misstaget:

– När vi ätit upp så kollar jag på klockan och bara "hörni, om en timme ska vi äta middag på Olli", skrattar Pernilla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

1 timme sedan
Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

1 timme sedan
Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.