Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs ska bli föräldrar i januari 2023. - Foto: Instagram/missmelinda_j. Bilden är ett montage.

Martin "E-Type" Erikson om bebislyckan: "En väldig överraskning"

I januari blir Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs föräldrar. Att det skulle bli barn var ingen självklarhet för E-Type, som kände att han "började bli för gammal".


Artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, och hans flickvän Melinda Jacobs, 38, ska bli föräldrar. Det var i slutet av augusti som paret meddelade den glädjande nyheten på Instagram.

"Livets största under. I januari blir vi en till!", skrev Melinda och Martin i ett gemensamt inlägg.

Melinda Jacobs och Martin E-Type Erikson. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Bara en månad innan bebisnyheten nådde omvärlden så hade Martins sommarprat sänts. Där pratade han öppet om sin barnlängtan, och verkade då inställd på att det inte skulle bli några barn för hans del.

Just därför var det särskilt många av Martins fans och följare som blev extra glada för hans skull då de vet hur mycket han längtat efter barn.

Martin "E-Type" Erikson om att få barn: "Ett underbart äventyr"

Tidigare i veckan gästade Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs "Efter fem" i TV4 och för programledaren Anna Brolin berättade han då mer om tankarna kring att bli pappa och om sin barnlängtan.

– Min barnlängtan har ju funnits även om man inte vet vad det innebär när man inte har barn. Men något har alltid känts som att det skulle vara ett underbart äventyr att få vara med om. Och jag tycker om barn. Men någonstans hade jag också räknat bort det…Sista åren har jag känt att nu börjar man bli för gammal. Det verkar inte bli någonting. Så det blev en väldig överraskning, säger Martin "E-Type" Erikson.

Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs i "Efter fem". Bildkälla: TV4

– Det känns fantastiskt. Jättebra. Jag blir inte yngsta farsan i landet. Men till sinnet är jag absolut den yngsta. Glaset är halvfullt, inte halvtomt, säger Martin vidare.

Vi önskar Martin och Melinda ett stort lycka till!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!