Magdalena Graaf och pojkvännen Louie Marti
Magdalena Graaf avslöjar hur hon och Louie Marti firade – och vad han fick i present. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det fick Louie Marti i present från Magdalena Graaf: "Inget man skryter om"

Magdalena Graafs pojkvän Louie Marti fyllde nyligen 44 år. Och det gick självklart inte obemärkt förbi. Nu berättar Magdalena om det romantiska firandet – och avslöjar även vad han fick i födelsedagspresent.


Magdalena Graaf, 46, och pojkvännen Louie Marti, 44, har varit ett par sedan förra våren. Paret träffades efter att Magdalena hade separerat från sin tidigare sambo Filip Larsson.

I mars 2021 skrev Magdalena i sin blogg om känslorna för Louie Marti.

"Vi har dejtat ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som" skrev Magdalena lyckligt.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren Louie Marti lämnade Hells Angels

Louie Marti är skådespelare och den som kan sina svenska thrillers känner säkert igen honom från "Gåsmamman", "Beck" och "Tunna blå linjen".

Louie har ett förflutet som medlem i MC-klubben Hells Angels. I Bathina Philipssons podd berättade Louie mer om hur det gick till när han efter 10 år lämnade klubben – något han gjorde då han menar att han inte accepterades i filmbranschen på grund av sitt samröre med HA.

– Hur jag tog mig ur och hur jag kom in vill jag inte gå in på. Jag säger som Kungen. Nu vänder vi blad och går vidare, sa han då.

Skådespelaren Louie Marti har ett förflutet som medlem i MC-klubben Hells Angels. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Så firade Magdalena Graaf och Louie Marti 

Magdalena och Louie tycks ha haft en fantastisk semester ihop. I sin blogg och på sociala medier har Magdalena bland annat delat med sig av bilder från deras mysiga husbilssemester. Men de guldkantade dagarna tar inte slut bara för att semestern för många lider mot sitt slut.

Den 10 augusti fyllde Louie Marti 44 år, och han uppvaktades självklart med stil av sambon Magdalena. På Instagram berättade Magdalena mer om parets härliga planer.

"Nu ska vi fira Louie Marti med lyx, god mat och musik hos våra underbara vänner på Bomans hotell", skrev Magdalena och taggade artisten Petter som uppträder på hotellet Bomans i Trosa.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

Det fick Louie Marti i födelsedagspresent

På Instagram avslöjar även Magdalena vad Louie fick i present av henne. Nämligen en specialtillverkad tavla med en speciell historia – den är nämligen en vink till Louie Martis familjehistoria. 

Hans mormor var nämligen tåg och bankrånare, något som Louie har berättat om i en intervju med Expressen.

– Min mormor var bankrånare och satt sex år i fängelse i Barcelona. På fritiden var hon spåkärring. Det funkade för att hon var en bra människokännare. Jag har ärvt hennes instinkt. Jag vet vad människor tänker, sa han då.

"Mycket kärlek i denna…Grattis Louie Marti", skrev Magdalena och avslutade med hashtagsen "Duochjag" och "Tillsdödenskiljerossåt".

Louie verkade bli väldigt glad för den fina gåvan. På sin Instagram skriver han:

"Mycket kärlek i denna…En gåva från Magdalena Graaf. Ni som vet vet..kommer jag från en bankrånar-familj. Inget man skryter om. Men historia är historia. En ära för min mormor Rubia. Det är som det är. Man gör vad som krävs. Det som har varit och det som krävs för att överleva. Som jag brukar säga kastrullen har hittat sitt lock", skrev han och taggade Magdalena.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!