Dominika Peczynski och Anders Borg
Dominika Peczynski har en romantisk överraskning till Anders Borg. - Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Dominika Peczynskis överraskning till Anders Borg: "Hoppas han blir glad..."

Dominika Peczynski har en speciell överraskning till Anders Borg som har varit iväg i Köpenhamn på en resa. "Jag hoppas han blir glad", skriver Dominika.


Dominika Peczynski, 51, och Sveriges tidigare finansminister Anders Borg, 54, gifte sig med varandra den 3 november 2018. Då hade de varit ett par sedan 2014. Men tidigare i år small nyheten ner som en bomb i kändissverige. Dominika och Anders skulle skiljas. På Facebook meddelade Dominika nyheten.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande", skrev Dominika.

Anders Borg och Dominika Peczynski ansökte om skilsmässa när han bara suttit och läst på sin iPad samtidigt som Dominika ville mysa. Bildkälla: Stella Pictures.

Dominika Peczynski om känslorna för Anders Borg: "Jag är så kär i den här karln"

Knappt 24 timmar senare så ångrade sig Dominika. Hon medgav att hon helt enkelt hade ruttnat på Anders då hon hade dukat upp en charkbricka och gjort sig redo för en myskväll med samtal och mer. Istället satt Anders bara med sin iPad och läste.

Skilsmässan trädde i kraft, men Anders och Dominika är fortfarande ett par. Och de verkar mer kära än någonsin.

"Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det. Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär", skrev Dominika nyligen till en bild på sig själv och Anders.

Dominika Peczynski. Bildkälla: Sören Andersson/TT Bild

Dominikas romantiska överraskning till Anders Borg: "Hoppas han blir glad..."

Alla som någon gång varit i en kärleksrelation vet hur roligt det är med små romantiska överraskningar. Och Dominika är inget undantag. På Instagram la hon under fredagen ut en bild som visar hennes vänstra hand – med den gnistrande förlovningsringen på.

Till bilden skriver Dominika:

"Gjorde en liten manikyröverraskning för min trolovade A. Snygga röda klor med bokstaven för hans namn blingad med små diamanter. Hoppas han blir glad när han kommer hem från Köpenhamn i kväll".

Dominika Peczynskis överraskning till Anders Borg. Bildkälla: Instagram/dominikapeczynski

I kommentarsfältet är följarna övertygade om att den romantiska gesten kommer göra succé hos Anders. "Fint kärleksbevis", "Det blir glädje" och "Det blir han säkert! Kärlek till er" var några reaktioner.

Fint!

/
Senaste nytt

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

1 timme sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

2 timmar sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.

De kan få Kasper Salin-priset

3 timmar sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

3 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...