Bingo Rimérs inlägg på Instagram väcker starka reaktioner
Bingo Rimérs inlägg på Instagram väcker starka reaktioner - Foto: Instagram/bingorimer/juliafranzen

Bingos bild på Julia får följarna att rasa: "Äcklas åt det här"

Bingo Rimér håller sina följare ordentligt uppdaterade om han och Julia Franzéns liv. Men en bild gjorde dem riktigt upprörda.
"Nej fy för att bli blottad på det sättet. Hur kan du tolerera det här Julia??", skriver en följare på Instagram.


Mediaprofilerna Bingo Rimér, 46, och Julia Franzén, 31, är upp över öronen förälskade, och befinner sig just nu på en härlig resa i Marbella. 

På Instagram får man följa deras dagar i värmen, fixandes i Bingos lägenhet och ätandes på hans ex Katrin Zytomierskas, 44, terrass. 

Foto: Instagram/juliafranzen

Julia Franzéns inlägg fick oväntad kommentar

Och det händer ibland att Bingo gör, eller säger något om Julia i sociala medier som får följarna att haja till. 

I början av mars la Julia Franzén upp en bild där hon uppmärksammade svamp i underlivet, poserandes i en body hållandes i ett stort vapen. Men det var inte inlägget i sig som väckte starkast reaktioner – utan en minst sagt explicit kommentar från pojkvännen Bingo.

Svamp i underlivet kan uppkomma vid samlag, när ens partners bakterieflora blandas med sin egen. Det verkade Bingo Rimér ha koll på, och han hade dessutom en idé på hur de ska råda bot på Julias problem:

Foto: Instagram

Hans kommentar möttes av både ris och ros. Vissa följare tyckte han var rolig – andra ifrågasatte hans omdöme.

Bingo Rimér: "Kåt som en björn"

Och nu har Bingo Rimér varit i farten igen. Under helgen festade han och Julia Franzén till det rejält och vaknade upp rätt så bakis dagen efter. Något han delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

"Jag vaknade tidigt imorse bakis som en örn och kåt som en björn. Kanske därför det är så tråkigt att vara ensam när man är bakfull. Jag älskar att vakna bakis tillsammans med Jullan. Vi är lite extra gosiga då och brukar ligga kvar i sängen och skratta åt alla minnen från kvällen innan", skriver Bingo på Instagram.

Inlägget består utav tre bilder, två på hans son Rambo som målar en vägg och en tredje på en helnaken Julia Franzén. Det dröjde inte länge innan följarna börjat lämna kommentarer om bilden, som verkligen delade dem i två läger.

Scrolla i bildserien för att se bilden på Julia.

"Är det bara jag som äcklas åt det här inlägget?" skriver en följare.

"Nej fy för att bli blottad på det sättet. Hur kan du tolerera det Julia??" Skriver en annan.

"Fräscht att blanda bilder på sin son med bild på Julia och börja texten med hur kåt och bakis du är…" skriver en tredje.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!