Julia Franzén om lyxresan
Julia Franzén berättar nu mer om sin lyxresa. - Foto: Duygu Getiren/TT Bild, Instagram/juliafranzen.se. Bilden är ett montage.

Nu svarar Julia Franzén på frågan om vem som betalade hennes lyxresa

Julia Franzén och vännen Jo Wallter var på en rejält lyxig resa ihop. Champagne, drinkar, otroligt härliga middagar och en resa med en yacht var lite av det som stod på agendan. Följarna undrar nu vem som betalade resan – något som Julia nu väljer att svara på.


Julia Franzén, 32, är den färgstarka influencerprofilen som har tagit Sverige med storm. År 2021 var hon "Bachelorette" och innan det såg vi henne i "Robinson", där hon klarade sig i 40 dagar innan hon blev utröstad.

Ingen kan ha undgått att Julia är ihop med fotografen Bingo Rimér, 47. På sociala medier är paret minst sagt öppna med sina känslor för varandra, men de delar också med sig av en del lite väl intima detaljer – i alla fall om du skulle fråga vissa av deras följare, som ibland menar att det går för långt. 

Använda tamponger, bajs, och sex – inget ämne tycks vara tabu i Casa Bingo och Julia....

Julia bor i Marbella, och där tickar onekligen livet på för den blonda skönheten.

Julia Franzén och pojkvännen Bingo Rimér. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Var nyligen på lyxsemester i Italien med vännen Jo Wallter

Julia Franzén var nyligen iväg på en riktigt lyxig semester i Italien. På Instagram har Julia visat oändligt med storys från den soliga resan – lyxmiddagar, drinkar, Champagne, båtresor med en värstingyacht och shopping var bara ett smakprov av det som Julia och bästa vännen Johanna "Jo" Wallter bjöd på från resan där de bland annat besökte Capri.

Julia Franzén har snabbt blivit en av Sveriges mest omtyckta influencers. Bildkälla: Duygu Getiren/TT Bild

Under en frågestund på Instagram så blev Julia nyligen överöst med frågor om vem som finansierade lyxresan. På Instagram visar hon frågorna som har trillat in om resan.

"Vi vet att du inte betalade din resa, är Bingo ok med att du umgicks med okända män?"

"Vem betalade er resa i Italien? Alltså yachten, all shopping, mat, m.m"

"Var det bara du och din väninna på båten och besättningen? Vem betalade?"

Julia Franzén fick flera frågor om vem som betalade hennes lyxresa. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Nu svarar Julia Franzén på frågan om vem som betalade resan

Julia svarade i ett längre inlägg på sin Story, där hon då rätade ut alla eventuella frågetecken.

"Jag och min kusin Camilla har bott på över 50 destinationer runt om i världen. Och lärt känna helt fantastiska människor överallt. Att åka runt och hälsa på mina vänner kommer jag alltid fortsätta att göra och till dig som frågade vad Bingo tycker – han älskar att se mig i "mitt rätta element". Jag älskar kontrasterna i mitt liv. Johanna (Jo Wallter) har levt samma liv men vi lärde känna varandra i Marbella. Vi har många gemensamma vänner. Jag och Camilla jobbade tex i St Tropez för VIP Room en hel sommar så jag känner typ alla där! Jag betalade resan själv men ibland bodde vi hos vänner! Reste ju rent lite", skriver hon.

Julia Franzén berättar nu om det ligger till. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!