Fredag 7 Okt
Stockholm

Därför säljer Magdalena Graaf sitt hus i Täby: "Kommer sakna det"

Magdalena Graaf säljer sitt hus i Täby
Magdalena Graaf säljer nu sitt hus i Täby. Foto: Nils Petter Nilsson/TT Bild, Instagram/magdalenagraaf. Bilden är ett montage.

Nu säljer Magdalena Graaf sitt radhus i Täby utanför Stockholm, dit hon flyttade efter uppbrottet från ex-sambon Filip Larsson. Nu berättar Magdalena mer om beslutet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under hösten 2020 som Magdalena Graaf, 46, flyttade in i sitt nya hus i Stockholmsförorten Täby. Efter uppbrottet från tidigare sambon Filip Larsson så köpte Magdalena ett radhus i Täby, och Magdalena var överlycklig när hon pratade om det nya boendet.

"Måste nypa mig i armen! Jag måste koncentrera mig för att inte hoppa jämfota av eufori och pirr i magen", skrev Magdalena i sin blogg.

Därför säljer Magdalena Graaf sitt hus i Täby

Sedan dess har det hänt en hel del i Magdalenas liv – bland annat har hon träffat kärleken på nytt. Det är skådespelaren Louie Marti, 44, som har fått Magdalena på fall, och kärleken fullkomligen blomstrar mellan paret.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

För många innebär hösten förändring, och även Magdalena har nu valt att ta ett stort steg i en annan riktning. I sin blogg skriver Magdalena att hon "älskar sitt liv just nu" och att alla bitar börjar falla på plats. Hon avslöjar då även det beslutet hon har tagit om framtiden.

"Jag ska sälja mitt vackra radhus.. Ska skriva papper med mäklaren om försäljningsuppdraget ikväll. Huset är för stort för mig, och resorna till och från barnens skolor tar över två timmar om dagen. Det kommer bli något mindre och mer funktionellt", skriver Magdalena.

Hit ska Magdalena Graaf flytta istället

Hon skriver vidare att hon kommer sakna poolen, uteplatsen och området men tillägget att allt har sin "tid och plats i livet".

På Instagram skriver Magdalena istället vad hon är på jakt efter när det kommer till boende.

"Själv söker jag en mindre lägenhet i Djursholm, närmare mina barns skolor", skriver hon.

I Djursholm bor också Magdalenas ex-sambo Filip Larsson som hon har barnen Louie och Charlie tillsammans med.

Magdalena Graaf och Filip Larsson bestämde sig för att gå skilda vägar år 2020. Bildkälla: Stella Pictures
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.