Torsdag 6 Okt
Stockholm

Kevin Federline delar videos på Britney Spears utbrott: "Inte ens det värsta"

Kevin Federline och Britney Spears
Kevin Federline har nu lagt ut en video på Britney Spears utbrott. Han menar att det inte ens är det värsta. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kevin Federline och Britney Spears bråk om sönerna Jayden och Sean fortsätter. Nu har Kevin delat en video på Britneys raseriutbrott mot barnen. "Det här är inte ens det värsta", skriver Kevin Federline.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears, 40, och Kevin Federline, 44, har två söner ihop – Sean Preston som är 16 år gammal och Jayden James som är 15 år. 

I en intervju med Daily Mail berättade Kevin Federline nyligen att sönerna inte har träffat Britney på flera månader och att de valde att inte gå på hennes bröllop. Det var den 10 juni tidigare i år som Britney gifte sig med sin pojkvän Sam Asghari.

– Pojkarna har bestämt sig för att de inte vill träffa henne just nu. Det har varit ett par månader sen de träffade henne. De tog också beslutet att inte gå på hennes bröllop, berättade Federline i intervjun med Daily Mail.

Britney Spears med sönerna år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears ord om sönerna: "De betedde sig hatfullt"

Britney själv kommenterade det hela på Instagram, och menade att hennes söner betett sig "hatfullt" när de besökt henne, skriver Page Six.

– Jag vet att tonåringar är svåra att hantera, men KOM IGEN. Man kan vara otrevlig och man kan vara HATFULL. De kom och besökte mig, gick in genom dörren, gick raka vägen till sina rum och låste dörren!!!, skrev Britney på Instagram.

Kevin Federline: "Det här är inte ens det värsta"

Nu har Kevin Federline fått nog. På Instagram valde han under morgonen att lägga ut tre gamla videoklipp på Britney. Klippen visar hur Britney vid olika tillfällen får raseriutbrott och skriker och skäller på sönerna.

Kevin Federline delar nu tre olika videoklipp på Britneys utbrott på barnen. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram skriver Kevin Federline: 

"Jag kan inte bara luta mig tillbaka och låta mina söner bli anklagade på det här sättet efter allt de har varit med om. Hur ont det än gör, så har vi bestämt som familj att lägga ut de här videoklippen som pojkarna filmade när de var 11 och 12. Det här är inte ens det värsta. Lögnerna måste upphöra. Jag hoppas att våra barn växer upp och blir bättre än såhär", skrev Kevin och avslutade med hashtaggen "Var aldrig rädd för sanningen".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.