Måndag 4 Jul
Stockholm

Dominika Peczynski ångrar skilsmässan: "Satt med sin iPad istället för att umgås med mig"

Dominika Peczynski
Paret har nu ångrat sig. Foto: Stella Pictures

Det var under onsdagen som Dominika Peczynski och Anders Borg gick ut med att de ska skilja sig. Men knappt 24 timmar senare säger Dominika till Stoppa Pressarna att de vill fortsätta vara tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sveriges tidigare finansminister Anders Borg och entreprenören och tidigare popsångaren Dominika Peczynski gifte sig i november 2018. Efter drygt tre år som gifta slog det under onsdagen ner som en bomb att paret nu ansökt om skilsmässa. 

Dominika Peczynski och Anders Borg. Bildkälla: Stella Pictures

"Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid", skrev Dominika i ett facebookinlägg

"Inga kommentarer. Slut på meddelande", avslutade hon. 

Dominika Peczynski: "Valde att läsa tidning"

Men knappt 24 timmar senare berättar hon nu i en intervju med Stoppa Pressarna att hon nu ångrar skilsmässan och att paret kommer att fortsätta att vara tillsammans – bara inte som man och hustru. 

Enligt Dominika Peczynski fattade hon beslutet om skilsmässa när hon ville umgås med maken under tisdagskvällen, men ”som i stället valde att läsa tidningar på sin Ipad och nonchalerade henne”.

"Ångrade mig". Bildkälla: Stella Pictures

Hon säger att de signerade skilsmässan med var sitt bankid.

Men nu har Dominika Peczynski alltså ändrat sig, enligt Stoppa Pressarna. Hon säger att hon ringde tingsrätten på onsdagsmorgonen och sa att paret ångrat sig.

Så träffades Anders Borg och Dominika Peczynski

Det var när Anders Borg läste en debattartikel skriven av Dominika Peczynski som han tyckte om den så mycket att han vill hylla skribenten. 

Båda två var gifta på varsina håll när de började skriva med varandra, men hundratals mejl och sms senare var förälskelsen ett faktum. Något som Anders Borg och Dominika Peczynski berättade om i TV4:s “Tillsammans med Strömstedts”

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.