Julia Franzén fick en chock hos frisören
Julia Franzén fick en chock hos frisören. Nu berättar hon mer om vad som hände. - Foto: Duygu Getiren/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Julia Franzén i chock hos frisören: "Tvekat om jag ska berätta"

Julia Franzén bestämde sig för att fixa håret hos en frisör i Marbella. Men det gick inte riktigt som hon hade tänkt. "Jag har tvekat om jag ska berätta det här men jag gör det", skriver Julia.


Julia Franzén, 32, var "Bachelorette" 2021, men vi har också sett henne i "Robinson" och "Cirkus Magaluf". 

I skrivande stund bor Julia i Marbella, och få kan ha missat att hon är tillsammans med Bingo Rimér, 47. 

På sociala medier delar både Bingo och Julia med sig av en hel del från deras förhållande – ibland alldeles för mycket, menar vissa av följarna.

Julia Franzén om sina skönhetsingrepp

På Instagram har Julia nästan 190 000 följare, och hon är en av få influencers som öppet har berättat om de skönhetsingrepp hon har gjort. Under en frågestund på Instagram fick Julia frågan om vilka operationer hon har gjort.

"Bröst, näsa, fillers, botox", svarade Julia då.

Julia Franzén har berättat om sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzéns chock efter frisörbesöket

Förutom skönhetsingrepp så gör Julia även mindre skönhetsförändringar som att göra naglarna och gå till frisören för att fixa sitt löshår. Och det var just hennes senaste besök hos en frisör i Marbella som slutade i en chock.

"Tvekat under måltiden om jag ska berätta det här men jag gör det. Så ni kan lära er av mina misstag. Viktigt: Det är inte synd om mig. Det är mitt egna fel. Okej?", skriver Julia på sin Instagram Story och fortsätter:

"Inget synd om mig. Okej? Var hos frisören. Håret blev bra. De gjorde några slingor i luggen och satte om mitt gamla löshår. Det tar 45 minuter att sätta in", skriver hon vidare.

Men sedan kom smällen...

– Det blev bra. Jag taggar dom lite sjysst. Ska betala. 7 500 kronor. Det är mitt egna hår. De satte om mitt löshår. Det var inte ens nytt hår. Och de slingade inte hela huvudet. De slingade längst fram bara, berättar Julia på sin Instagram Story.

Julia Franzéns frisörbesök blev dyrare än hon hade tänkt. Bildkälla: Instagram/juliafranzen

Följarnas ord: "Det måste väl ha blivit något fel?"

Hennes följare har aldrig hört på maken om ett sånt skyhögt pris. Några av reaktionerna löd:

"OMG sjukaste"

"Sjukaste priset jag hört! Fick du inte reda på priset innan?"

"Det måste väl ha blivit något fel?"

Julia Franzéns följare var även de chockade. Bildkälla: Instagram/juliafranzen

Julia berättar då att hon också trodde att något blev fel, så hon hade då kontaktat frisörsalongen för att dubbelkolla att de sagt rätt pris.

Men icke sa nicke – 7 500 kronor kostade Julias frisörbesök.

Aotch...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!