Magdalena Graaf säljer sitt hus i Täby
Magdalena Graaf säljer nu sitt hus i Täby - Foto: Nils Petter Nilsson/TT Bild, Instagram/magdalenagraaf. Bilden är ett montage.

Därför säljer Magdalena Graaf sitt hus i Täby: "Kommer sakna det"

Nu säljer Magdalena Graaf sitt radhus i Täby utanför Stockholm, dit hon flyttade efter uppbrottet från ex-sambon Filip Larsson. Nu berättar Magdalena mer om beslutet.


Det var under hösten 2020 som Magdalena Graaf, 46, flyttade in i sitt nya hus i Stockholmsförorten Täby. Efter uppbrottet från tidigare sambon Filip Larsson så köpte Magdalena ett radhus i Täby, och Magdalena var överlycklig när hon pratade om det nya boendet.

"Måste nypa mig i armen! Jag måste koncentrera mig för att inte hoppa jämfota av eufori och pirr i magen", skrev Magdalena i sin blogg.

Därför säljer Magdalena Graaf sitt hus i Täby

Sedan dess har det hänt en hel del i Magdalenas liv – bland annat har hon träffat kärleken på nytt. Det är skådespelaren Louie Marti, 44, som har fått Magdalena på fall, och kärleken fullkomligen blomstrar mellan paret.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

För många innebär hösten förändring, och även Magdalena har nu valt att ta ett stort steg i en annan riktning. I sin blogg skriver Magdalena att hon "älskar sitt liv just nu" och att alla bitar börjar falla på plats. Hon avslöjar då även det beslutet hon har tagit om framtiden.

"Jag ska sälja mitt vackra radhus.. Ska skriva papper med mäklaren om försäljningsuppdraget ikväll. Huset är för stort för mig, och resorna till och från barnens skolor tar över två timmar om dagen. Det kommer bli något mindre och mer funktionellt", skriver Magdalena.

Hit ska Magdalena Graaf flytta istället

Hon skriver vidare att hon kommer sakna poolen, uteplatsen och området men tillägget att allt har sin "tid och plats i livet".

På Instagram skriver Magdalena istället vad hon är på jakt efter när det kommer till boende.

"Själv söker jag en mindre lägenhet i Djursholm, närmare mina barns skolor", skriver hon.

I Djursholm bor också Magdalenas ex-sambo Filip Larsson som hon har barnen Louie och Charlie tillsammans med.

Magdalena Graaf och Filip Larsson bestämde sig för att gå skilda vägar år 2020. Bildkälla: Stella Pictures
Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

1 timme sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.