Följarna rasade – Julia Franzén och Bingo Rimérs bild borttagen: "Vidrigt"
Följarna rasade – Julia Franzén och Bingo Rimérs bild borttagen: "Vidrigt" - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola och Instagram

Följarna rasade – Julia Franzén och Bingo Rimérs bild borttagen: "Vidrigt"

Julia Franzén och Bingo Rimérs senaste bild på Instagram gjorde minst sagt många följare upprörda och kommentarsfältet kokade över. Nu är bilden borttagen.


Julia Franzén, 32, och Bingo Rimér, 47, har enligt en del följare "gått över gränsen". 

I deras senaste gemensamma inlägg på Instagram kokade kommentarsfältet över – både med hejarop och stark kritik. Nu är bilden borttagen. 

Anledningen? Att de klätt ut sig tillsammans med barnen inför Katrin Zytomierskas födelsedagsfest med temat "Pimps and Hoes".

Katrin Zytomierskas temafest 

Katrin sparade inte på krutet när hon skulle fira sin födelsedag med nära och kära. På gästlistan var det många kända namn och temat var minst sagt något utöver det vanliga. 

Bloggbevakning har bland annat skrivit om festen där Simon Häggström – som med sina 81 000 följare på Instagram delar med sig av sitt liv som polis specialiserad på prostitution och människohandel för sexuella ändamål – lyfts upp som en person som riktar stark kritik mot temat.

Kritiken mot Julia Franzén och Bingo Rimér 

På bilden som nu är borttagen visade Julia och Bingo tillsammans upp deras minst sagt utmanande klädsel som gick i kvällens tema, jämsides Bingo och Katrins gemensamma barn. 

Kändisar som Pernilla Wahlgren hyllade bilden och skrev: 

"Vilket jävla JÄRNGÄNG!!!!! Succé!!!!!"

Många av följarna delade dock inte samma uppfattning. 

"Osmakligt", skrev en följare. 

"Vet barnen vad de är utspökade till? Har ni förklarat? Helt vidrigt!!", skrev en annan. 

"Sjukt!!!", skrev en tredje. 

Nyheter24 har sökt Bingo Rimér och Julia Franzén för en kommentar. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!