Julia Franzén
Julia Franzén har klippt sig efter att ha haft samma frisyr i 18 år. - Foto: Stella Pictures, Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzén har haft samma frisyr i 18 år – nu har hon klippt sig

Julia Franzén möter hösten i en helt ny look. Efter ett besök hos kändisfrisören Bobby Oduncu så har Julia nu kapat håret – och den nya frisyren är otroligt snygg!


Tv-profilen Julia Franzén, 32, är färgklicken som har tagit Sverige med storm. Vi såg henne i "Robinson" år 2020 och året därpå blev det kontraster som hette duga – då var hon nämligen årets Bachelorette.

Men i slutändan så blev det på kärleksfronten så att Julia blev tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 47.
Julia bor i Marbella men är nu i Sverige för att mysa med pojkvännen, och under veckan som har gått har vi kunnat följa parets förberedelser för "Kristallen"-galan som ägde rum på Cirkus i Stockholm.

Julia har bland annat bjudit sina följare på bilder som visade hur hon och Bingo såg ut före och efter sin brun-utan-sol.

Bingo Rimér och Julia Franzén efter sin brun utan sol. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Men lite solkysst look är inte det enda som Julia har fixat. Hon tog även ett riktigt stort beslut när det kommer till utseendet. Tidigare i veckan så gick hon nämligen till kändisfrisören Bobby Odunco, 46. 

Bland hans kunder hittar vi bland andra Åsa Ingrosso, Carola Häggkvist, Carolina Gynning, Patrick Ekwall och svenska damlandslaget.

Julia Franzén har haft samma frisyr i 18 år

Och i frisörstolen på Bobbys salong på Östermalm i Stockholm så blev det en riktig förändring för Julia!

Efter att ha haft långt hår och löshår i hela 18 år så bestämde sig Julia för att klippa av rubbet.

"Julia har haft långt hår och extensions i snart 18 år och igår fick jag klippa av hennes långa extensions", skriver Bobby på sin Instagram. Han berättar vidare att de gjorde håret tjockare med hjälp av löshår som förtjockning. Förutom den nya längden så blekte och nyanserade Bobby hennes hår.

Julia Franzén på Kristallen-galan i sin nya korta frisyr. Bildkälla: Stella Pictures.
Julia Franzén har en ny frisyr! Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Bobby Oduncu klippte Julia Franzéns nya frisyr

"Det vart galet snyggt till denna frisyr om jag själv får säga så säger jag WOW WOW WOW och det tyckte även Julia. Men känner jag henne rätt så vill hon ha långt hår snart igen eller vad tror ni?", skrev han vidare.

I kommentarsfältet hyllas Julias nya look av Bobbys följare, och både influencerprofilen Kadije Barry och skådespelerskan och modellen Izabella Scorupco fanns bland de som var helt tagna av Julias nya frisyr.


Vi kan bara hålla med – så snyggt och fräscht!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!