Melinda Jacobs om graviditeten
Melinda Jacobs berättar om sin graviditet. - Foto: Sofia Ekström/SvD/TT, Fredrik Persson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs om graviditeten: "Jag är medveten om riskerna"

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson ska bli föräldrar. I januari 2023 är Melinda Jacobs beräknad att föda. Men graviditeten är tuff på flera sätt för Melinda.


Fosterhemsmamman Melinda Jacobs, 38, och artisten Martin "E-Type" Erikson, 57, har snabbt blivit ett av Sveriges mest omtalade par. Sedan de bekräftade sin relation i april tidigare i år så har det hunnit hända en hel del. 

Nyligen meddelade nämligen Melinda och Martin att de ska bli föräldrar. Så när föds Martin och Melindas bebis? Jo, i januari 2023 är det beräknat för Melinda att föda.

Melinda Jacobs. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Melinda Jacobs och E-Type drömmer om att gifta sig

När paret gästade "Efter fem" tidigare i veckan så avslöjade Martin och Melinda att de även drömmer om att gifta sig.

– Ja, det är klart vi har en dröm, sa Melinda Jacobs.

– Ja. Absolut. Vi ska ta en sak i taget, fyllde Martin "E-Type" Erikson in.

Melinda har tidigare varit gift med dansbandstrummisen Anders Hildeskog och senare med dansbandsartisten Lasse Lundberg, så ett bröllop med E-Type skulle då bli Melindas tredje äktenskap.

Martin E-Type Erikson och Melinda Jacobs i "Efter fem". Bildkälla: TV4

Melinda Jacobs var fosterhemsmamma åt Lilla hjärtat

Melinda, som blev känd i Sverige som fosterhemsmamma åt flickan Esmeralda som i tidningarna kom att kallas för Lilla hjärtat, har flera fosterbarn.

När Esmeralda var sju veckor gammal flyttade hon in hos Melinda. Detta då Lilla hjärtats föräldrar bägge missbrukade. Men när Lilla hjärtat var tre år gammal så fick hennes biologiska åter vårdnaden om henne.

Föräldrarna missbrukade då fortfarande. Tio månader efter att Lilla hjärtat flyttat tillbaka till sina föräldrar så hittades hon död. Hon hade då vanvårdats i flera månader. När hon hittades död hade hon flera droger i kroppen och hon hade även blivit utsatt för trubbigt våld. 

Lilla hjärtats biologiska mamma dömdes till åtta års fängelse för dråp, något som Hovrätten meddelade i juni 2021. 

Melinda Jacobs var fosterhemsmamma åt Esmeralda. När Esmeraldas biologiska föräldrar, som missbrukade, återfick vårdnaden så dog Esmeralda några veckor innan hon skulle fylla fyra. Bildkälla: Stella Pictures.

Melinda Jacobs om graviditeten: "En oro att barnet ska dö"

Melinda Jacobs har även tre biologiska barn, så detta är inte den första graviditeten för Melinda. I "Efter fem" berättar Melinda Jacobs mer om graviditeten och hennes oro. 

Efter allt som hände Lilla hjärtat så gnager katastroftankarna.

– Jag mår ganska bra. Väldigt illa mår jag. Men den här graviditeten har varit den lättaste. Med de andra tre har jag legat mycket på sjukhus på grund av illamåendet. Det är jag väldigt tacksam för. Sen är det så att när man har varit på en så otroligt mörk plats som jag har varit på så länge, som hela vår familj har varit på så länge, så blir det så extra speciellt när man får känna glädje och lycka igen. När man är där nere så tror man aldrig att det ska gå igen. Jag är ödmjukt tacksam inför livet, att jag är där jag är nu, berättar Melinda Jacobs i "Efter fem".

Melinda berättar även att Martin har fått ringa och ordna akuta ultraljudstider.

– Det finns en helt annan oro. Dels är jag äldre så man är mer medveten om riskerna som finns. Men sen finns det ju en oro att barnet ska dö. Det är väl det här traumat som sitter. Martin har ju akut fått ordna ultraljudstider och så när jag får för mig att….när det börjar spöka för mycket i huvudet. Så det är lite tuffare, säger Melinda vidare.

Vi önskar Martin och Melinda ett stort lycka till under graviditeten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!