Torsdag 6 Okt
Stockholm

Dominika Peczynskis överraskning till Anders Borg: "Hoppas han blir glad..."

Dominika Peczynski och Anders Borg
Dominika Peczynski har en romantisk överraskning till Anders Borg. Foto: Jessica Gow/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Dominika Peczynski har en speciell överraskning till Anders Borg som har varit iväg i Köpenhamn på en resa. "Jag hoppas han blir glad", skriver Dominika.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dominika Peczynski, 51, och Sveriges tidigare finansminister Anders Borg, 54, gifte sig med varandra den 3 november 2018. Då hade de varit ett par sedan 2014. Men tidigare i år small nyheten ner som en bomb i kändissverige. Dominika och Anders skulle skiljas. På Facebook meddelade Dominika nyheten.

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid. Inga kommentarer. Slut på meddelande", skrev Dominika.

Anders Borg och Dominika Peczynski ansökte om skilsmässa när han bara suttit och läst på sin iPad samtidigt som Dominika ville mysa. Bildkälla: Stella Pictures.

Dominika Peczynski om känslorna för Anders Borg: "Jag är så kär i den här karln"

Knappt 24 timmar senare så ångrade sig Dominika. Hon medgav att hon helt enkelt hade ruttnat på Anders då hon hade dukat upp en charkbricka och gjort sig redo för en myskväll med samtal och mer. Istället satt Anders bara med sin iPad och läste.

Skilsmässan trädde i kraft, men Anders och Dominika är fortfarande ett par. Och de verkar mer kära än någonsin.

"Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det. Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär", skrev Dominika nyligen till en bild på sig själv och Anders.

Dominika Peczynski. Bildkälla: Sören Andersson/TT Bild

Dominikas romantiska överraskning till Anders Borg: "Hoppas han blir glad..."

Alla som någon gång varit i en kärleksrelation vet hur roligt det är med små romantiska överraskningar. Och Dominika är inget undantag. På Instagram la hon under fredagen ut en bild som visar hennes vänstra hand – med den gnistrande förlovningsringen på.

Till bilden skriver Dominika:

"Gjorde en liten manikyröverraskning för min trolovade A. Snygga röda klor med bokstaven för hans namn blingad med små diamanter. Hoppas han blir glad när han kommer hem från Köpenhamn i kväll".

Dominika Peczynskis överraskning till Anders Borg. Bildkälla: Instagram/dominikapeczynski

I kommentarsfältet är följarna övertygade om att den romantiska gesten kommer göra succé hos Anders. "Fint kärleksbevis", "Det blir glädje" och "Det blir han säkert! Kärlek till er" var några reaktioner.

Fint!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.