Lördag 13 Aug
Stockholm

TV4-profilen tillbaka i tv-rutan – efter skandalfest

TV4-profilen gör nu comeback i tv.
TV4-profilen gör nu comeback i tv. Foto: Unsplash och Fredrik Sandberg/TT

Efter Expressens avslöjande om TV4-profilens agerande på en personalfest valde TV4 att bryta samarbetet med programledaren. Nu gör profilen tv-comeback i Kanal 5.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under en avslutningsfest för en tv-produktion ska en känd TV4-profil varit berusad och höjt rösten mot en kvinnlig medarbetare. Han ska även tagit tag i kvinnans handleder och inlett en "brottningsmatch", enligt uppgifter till Expressen. 

”Det stämmer att jag var otrevlig. Jag har bett om ursäkt och det gör jag gärna igen. Det var inte okej av mig och jag är ledsen för det”, skrev han i ett sms då.

Det var i fjol som den kända profilen var aktuell som programledare i ett program på kanalen. TV4 hade redan hunnit gå ut med marknadsföring och annonsering inför premiären, där personen sedan blev bortplockad.

"Tungt beslut"

Det var i september 2021 som TV4 berättade att de valt att avsluta samarbetet med den kända tv-profilen efter Expressens avslöjande om att han ska ha agerat våldsamt mot en kvinnlig kollega på en personalfest.

– Det här är ett tungt beslut, det handlar om en person som betett sig oacceptabelt men också är uppskattad, sa TV4:s programdirektör Viveka Hansson, till tidningen då.

På fredagen stod det klart att TV4-profilen ska göra comeback i Kanal 5.

TV4
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.