Stockholm

Tom Cruises nya utseende – efter skönhetsingreppen

Tom Cruise förändrade utseendet inför Top Gun
Tom Cruise förändrade utseendet inför Top Gun. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tom Cruise är högaktuell med filmen "Top Gun: Maverick". Innan inspelningarna drog igång så använde sig Tom Cruise av fillers och Botox.


Läs mer

Tom Cruise, 60, gör enorm succé med nya Top Gun-filmen med titeln "Top Gun: Maverick". 

Sedan premiären i maj så har filmen spelat in 12 miljarder svenska kronor, vilket är Paramounts mest inkomstbringande film – någonsin.

För den som är insnöad på vilka filmer som spelat in mest pengar någonsin så är "Avatar" fortfarande ohotad etta då den dragit in snudd på 30 miljarder kronor.

Bilderna på Tom Cruise chockade världen

Filmens stjärna Tom Cruise har tre Oscars under bältet och räknas till en av våra bästa skådespelare. Och en skådespelare måste ju kunna använda sitt ansikte för att uttrycka känslor – något som få undrade om han klarade av för ett par år sedan. 

År 2016 chockade han nämligen omvärlden genom att visa ett "nytt" ansikte på BAFTA-galan i London. Bilderna från röda mattan fick nämligen fansen att undra vad som egentligen hade hänt med hans yttre.

Tom Cruise och Leonardo DiCaprio på BAFTA i London 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det ser ut som att Tom just varit på ett "Mission Impossible"-uppdrag för att stjäla hela världens Botox-tillgång för att använda i sitt ansikte", skrev en Twitter-användare.

"Såg just Tom på BAFTA:s. Kära nån vad har du gjort med ditt ansikte? Det var som en hamster i smoking!", skrev en annan.

Det spekulerades då kring om Tom överanvänt fillers som Restylane i sitt ansikte, och en hel del av nervgiftet Botox för att släta ut rynkor.

Tom Cruise såg väldigt slät och fyllig ut år 2016. Något som ska ha varit resultatet av för mycket fillers och Botox. Bildkälla: Joel Ryan/Invision/AP/TT Bild

"Nya" ansiktet på premiären av "Top Gun: Maverick"

I slutet av 2021 skrev den amerikanska tidningen en artikel om hur Tom Cruises ansikte har ändrats, och en läkare som tidningen intervjuade oroade sig över att Tom hade blivit "beroende av filler".

– Chockad av att ser hur mycket Tom Cruise har förändrats. Han har lyckats se så bra ut under så lång tid. Antingen är det vanlig viktuppgång eller så är det fillerberoende. I så fall är han ett perfekt exempel på hur fillers kan få dig att se äldre ut, om det görs på fel sätt, sa kirurgen Pam Agullo till Radaronline då.

Men alla som var oroliga över att Tompa hade gjort fler återbesök hos sin fillersperson kan nu andas ut. 

På premiären av "Top Gun: Maverick" såg Tom faktiskt helt normal ut. De fillers och Botox som han tidigare använt sig av var ett minne blott, och i filmen ser han ut som sitt gamla goda jag.

Tom Cruise på en presskonferens för "Top Gun: Maverick" i juni 2022. Bildkälla: AP Photo/Ahn Young-joon/TT Bild
Tom Cruise under en av Top Guns premiärer. Här i Sydkorea i juni 2022. Bildkälla: Stella Pictures.
Tom Cruise på världspremiären av "Top Gun: Maverick" i San Diego den 4 maj 2022. Bildkälla: Stella Pictures.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.