Måndag 3 Okt
Stockholm

Magdalena Graaf om uppbrottet från Filip: "Han skrev med en annan"

Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson var ett par i 10 år. Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures.

Nu, ett år efter att förhållandet mellan henne och Filip Larsson tog slut, så berättar Magdalena Graaf mer om anledningen till att de valde att gå skilda vägar efter 10 år tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i mitten av maj förra året som entrepreprenören Magdalena Graaf, 45, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 46. 

Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men relationen tog alltså slut och bröllopet ställdes in.

"TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap", skrev Magdalena i sin blogg.

Magdalena Graaf och Filip Larsson bestämde sig för att gå skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures

Filip skrev med en annan

Efter uppbrottet gick Magdalenas flyttlass till ett mysigt kedjehus i Stockholmsförorten Täby. Där lever hon nu livet med sina barn och den nya kärleken, skådespelaren Louie Marti.

 "Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som", skrev Magdalena när hon presenterade Louie som sin pojkvän för sina bloggläsare i mars.

Nu, ett år efter att uppbrottet med Filip stod klart, så berättar Magdalena mer om anledningen till varför det tog slut mellan henne och Filip. 

Det fanns nämligen en annan med i bilden, och Magdalena anade oråd när Filip skrev väldigt mycket sms med en person som låg inlagd i Filips mobiltelefon som "Åke"...

I en stor intervju med Amelia berättar Magdalena mer.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, säger hon.

Magdalena Graaf och Filip Larsson gjorde slut efter 10 år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Planerar bröllop med Louie Marti

Men Magdalena hänger inte läpp för det. Hon ser istället ljust på framtiden med sin Louie, och för Amelia avslöjar Magdalena att det absolut kan bli bröllop snart.

– Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Magdalena till Amelia.

Kärleken spirar onekligen mellan Louie och Magdalena. Nyligen skrev Nyheter24 om hans tankfulla kärleksgåva till Magdalena, som han även kallar för "kvinnan i mitt liv". Mer om det kan du läsa här.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.