Pernilla Wahlgren och Bingo Rimér och Katrin Zytomierska
Pernilla Wahlgren kommenterade bilden där Bingo Rimér och Katrin Zytomierskas söner var utklädda. - Foto: Stella Pictures, Christine Ohlsson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Följarna i chock efter Pernilla Wahlgrens ord om Katrins fest: "Så vidrigt"

​Katrin Zytomierskas födelsedagsfest med temat "Pimp and hoes" har blivit rejält omdiskuterad, och det faktum att Bingo Rimérs och Katrins söner var utklädda till prostituerade väckte ramaskri på sociala medier. En av de som kommenterade en bild på barnen var artisten Pernilla Wahlgren.


Det var i helgen som Katrin Zytomierska firade sin 45-års dag med en storslagen fest där kändisar som Daniel Paris, Puma Swede, Ida Warg och Magdalena Graaf var på plats. Temat på festen var "Pimp and hoes", alltså hallick och prostituerad.

Sociala medier har fullkomligen exploderat av kritik mot festens tondöva tema, och det var många som reagerade när ett klipp spreds på Bingo och Katrins söner Ringo, 12, och Rambo, 9, klädda som prostituerade kvinnor i latex och med piskor. 

I ett klipp som Bingo Rimérs flickvän Julia Franzén la ut från bilresan till festen så hörs barnen säga att de är "horor". Efter den massiva kritiken har Julia nu raderat det klippet.

Det faktum att barnen var utklädda till prostituerade har väckt ramaskri, och Ida Warg har gått ut med en offentlig ursäkt för att hon var på Katrins fest.

Polisen Simon Häggström om Katrins "pimp and hoes"-fest

Polisen Simon Häggström är specialiserad på just människohandel och prostitution, och när han fick höra talas om Katrins födelsedagsfest skrev han ett längre inlägg på Instagram där han vittnade om vad han ser i sitt jobb.

"Samtidigt som delar ur kändiseliten ställer till med bejublad fest med ”hallick- och hortema” så har jag och mina kollegor ägnat helgnätterna åt att sitta ner och prata med de kvinnor vars liv knappast kan beskrivas som vidare festligt", inleder han och berättar senare om kvinnor som rånats under pistolhot, en kvinna som blivit misshandlad av en torsk eftersom han var missnöjd med hur hon var i sängen och en kvinna som fick föras till sjukhus i ambulans efter att ha försökt ta sitt liv.

"Jag undrar hur kvinnorna vi pratat med skulle ha reagerat om de fick veta att människor i Sverige roade sig med att gå på fest där de klädde ut sig själva och sina barn till hallickar och ”horor.” Hade de skrattat och tyckt det varit en rolig grej? Jag tror inte det", avslutade han sitt inlägg.

Hatstorm mot Pernilla Wahlgren efter kommentaren

En av de kändisar som hyllade bilden på Bingo, Julia och de utklädda barnen var artisten Pernilla Wahlgren, 54. "Vilket jävla JÄRNGÄNG!!!!! Succé!!!!!", skrev Pernilla som kommentar till bilden som nu är raderad.

Pernilla Wahlgren hyllade bilden där barnen var utklädda till prostituerade. Bildkälla: Stella Pictures.

I Pernillas kommentarsfält är hennes följare nu besvikna och förbannade. Några av de upprörda kommentarerna lyder: 

"Kändissverige hejar på när barn kläs som horor, fy fan vad äckliga och sjuka ni är"

"Är så helt chockat besviken över att du hejar på att barn kläs ut till prostituerade och läggs ut över hela internet för alla att se. Följt dig så länge och älskar podden men det här var ett slag i magen. Det är som att hela kändissverige fullständigt tappat det. Barn utklädda till prostituerade som i en film spretar med benen och säger "vi är horor" och det här gillar du? Fullkomligt absurt."

 "Hur är det möjligt att du hyllar detta?? Du borde agera istället för att hylla detta vidriga beteendet är barn för helvete!!!!"

"Varför gillar du bilder där barn är utklädda till prostituerade?!? Så lågt."

 "Så vidrigt"

"Kändissverige vet inga gränser...Ruskigt besviken"

Pernilla Wahlgren har ännu inte svarat på kritiken.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

1 timme sedan

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

2 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

2 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

3 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...