351 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och innan någon skriver att ”någon borde anmäla” – alla ni som på riktigt anser att detta ska anmälas ska göra det själva! Man kan inte sitta och vänta på att någon i omgivningen borde reagera. Vi alla är omgivningen. Är man orolig för barn så ska man anmäla, inte vänta på att någon annan ska göra.

   Verkligen. Tycker alla går in och anmäler det här. Fy fan. Så här ska barn inte växa upp. Så jävla skevt.

    Vad tror ni ska hända? De gör inget olagligt och de försummar verkligen inte barnen.
    Tycker ni att dessa barn ska sättas i fosterhem bara för att föräldrarna har ett lite annat moraliskt kompass än vad ni har? Eller vad är frågan om?

     Vad ska vi göra då? Bara låta detta pågå? Nån som jobbar inom socialen som vet hur vi borde agera?

      Ingenting ska göras ??? det var en fest med tema..ok ?

       Så var drar du gränsen? Ta med barnen på sexklubb? Är ju bara en temaklubb ?‍♀️

        Men nu är det ingen sexklubb. Det är en fest m tema.
        Ingen får betalt..inga sexbås mm.
        Tror verkligen inte att barnen blev tvingade till ngt. Tror snarare de tyckte det var kul och spännande.
        Tycker för övrigt att Bingo å Katrin känns som väldigt engagerade föräldrar till skillnad mot säkert många andra.

         Det var en fråga om var du drar gränsen men jag verkar inte få något svar på det.

         Hade du lagt ut dessa bilder online på dina egna barn då?

          Nej barnen hade förmodligen inte vart med på festen. Men är barnfri och trivs fint så. Sen kan jag inte mästra över andra människors liv.

           Nej man kan inte mästra men man kan reagera. Något som är allas ansvar faktiskt.

           Man är inte tuff och cool bara för att man rycker på axlarna åt allt. Jag är ändå glad att många reagerar på detta. Det finns inget lämpligt i det här.

           Du är barnlös och trivs med det. Bra fortsätt så.

         Herregud… Blir mörkrädd.

         Jag tror att alla här förstår att det var på skoj, att barnen inte blev tvingade och att alla hade roligt.

         Föreställ dig att du ser bilder likt dessa på barn som sexualiserats i kombination med bilder och filmer på samma barn som sen utnyttjas grovt sexuellt. Jag har sett många sådana bilder och filmer på jobbet och jag lovar att skrattet fastnar i halsen varje gång.
         Det är alltså inte festen som är ett problem utan att man klär ut barn i kläder som anspelar på något så grovt som att köpa en våldtäkt. Och dessutom få dom att posera på film och bilder.
         Barn hör hemma i maskeradkläder där dom får leka superman, snövit, ninja turtles osv. Inte i sånt som anspelar så här grovt på sex.

         Det finns tusen andra roliga saker man kan göra på fest. Varför väljer man det här?????

          Efter att ha läst bara ett fåtal av chattarna på dumpen så fastnar skrattet även hos mig. Det är precis den här typen av klädsel som många vill klä barnen i för att fota och filma och även utnyttja. Gissar att dessa bilder är som guld för de som har dåliga intentioner.

          Men vad är skillnaden på detta och han som blev av med sin youtube kanal?

          Detta om något är ju att sexualisera ett barn…

           Vem har sagt att det är någon skillnad? Fick han inte ett lämpligt straff tycker du?
           Jag förstår inte din motfråga.

       Detta får under kategorin ’kränkande fotografering’. Nästan tom under kategorin ’barnpornografiskt material’. Detta är olagligt och kan anmälas till polisen.

        Det gör det. Att Bingo inte vet?

         Han nya sitter ju i bilen med barnen o filmar när dom säger att dom är horor.
         Så nog vet han o godkänt det.

       Men ska verkligen barn behöva vara med på allt? Framför allt vara med på en fest med sextema!? Barn ska vara helt fredade från sexuella situationer enligt lag.

       Så du tycker det är okej att ha fest med ett tema o bjuda in pedofiler?

       Den här s.k. influencern och hennes umgänge har väl bara tagit intryck av Hollywood-sektens galenskaper och tycker väl att det är hur coolt som helst ; ”kan dom så kan vi” , sen tar hennes stackars aningslösa barn intryck av sin kändiskåta mamma ”som ju har hur mycket följare som helst på insta”. Att alla dessa följare saknar både integritet och värderingar står det ju inget om bland alla tummar och hjärtan.

       Nåja , pedofilerna applåderar åtminstone tilltaget. Dårar föder dårskap.

      Ja jag arbetar på soc. Tycker att en anmälan borde göras. Föräldrarna var ju tydligt berusade & barnen var kvar på festen sent dessutom. De behöver nog råd & stöd kring hur de ska skydda barnen, låta dem vara barn & vägleda dem. Men om de inte vill medverka till en utredning eller ta emot hjälp blir det ingen kontakt med socialtjänsten. Det blir det bara om oron är väldigt hög för ett barn!

       Att barnen är så sexualiserade & springer runt bland en massa full vuxna & utan tillsyn av någon nykter föräldrar är ju en risk för dem också!

       Däremot blir det en utredning om en skola gör en orosanmälan grundad på att ett barn har föräldrar som behöver stöd o rådgivning i sitt föräldrarskap! Hade föräldrar utan kändisskap gjort så här med sina barn så hade socialen gripit in o placerat familjen på ett HVB hem för utredning o iakttagelser!

      Jag jobbar på ”socialen”. Är detta opassande? Ja. Men barnen far inte illa. Lugna er. Jag tycker detta är fruktansvärt anskrämligt, dålig smak, empatilöst och allmänt vidrigt. Men absolut noll kommer hända med denna anmälan.

       Jag arbetar också på soc och håller inte alls med dig om att det så självklart inte kommer att leda till något om en anmälan kommer in. Barnen blir så klart inte placerade som någon verkar tro men det skulle absolut kunna leda till samtal med föräldrarna och eventuellt stöd kring hur de ska skydda sina barn på olika sätt.

       Du skämtar va!!

       Jobbar du verkligen med Barn/Unga myndighetsutövning?

        Menade dig Bella! Det är allvarligt & leder garanterat till samtal med socialtjänsten!

     Jag är inte så säker på att det är lagligt med sexuellt poserande av barn.

     Att anmäla behöver ju inte vara till socialen. Kan ju börja med att anmäla filmer och bilder på IG ett av deras levebröd

      Redan gjort men fick till svar att inläggen inte strider emot Instagrams policy. Otippat svar

     En anmälan är inte detsamma som att barnen ska sättas i fosterhem!! En släkting till mig blev anmäld av förskolan, föräldrarna fick gå en föräldrakurs i 3 månader, fick hjälp och stöd och det har gjort en enorm skillnad för hela den familjen!

      Låter verkligen som något bingo och Katrin skulle behöva. Plus alla i detta kommentarsfält som tycker bingo och Katrin är omtänksamma föräldrar.

     En anmälan leder självklart inte till fosterhem. Föräldrar kan få stöd och hjälp på annat sätt om soc anser att det behövs.

     Oroväckande att folk faktiskt verkar tro att en orosanmälan skulle vara en hint till socialen att barnen behöver flyttas till fosterhem. Finns säkert många som inte vågat anmäla av rädsla för att barnen ska tas ifrån föräldrarna och så sitter man där hemma och väger upp ”ja, visst verkar de ha problem, men inte så illa att de behöver fosterhem”.

      Socialtjänsten ska hjälpa & ge stöd & det finns så bra stöd att få!

     Om du bara visste hur otroligt mkt och grova saker som ska ske innan barn förflyttas. Faktiskt sorgligt ibland, där barnen behöver komma ifrån men finns inte tillräckligt ”bevis” eller tillräckligt mkt som skett, för att nåt ska hända.

     Folk måste sluta vara rädda för att anmäla. (Nu menar jag inte i just detta fallet, utan i övrigt). Vid oro för barn – ANMÄL.

     Har varit med om fall med fysisk och psykisk misshandel. Den våldsamma föräldern hade ändå rätt till umgänge varannan vecka för det behövde hända ”mer” innan nåt sker.

     En anmälan kan leda till stöttning i föräldrarollen. Men att bli skickad på fosterhem för att ha gått på en sånhär fest, nä. Skulle aldrig ske.

     Du tycker inte att det är försummelse när barn måste bevittna supande föräldrar konstant, när de deltar på fest där deras mamma juckar på sin pappas ben mm?
     Vart går din gräns då?

      Juckade Katrin mot sin pappas ben? Jag har missat det, så sunkigt.

     Helt ärligt är jag inte så säker på att detta är lagligt ?. Att fota barn i sådana här kläder och uppmanade att posera sexigt som ”horor”, kan mycket väl gå in under ”sexuell posering av barn”. Men jag är ingen expert och hoppas att jag har fel. Blir så djupt bekymrad över alla vuxna i kommentarsfältet som tycker att detta är rätt och kul. Hoppas att fler skriver öppet att detta är fel. Det behöver synas att vuxna inte tycker att detta är acceptabelt.

     Det finn sju dock otroligt mycket hjälp man kna få innan fosterhem är aktuellt. Kurser, information osv. Sluta elda på ryktet om att socialen tar barn.

     Att över 100 personer gillat detta är skrämmande.

     Du vet ju uppenbarligen inte hur socialen jobbar. Ingen säger att barnen kommer hamna i fosterhem för att man anmäler föräldrarna för detta? Det är olagligt att ta sexualiserade bilder på barn, ännu värre att sprida dom på nätet. Detta borde egentligen anmälas till polisen.
     Dom får också om och om igen vara i klimat där droger och alkohol flödar fritt. Hur är det inte att försumma sina barn? Hur fan tänker ni som också gillar en sån kommentar?
     Annan moralisk kompass? Ja, glad att jag har det. Det borde ni också skaffa er.

     En utredning görs och föräldrar får samtal med psykolog som informerar om bättre föräldraskap. Det är den allra vanligaste konsekvensen av orosanmälningar.

   Finns lagar idag mot att sexualisera barn. Dessutom gör de detta på sociala medier.. Barnen går i skolan och har rätt att vara fredade ffs.

   Fråga de barn som växt upp med gränslösa vuxna och mycket alkohol, så här ska barn inte ha det även om K&B tror och tycker barnen har det bra.
   Och spelar heller ingen roll med alla idioter som tycker detta är no big deal. De ska inte prata å barnens vägnar.

    De här barnen är väl så vana vid det och har blivit socialiserade in i att det är såhär man har kul och livet i en familj är. Det är säkert ingen i den närmsta kretsen som har problem med aggressivitet eller liknande när de är påverkade, annars hade det nog inte funkat, men de verkar ju vara rejält berusade även med barnen kring sig. Det är nog först i ordentligt vuxen ålder de kan komma att fundera över sin barndom. I skolan på måndag är de nog kungar, dessutom, knappast att någon kommer att reta dem för att de var ”cool-skojsigt” utklädda på vuxenfest, vilket bara bidrar till normaliseringen av det

   Men vad pratar du om!? Hur är några barn inblandade??

    Haha va?

     Vaddå va? Orkar du inte svara kan du ju hålla käften.

      men snälla ät frukost eller något.

      Deras barn är med på festen och är utklädda till två prostituerade…. Här har Camilla censurerat dessa bilder då de exponerar barnen på ett sexualiserat sätt, men på Bingos insta ex ser du bilderna

      Ser du inte bilden?
      Barnen 9 och 12 är utklädda till prostituerade.

      Men så otrevlig du är!

       Skrev till dig Jessica, men blir oklart då vi har samma namn! Uppför dig!

      Är du blind eller enbart trög? Man ser klart och tydligt barn.

     Vaddå va? Det framgår inte att några barn är inblandade.

      Jo det framgår med all tydlighet.
      Och om det var otydligt så har du fått det förklarat nu. Barnen var med och utklädda i stayups osv.

      Det står ju i texten? Kan du inte läsa?

      Men är du dum i huvudet Jessica?!

    Barnen var ju med på festen och utklädda till H

    Jag förstår att det är svårt att både se och tro baserat på hur de är klädda, men personerna som är blurrade på bilderna är barn. Tro det eller ej.

    Julia & Bingo har filmat på festen & sent inatt! Barnen är där utklädda till horor som Julia sa!

   Fråga de andra som varit där. Julia, Daniel Paris, Maggan Graaf mfl. Om de inte ser det problematiska i att barn är med utklädda i vuxenkläder. Jag har gjort det. Se om de svarar eller blockar. Men pedofiler får sina våra drömmar besannade. Detta är once in a lifetime, att små barn klär sig i vuxenkläder. Bra jobbat Katrin, Bingo och Julia.

    Daniel Paris, socionom ?

     Jag tror Daniel och Ida var lite obekväma med det. Tänk att Daniel kunde umgås med moderater och dessutom gå på fest med ett omoraliskt tema som Hallickar och H*ror men han låtsades missförstå temat. Han är ju lite mer pryd verkar det som och brukar framställa sig som väldigt PK ju. Lite hyckel.
     Något annat hycklande var att Marika Axén fd inredningsfrun skrattade åt och hyllade familjebilden med porrklädda barn, hon som arbetar för porrfri barndom, hon brukar för övrigr skrika k*ken. Lämpligt och passande liksom, not.

   Jag har anmält hennes konto till instagram för att det innehåller pornografiskt/sexuellt innehåll och/med barn. Har ni sett hur barnen är utklädda i videoklippet, det är heeeeelt sjukt, helt jävla sjukt.. HUR kan man som förälder klä ut sina barn till små sexobjekt och ha med dem på fest där alla är utklädda till sexarbetare och där det dricks och festas hårt? Och sen sviks barnen av Sveriges kändiselit som hejar på istället för att göra det enda rätta, sätta ner foten och ta dem i försvar. Anmäl, ni som kan! Visa att vi är bättre och att vi inte tolererar sånt innehåll på sociala medier, det får inte normaliseras.

   Redan anmält.

  Som jag skrev igår i ÖS – vad är det för masspsykos? Dom lär dömas för barnp*rnografibrott, och det med all rätt. Kom ihåg att fortsätta anmäla om bilderna dyker upp, det här ska inte finnas på internet eller någons telefon.

   Hur många har du anmält?

    Alla jag har sett.

     Varför?

      Vad menar du ens?

       Varför har du anmält alla du sett?

        Ja men vad fan, det är väl ganska uppenbart? Det ska inte finnas sådana här bilder på barn på internet eller någon annanstans för den delen.

  Har anmält Bingos bild på instagram med barnen.

  Osmakligt. Men, kan man förvänta sig något annat när det gäller den där familjen?! ??‍♀️

   Ja de är ju sedan tidigare familjen Gränslös och det kan man ju tycka vad man vill om givetvis. Men detta?! Här tar de sin oförmåga att navigera rätt till helt nya höjder. Hur kan man inte förstå att detta går bortom allt vad lämplighet OCH laglighet heter. Skrämmande!

  lite besviken på pernillas kommentar faktiskt ?

   Du tycker att de är kul?

    vilka då?
    katrin är lika märklig som vanligt.

     Du har ju en skrattande emoji?

      Snacka om att läsa in fel. Tolkar mer som ”Shit det va inte bra Pernilla”.

       exakt!! andra anonym är blind.

        Skulle inte skriva blind eftersom jag upplever din kommentar på samma sätt. Personligen skulle jag inte använda någon emoji överhuvudtaget i en sådan kommentar.

         Att B&K har gått för långt är väl alla överens om för länge sen men exakt vad för gott för det med sig att svinga åt alla håll och hetsa kring om nån använder en emoji eller inte? Kom igen nu. Ta ett andetag, stäng ner den här webbsidefliken och återgå till livet.

   Jag hade inte förväntat mig ngt annat av Pernilla, så omogen & osmart själv.

    Men att Marika Axén (inredningsfrun) som jobbar för porrfri barndom hyllar och skrattar åt barn iklädda porrkläder, passande verkligen. NOT. Det borde varit med i inlägget, ett tips att skriva om.

     Verkligen. Jag såg det på lucassis insta

   Hade inte förväntat mig något annat av Anita Clemence heller… & inte Maggan Graaf heller….

   Pernilla har själv ett gränslöst beteende, vilket märks på relationen mellan mor och dotter.

    Pernilla kallar det turbulent. Är det det man kallar det, när ens barn inte mår bra och vill ha en kram?

  ??????

  Men snälla. Moralpanik much?
  Det här inlägget hade inte ens blivit skriver om det hade varit en influenser som du tyckt om och som aldrig får kritik här som hade gjort det här.
  Så uppenbart personligt.

   Vilken annan influenser skulle klä sina ungar i h*r kläder?

    Det finns väl ändå rätt många som skulle kunna tänka sig, eller faktiskt använder sina barn som ett verktyg till att hålla sig aktuell i strålkastarljuset.

     Genom att sexualisera barn?!
     Knappast!

      Är det värre at göra det en gång.
      Jämfört med någon som använder sina barn för content precis hela tiden?

       Det är inte att de används för content som är problematiskt här. Skulle du ta på dina barn dessa kläder, säga att de är horor och ta med på en horfest? Samt lägga upp bilder där de posar i dessa kläder på internet?!

      Det är ju bara för att dessa influencers inte fått barn än, eller att de är alldeles för små för att vara uppe efter Bolibompa.
      Hade Anna Book varit smal och haft små barn. Marcelo, Paow, Graaf.
      Det finns nog rätt många som skulle kunna göra samma sak

       Nja, tror knappast det.

       Du måste trolla.

     Det är en enorm skillnad mellan att exponera sina barn i en blöjreklam än detta . Att klä sina barn i vuxenkläder utan att ens blinka är för f-n det vidrigaste som finns. Och sen resten som är där och ser det. Gör inte ett skit. Sen Julia Franzen som tydligen tappat hjärnan i Marbella lägger upp det på instastory. Fy fan!!!

   Herregud jag hade inte skrattat om det ens var min bästa vän eller syskon. Ännu mindre antagligen.

   Hur kan du ta dom i försvar?? Jo vem som helst hade fått kritik för det.

   Har du varit blind och döv varje år inför halloween? När det blir diskussioner om att barn ska klä ut sig till sexiga häxor osv. En del butiker plockar bort dräkterna efter de blivit livat. För man reagerar på sånt.

   Du märker väl på andras reaktioner att det verkligen INTE bara är Camilla som reagerar.

   Detta är sjukt, spelar ingen roll vem som gör det. Två barn som inte ens hamnat i tonåren utklädda till prostituerade på ett fylleslag..
   Helt sinnes med sk vuxna som tycker det är charmigt och kul.

    Ja, det är helt bisarrt!

    Så det är DET vi moralpanikar om? Att barnen var med?
    Inte själva temat på det som i Camillas ord ”specificeras till lilja forechecka-tema”?

     Är du dum?

     Hela konceptet inklusive barnen är groteskt.

     Att vuxna människor vill klä sig i sexiga underkläder och ha fest med hortema kan man väl tycka vad man vill om. Men att klä ut små barn i samma kläder och sitta och skratta med när de kallar sig för horor, det bör man väl ändå reagera på?!

      Ja detta ska normalt funtade människor reagera på. Som tidigare kommenterat blir dessa bilder när de publiceras att likställa med barnpornografi – oavsett vilket syfte föräldrarna hade med dem från början. Barnpornografiska bilder som redan nu lär florera på de allra mörkaste sidorna på nätet. Grattis Katrin och Bingo till det mest korkade ni har gjort mot era barn.

  Vidriga föräldrar. Fattar dom inte vilka kommentarer ungarna komma få i skolan.

   Instämmer, stackare stackars barn. Komma till skolan, fotbollen, kompisar…gör ont i hjärtat ?

  Vem är egentligen förvånad?!
  De är sen länge att Katrin och Bingo är skräp till föräldrar. Nu har dessutom Bingo träffat en äkta bimbo så nu kliver de upp ytterligare ett steg på idiotstegen.

  Kul för barnen på måndag i skolan. ☹️

   09.08//
   O adderar man sen till Julia så blir det ytterligare en nivå av galenskap i barnens redan skruvade värld. Detta är så toxic

  Jag förstår liksom inte hur man kan komma på att man ska klä ut sina barn till prostituerade och klä dem i sexiga underkläder? Saknar de verkligen alla hjärnceller?
  En sak dock – Jag tycker det är bra att folk får se hur Julia är och tänker på riktigt. Att det slutas säga att hon är så fin och så härlig. För vi som är bekanta till henne vet att hon har många lik i garderoben men desto färre vassa knivar i lådan.

   Berätta mer om liken i garderoben!

    Berätta mer om dina först

  Och nån skrev igår ”de låter ju inte sina barn gå på festen, så det spelar ingen roll”. Vilket var precis vad de gjorde och klädde ut dem enligt hortema…

  Kan vara det sorgligaste de utsatt sina minderåriga för hittills.. filmen där det gapas till en nioåring å en tolvåring att de att de är ho..or, hur fan tänker man.

  Barnen verkar varit med hela natten och de ser ju bara mest förvirrade ut, fyfan

  Alla kändisar som likeat bilen på barnen!!? Vad är det liksom?
  Är de rädda för Katrin?

   Mmm.. Jill Jonson tex

    Hennes mellannamn är dubbelmoral.
    Försöker alltid verka skön men är allt annat.

   Tror faktiskt det. Eller så är folk rädda för att uppfattas som neggiga och tråkiga…

   Undrade också över det. Det är så jävla korkat. Även om man inte tycker det är så farligt, borde man ändå ha vett att låta bli att lika. Att inte sälla sig till den gruppen av fullkomligt omdömeslösa människor.

  Spelar ingen roll hur inne man är och hur mycket pengar man tjänar, WT deluxe och så vidrigt. Finns inga som helst gränser i den familjen tydligen, och ungarna växer upp och tycker att h..or och hall….ar är coolt. Fy faaan rent ut sagt.

  Andreas Carlsson och Pernilla Wahlgren vad har de för att smöra för den familjen?? Patetiskt.

  Alla som är det minsta lilla rädd om sitt anseende borde hålla sig borta från den familjen. För det visar bara att du har otroligt dålig smak och människosyn.

  Jättekul klä ut barnen, verkligen jättekul. Fattar inte varför inte Bingo och Katrin blir tillsammans igen. Större fjant är Bingo är ju svårt att hitta. Och dummare än Katrin är också väldigt svårt. De utgör ett perfekt par.
  Läste i en intervju med Bingo för många år sedan att han enbart fick ligga för att han var flickfotograf och häftig därför. Att hon han varit en bilmekaniker hade det sett annorlunda ut. Enda gången Bingo var klarsynt?

   Vilka stavfel.
   *större fjant än
   * Att om han varit en bilmekaniker

   Trodde faktiskt Andreas var smartare faktiskt..

    Han skiter ju i sin egen son, så inte förvånad.

  Aj. Min. Själ.

  Känns billigt och lågt att dra in barnen i temat.

  De andra passar bra. Tycker både Katrin, Puma och Jullan brukar ha såna kläder.

  Undra vad de applåderande kändisarna tycker egentligen?

   Kändisarna som applåderar måste antagligen gilla det… Annars hade dom bara kunnat låta bli att gilla.

  Och Anitha Clemence är såklart och svingar i kommentarsfältet och tycker att alla ska chilla och är dumma som inte förstår att detta är såå kul. Då vet vi vad hennes barn får klä ut sig till på halloween

   Hon har ju exploaterat sina kids hårt på insta sedan de föddes, så hon kan bara hålla käften.

  Osmakligt men föga förvånande, hela festen såg ut som ett dåligt skämt. Värst var det när Katrin gned sitt underliv mot sin pappas lår ?

   Men sluta ?

   ?

   Mår fortfarande illa av den synen.

   Reagerade också på det……

   Fy fan va vidrigt??

   Och när Puma slickade Bobby i fejset ???

   Ja att jucka mot sin egen pappa! Ville spy! Inför barnen också.

  Såg på instastory när Katrin utklädd till hora juckar mot sin pappas ben!

  ?

   Vems insta-story?

    Tror det var på Bingos alt. Katrins.

    Nej Julias.

     Hm inte sett, är storyn bortttagen?

      Tror det är elfte händelsen på Julias story. Han är taggad under katrins namn. Dom står upp och dansar och hon börjar gnida sig mot hans ben. ??

       ???????

   Eller på Katrins instastory när de dansar bakom dj:n som verkar bli måttligt irriterad vid ett tillfälle. Ser ut som Nova petar djn i håret ? vem är det som juckar bakom djn haha jösses vilken liga ?

    Det är tyvärr Bingo. Allt är så oklart i den familjen. Katrin som juckar mot sin pappa occh Bingo som juckar ”i luften” mot sin dotter. Jag spyr. Det blir definitivt en soc anmälan från min sida.

   Sjukt ?

  Och Maggan Graf tyckte förstås det var helfestligt att gå på hoe-fest. Fast hon är ju så blåst också..

  Man undrar dock hur de la fram den här idén för barnen. De flesta vuxkna skulle givetvis inte ens använda ordet h-ra i närvaro av barn, men här har vi ett helg gäng vuxna som tycker det är passade klä barnen som prostituerade..

  Varför tas barnen ens med på en vuxen(sex)fest där alkohol flödar? Varför ska de bevittna supande hela tiden?
  Vedervärdigt alltihop.

   Ida Warg var också där. Trodde ändå hon var lite smartare än så

    Nja Pärleros…

  Verkar varit rätt glest med vänner på festen.

   Ida Warg var där och hejade på. Då har man tappat respekten för henne med.

    Hon raderar dessutom på hennes instagram alla som ifrågasätter hur hon kunde gå på en gala förra helgen mot trafficking för att sedan göra en kovändning.

   Ja såg rätt skralt ut ändå. Bara temat gallrar väl bort de flesta tänkande individer över 18.

    Katrin kanske åldras bakåt. Nästa fest blir väl Sweet 16 då.

  Helt mållös! Stackars barn.

  Att klä upp barn sådär för posering och lägga upp för tusentals människor att se, vad är skillnaden från barnpornografi? De där bilderna/filmsnuttarna finns nog redan spridda på nätets mörkaste hörn.

  Hade velat vara en fluga på väggen när de som ska föreställa sig vuxna, diskuterade barnens utklädnad. ?

  Trodde inte man kunde bli chockad över va den familjen hittar på… Men nu blev jag mållös 😮

  Usch för att veta att dessa bilder garanterat kommer spridas runt på diverse peddosidor på nätet. Stackars barn!

  Min drömfest är typ pyjamasparty. Med start klockan 17 och förfest på Hemmakväll. Bubbel, plockmat och film från golvet. Och efterfest? Nä, alla går och lägger sig innan klockan 24.

   Jag var på pyjamaspartybröllop för flera flera år sedan. Var tamejtusan det mysigaste bröllop jag varit på. Underbart!!!

   De hade ju varit den bästa festen någonsin!

  Jag tänker bara vad barnens kompisar säger i skolan och vad lärarna tänker om situationen ifall de sett spektaklet.
  För oavsett om någon i skolan säger något så lär kompisarna ha någon tanke kring de.
  Ungarna hade faktiskt kunna ha kostym eller vad som, så förnedrande.

  Bilder som läggs ut på nätet finns kvar för alltid.
  Så förnedrande för barnen.

  Hade någon av mina vänner haft en sån fest hade jag på riktigt börjat undra hur det stått till. Och hade aldrig gått dit

  Hur gamla är barnen?

   12 o 9 år

    Stackars barn! Vilken märklig bild av vuxenvärlden de får.

  Tänk om barnen varit flickor istället för pojkar, hade div kändisar fortfarande tyckt de var värsta bästa coolaste familjen?

   En av dom är ju en flicka.

    Nova är i alla fall vuxen och inte i en utsatt position och beroendeställning som sönerna är.

     Jaha trodde hon inte fyllt 18..

      Hon är 19

  Okeeejjjj…. Bilder på barn i sexiga underkläder, på en pimps and hoes-fest. Så festligt.
  Eller barnpornografi. Vad vet jag, jag är ingen lagman, men det känns liksom inte helt rätt.

  Det här är tyvärr ett riktigt lågvattenmärke för hela den här familjen. Finns inget som kan få mig att tycka att det här är roligt,härligt el coolt. De här barnen utsätts hela tiden för festande fulla vuxna,de har inget val utan måste se och höra saker som inte barn ska behöva se och höra.
  Om det inte hade varit en ”häftig” kändisfamilj utan WT familjen i den lilla bruksorten som hade utsatt sina barn för det här då hade garanterat en diskussion om en familjehemsplacering varit aktuell .Jag tror varken grannar el soc.tjänst hade blundat.
  Det här är ju ännu värre då familjen är offentlig och väldigt många följare på socialamedier.

  Anitha Clemens som gillar bilden med barnen på insta. ☹️

   Lite förvånande men jag tror hon gör det för att inte bli utesluten av dem. Ängsligt och precis som resten av kändisarna som skrivit positiva inlägg. Undrar om någon kändis kommer våga säga ifrån? Anitha är ju uppenbarligen inte bundis med Amanda och Hannah (baserat på politikerinlägget) för det var ju tydligt var källan till inlägget var. Hade hon velat hålla sig sams med det hade hon aldrig skrivit ett sådant inlägg.

  Detta är för mig helt ofattbart.
  Dels att ha ett tema på en fest som är ett fruktansvärt tema, bland annat utifrån hur många kvinnor och barn som utnyttjats till prostitution genom alla tider och än idag.. vad är det roliga? Det finns så många andra teman att välja och vill man tvunget ha det vulgärt finns det också flera andra teman att välja som inte är problematiska.

  Men okej, man har bestämt sig för att ändå ha detta *jätteroliga* tema. Men varför tar man med barnen? På bilderna verkar inga andra barn synas till (thank god!). Nä alltså jag finner inga ord. Tänk er själva ifall man hade hittat bilder från ens barndom där ens föräldrar tog med en på fyllefest och man dessutom var utklädd i korta lackkjolar, nätstrumpor och klackar. Utklädnad som ens föräldrar dessutom valt åt en..? Vad är den yngsta, typ 8-9?

  Och verkligen helt sjukt att dessa kändisar hyllar och applåderar! Finns det ingen känd person som ifrågasatt och problematiserat bland kommentarerna? Blev även väldigt förvånad att Ida Warg var på festen. Visst är hon kanske inte den vassaste alltid men tycker ändå hon känns som någon som hade kunnat ifrågasätta valet av tema..

  Av bilderna att döma verkar Nova lika indoktrinerad i Bingo och Katrins exploaterande. Klok och mogen enligt Bingo, pyttsan, hade hon varit det hade hon sagt ifrån och inte deltagit på sådana bilder. Men hon är som sagt kanske lika fast i fällan som de andra barnen. Jag undrar om någon i deras närhet vågar säga ifrån eller om alla är lika beroende av att hålla sig sams med Bingo och Katrin för att slippa ett tredje världskrig?

   Eller tagit sina bröder och gått därifrån

  Bingo har precis ställt in sitt konto till privat och Katrin hittar jag inte på längre (shadowbanned?).
  Var inne och kollade för några minuter sedan utan problem.

   Jag hittade det inte heller men så klickade jag på en länk via Julia och kom fram till sidan.

  varför är barnens ens närvarande på en vuxen spritfest?

   Och det är inte bara sprit på den festen kan jag lova.

  Wtaf. KANSKE hade kommit undan med sånt unket tema om det bara varit vuxna med men med barnen..? Har anmält på instagram iaf.

  Vad säger lagen om att klä ut barnen på detta sätt, dessutom närvarande på en spritfest för vuxna?

  Katrin är ju Katrin och på något sätt slutar man ändå bli förvånad. Men gästerna?! Reflekterar de ens över temat? Daniel Paris är väl ändå utbildad socionom, känns ju genomtänkt att gå på fest med prostitutionstema ?

  Finns det ingen normal vuxen runt barnen som kan sätta stopp?

  Letade efter Katrin på IG men det finns enbart ett konto i hennes namn med noll inlägg. Har hon tagit bort sitt konto?

   Hon kan vara shadowbanned nu när anmälningens haglar in. Sök på hela hennes Instagram namn

   Nej du måste söka på hela namnet och välja konton då fick jag upp henne

  Åh, jag märker ju hur man ska tycka och försöker bli upprörd. Samtidigt ser jag bara två killar som är jätteglada att dåvarande med på fest och har klätt ut sig på skoj. Det är väl det som är nyckelordet, det är på skoj! De blir inte utnyttjade. Precis som halloween när man klär ut sig till lik, zombies, mördare och monster. Mängden kläder hade varit lika lite om inte mindre om de var Tarzan. Såklart olika vad man tycker man kan skämta om men allt här är ju på skoj.

   Dåvarande= få vara med

   Vuxna/föräldrar som får barn att säga att de är h-ror och lägger ut det på nätet, det är normalt beteende i din värld?
   Dessutom tyckte jag inte alls barnen såg glada ut, mest förvirrade 🙁

    Nä, så där roliga fester har jag inte varit på?. Däremot maskeraden där barn är mördare, monster och lik.

   Du ser på riktigt inte hur det är problematiskt att klä ut sina minderåriga barn i sexiga underkläder, nätstrumpbyxor och få dem gå runt och säga att dom är horor?! Och sen PUBLICERA det på ett silverfat för vilken jävl pedofil som helst att sitta och dregla över? Jämför inte det med en vanlig barnmaskerad tack du skämmer bara ut dig själv.

    Varför är det ok att klä ut sig till lik, mördare, monster (en ”vanlig” barnmaskerad) etc men inte i nätstrumpor och kort kjol? Tror pedofiler kan gå igång luka mycket om inte mer på en fin vanlig barnbild.
    Tråkigt att man inte ska kunna diskutera utan att ”skämma ut sig”
    Varför är det ok klä ut sig till mördare men inte hora?

     Diskussionen blir platt när den ena parten bara kör med whataboutism som argument. Du vägrar se vad som är problematiskt med just denna situation som diskuteras utan vill skifta fokuset till en helt annan diskussion? Andra utklädnader som existerar är inte relevant för denna diskussion. Ja, en pedofil går också igång på vanliga oskyldiga bilder. Därför är barn redan såå utsatta på nätet, så varför i hela friden ska man då göra det värre med att publicera sånt här osmakligt.

      Tycker ändå argumentet håller sig inom ämnet. Temafester och maskerad. Ledsen att jag inte drar igång samma stora växlar och gör samma kopplingar som de flesta här inne. Tycker det blir överdrivet. Med det sagt är jag självklart inte för prostitution och pedofili lika lite som de som klär ut sig till monster och mördare är för mord. Man leker och skojar helt enkelt.

       ”leker och skojar” Jösses, du verkar ha en skev bild av verkligheten. Tror du barnen kommer uppskatta kommentarerna i skolan sen?

        Jag tror inte de kommer få negativa kommentarer i skolan. De verkar ha massa bra kompisar där.

       Definiera mördare. Ja, jag hade tyckt att ett barn som klätt ut sig till Ted Bundy eller Jeffrey Dahmer hade varit extremt osmakligt och okänsligt. Scream eller Jason är fiktiva karaktärer som går ut på att skrämma folk – vilket är meningen med Halloween, där det som är lite skrämmande ska vara i fokus. Sen får ju var och en se till sin egna moraliska kompass om vart gränsen går. Min gick vid att klä ut sina omyndiga barn till horor.

        Ja, det är väl lite olika. Ibland en blodig fejkmotorsåg, yxor, pekar, blodiga kläder, blod dom rinner i mungipan etc.
        Om vi ponerar att de är utklädda till karaktären i Pretty woman så är den fiktiv och då ok?
        Tycker ändå det måste vara ok att klä ut sig, skoja och spexa såsom jag ser det här. Sen är det väl upp till var och en vad man vill klä ut sig till. Det behövs inte dra på så stora växlar och övertolkas.

         Men liksom du blandar ihop äpplen och päron vilket gör att den här diskussionen inte går att ha. Nej JAG tycker inte det är samma sak att klä ut sig till en fiktiv skräckkaraktär tex en zombie som en prostituerad när man är barn! Lite nyanser i tänket får man ha och kan inte jämföra svart och vitt hela tiden.

         Du får väl tycka att det är ok att klä sina barn till horor men tycka en vampyr är inte ok.

          Jag tycker vampyr är ok också. Om folk skulle bry sig om barnen här skulle de inte kalla deras föräldrar för äckliga och vidriga etc. Det sårar på riktigt barn. Nu läser de väl inte här men kanske om några år.

           Hoppas du inte har barn.

         Steget från ett barn utklätt till vampyr till att barnet sen går och börjar suga blod från folk är väl rätt mycket större än steget från barn utklädda till prostituerade som först filmas för att sen, alltså så som verklighetens pedofili ser ut, tvingas till sexuella handlingar och våldtas.

         Rörig mening kanske men i verkligheten, utanför fest och maskerad, så kläs barn i ”porriga” vuxenkläder, filmas och fotograferas under tiden de tvingas utstå vidriga sexuella övergrepp.
         Barn utklädda till prostituerade i lack och läder är varje pedofils våta dröm.

         Ser du skillnaden? Ett barn utklädd till mördare med blod i ansiktet och gummikniv i handen leder liksom ingenstans. Det kopplas inte ihop med sexuella övergrepp på barn.

         Men bilderna på Bingo och Katrins barn, det är ett litet steg ifrån nästa handling. Och den handlingen är bland de mörkaste vi kan hitta på vår planet.

          De kommer inte bli prostituerade eller utnyttjade pga denna fest.

           Du vet ingenting om hur bilderna på dem kommer användas.
           När till ochmed polisen reagerar:
           https://www.instagram.com/p/CipWjeuIVNF/

           Nä, det verkar jag såklart inte men tror inte att Ringo och Rambo kommer hamna i prostitution pga denna fest. Tror du det?

           Men åh!! Varför väljer du att missförstå allt? Ingen säger att dom kommer bli sexuellt utnyttjade men i den riktiga världen, utanför fest, så är det här första steget vid ett övergrepp. Sexuell posering av barn i sexiga underkläder. Sen kommer övergreppen.
           Hur kan en sån här bild ens vara rolig när det är så starkt förknippat med sexuella övergrepp på barn?

         Barn utnyttjas runt om i hela världen i sexindustrin. Det är liksom inte ett maskeradtema. Eller du kanske ska klä ut din unge till ett biafra-barn nästa halloween, eller barnarbetare? Det finns gränser, det här är en av dem. Inte bara för att utklädnaden sexualiserar ett barn utan för att temat är så inihelvete osmakligt. Prostitution är ett betalt sexövergrepp, inte ett jävla festtema. Men okej, jag ska ha tema Auschwitz på halloween. HAHA, SÅ KUL!!!

       Blir svårt att diskutera när du klumpar ihop allt från barnkalas till horfest till temafest och påstår att temafest inte är farligt för barn. Nej temafest i sig är inte skadligt, inte heller att klä ut sig. Men uppenbarligen finns det ändå vissa teman och utklädnader som är opassande för barn. Och om inte du förstår skillnaden på halloweenfest där barn klär ut sig till lik eller spöke och att klä sina barn som horor och ha dom poserande på bilder så tror jag inte att du kommer förstå oavsett hur mycket någon försöker förklara.

        Så härligt nedvärderande kommentar i diskussionen. Tror snarare den tonen och sättet vuxna pratar med varandra är värre än nätstrumpor och kort kjol.

         Men du har ju ännu inte kommit med ett sakligt argument för varför dessa bilder på barnen inte skulle vara problematiska. Mer än att tycka att temafest är okej. Jag tycker också att temafest är okej, men att temat måste vara barnanpassat. Jag kan ju kalla min fest för knarkarfest och snorta kokain med mina vänner. Är det lämpligt att ha barn med då bara för att vi har ett tema på festen? Det är ju själva temat folk ifrågasätter. Inte maskerad generellt.

         Men visst, jag är öppen. Ge mig dina argument till varför detta inte är olämpligt för barn. Förutom att det är lämpligt att klä ut sig till spöke på halloweenfest.

          Jag skulle faktiskt inte tycka det är fel att ha en temafest på knark heller såvida det inte är riktiga droger. Minns hur jag och mina kompisar klädde ut oss och lekte allt möjligt konstigt, helt normalt.
          Argumentet är att det är på skoj, barnen utnyttjas inte sexuellt. Precis som barn so är utklädda till mördare inte mördar på riktigt.

           Okej där är vi inte överens. Och jag är glad över att majoriteten ändå verkar tycka att det här är högst olämpligt för barn.

   Nej det är inte skoj, nej det är inte normalt och nej det är roligt att ”skämta” om prostitution och trafficking och pedofili. Nej vi ska inte normalisera sån här skit.

    *Inte roligt

    Normaliserar man mord om man är utklädd till mördare på halloween?

     Vad har mord och halloween med det här att göra?

      Maskerad och temafest.

       Har du många exempel på barn som blir utklädda till mördare?

        Ja, har du inte varit med om halloween? Jag tycker inte det är fel heller. Att leka och klä ut sig är helt ok i min värd och ett sätt att bearbeta sin omgivning.

         Att fota barn som poserar i sexiga underkläder och sen lägga ut bilderna på internet hoppas jag aldrig blir okej eller ens i närheten av lika okej som att gå på maskerad på halloween.

         Men du menar alltså att du absolut inte skulle ha något emot att dina barn klädde sig i dessa kläder? Och att bilder på dina barn i dessa kläder hamnar på internet? Helt ärligt nu. Vill bara ha ett rakt svar på frågan helt utan parallell till halloween.

          Ja, har inga problem med det. Tycker inte de är att posera sexigt eller barnporr då kontexten är temafest.

           Ok, tack för ett rakt svar. Vi kommer nog inte längre då vi har så vitt skilda åsikter här.

           Hej Katrin ? Nu har du försökt att försvara detta tillräckligt. Ta en paus nu

           Enligt svenskt lag så är det dokumenterat övergreppsmaterial om bilden föreställer ett barn under 18 år och den ”vädjar till den sexuella driften”. Ett barn som poserar i utmanande kläder skulle utan tvekan bedömas som övergreppsmaterial och den som har bilden på sin dator/telefon skulle dömas för barnpornografibrott.
           Den som klädde på barnen (troligtvis föräldrar eller någon annan i barnets närhet) och ställde dem framför kameran så att bilden skulle kunna tas skulle i detta fall med stor sannolikhet dömas för framställan av övergreppsmaterial.

         Anonym 11.23 igen (de andra är inte jag).
         Jo, vi brukar gå på ett antal halloweenfester varje år pga amerikanska vänner men jag har hittills inte sett ett enda barn som är utklätt till varken hota eller mördare. Du får jättegärna svara på min fråga.

          Ok, jag brukar se rätt mycket blod, både offer och mördare på Halloween.
          Hursom, finns det ngn forskning på att man blir som man klär ut sig på fest?

           ?

           Så du tror att de pedofiler som kommer se dessa bilder som cirkulerar tänker ”nej men just det, det är ju temafest så då har jag ingen nytta av bilderna” eller vad är det du försöker säga?

     Jag tycker faktiskt inte att det är okej att barn klär ut sig till mördare heller, och har nog aldrig sett varken vuxna eller barn klä ut sig till Manson, Bundy eller Lasermannen. Småläskiga saker som skelett, häxor, vampyrer och liknande men jag tycker inte att det är jämförbart. Det är liksom svårt att problematisera över något som inte vandrar omkring på våra gator och som far illa i verkliga livet. Det finns inte jättemånga artiklar som handlar om att vampyrer blir misshandlade och våldtagna.

     Whataboutism

   Barnen är ju vana vid den här typen av tillställningar och föräldrarna är väldigt stolts över dem, hur härliga och roliga de är = de förväntas att självklart delta och vara glada. De flesta barn hade nog blivit chockade och rädda av att festa med den här familjen. Men en del barns mardröm är ju andra barns vardag. Tyvärr. Alltså, de led säkert inte av att delta på just den här festen och klä upp sig men livet som lett fram till att de hamnat här är ju det folk reagerar på. Man kan liksom inte bara säga att ”de verkar ju ha så kul” som att leenden på bild visar hela sammanhanget.

    Har träffat på Katrin med familj många gånger på Östermalm och barnen är väldigt trevliga. Katrin har alltid månat mycket om sina barn de gånger jag sett dem.

     Vad har det med saken att göra? Kan inte barnen vara trevliga och artiga trots att de har föräldrar som beter sig gränslöst? Jag tycker också att barnen verkar trevliga och artiga men jag ser också hur obekväma de kan bli av att ha en kamera i nyllet. Jag har sett hur de sagt ifrån när de blir filmade och trots det fortsätter filmandet. Senast för några dagar sedan lade Bingo upp två bilder där Rambo inte ser alltför glad ut att behöva vara med på bild. Försök skrapa lite på ytan. Den säger inte allt.

      Det är ju ingen som påstått att barnen skulle vara otrevliga? Tror, obs tror, inte heller att de är vanskötta så att säga, alltså de verkar ju komma till skolan, har hela och rena kläder och får mat och ja, de verkar uppfostrade.

      Obs att jag inte pekar på just den här familje nu. Men allmänt, medberoende är ju inte ett okänt begrepp och även barn kan jobba väldigt hårt på sin yta och hur de framställer sig för att ingen utomstående ska misstänka att något inte är som det ska. Föräldrar själva kan överkompensera och framstå som väldigt välfungerande trots t.ex. missbruksproblematik. Som sagt, anklagar inte just denna familj men kan vara bra att tänka på.

   Förstår du inte föräldrarnas och Julias inverkan på barnen? Tror du det är så enkelt som att säga att det är på skoj? Dessa stackars barn lever med en kamera upptryckt i ansiktet så fort de med sina föräldrar. Som om det inte skulle räcka! Barn skyddar sina föräldrar i vårt och torrt och vill ha deras bekräftelse. Jag har sett så många gånger hur barnen blir obekväma på grund av det barnen säger. Senast igår när Bingo och Julia uppmanade barnen att säga att de är horor. Hur kan man se så grunt på det som du gör? Läs en bok om psykologi istället för att tro att allt kan skämtas bort.

    Oj,lite personangrepp. Har några universitetspoängs psykologi.

     Du? Nej, det har du inte.

      Jo. Varför är det så många som tycker det är ok att vara nedsättande och elaka bara för att man tycker olika? Hur kan du utifrån min åsikt om utklädnad veta vad jag studerat och inte?

       En sak lärde du dig inte visst, trots dina år på universitetet.

       Barn och sex hör inte ihop. Barn ska ALDRIG befinna sig i situationer som handlar om sex. Punkt.

     Har följt dina svar ovan och tvivlar STARKT på att du har något alls inom psykologi. /Någon som faktiskt har det

      Är inte utbildad psykolog men det i gick några poäng i utbildningen jag läste. Vad är det som får dig att tvivla? Att jag inte tycker som du? Att det inte finns ngt samband med att man blir det man klär ut sig till?

       Att du trots massor av bra svar där problemet framgår med all önskvärd tydlighet och du fortfarande upprepar ”finns det ngt samband….”

       Det och att du inte orkar skriva ut ordet något är tillräckligt för att övertyga mig om att du definitivt inte har några poäng i psykologi.

    Du har så rätt. Folk tror att barn måste misshandlas fysiskt, inte få mat och vara utsatta för missförhållanden. Detta ÄR inte normalt och bör inte vara normalt i en familj. Att barnen är älskade råder det inga tvivel om, men det räcker inte. Många pedofiler älskar också sina barn, men dom är lika mycket pedofiler för det. Att som vuxen ens bestämma sig för att ha en horfest där hela familjen ska närvara är inte normalt. Att dessutom peppa och pusha barnen till att klä ut sig till horor för att få likes på instagram är sjukt, och jag tror tom att det är olagligt. Tänk dig att leva i en familj där din pappa och låtsasmamma fixar sig till horor. Något du knappt vet vad det är. Du får sätta på dig klackar och posera sexigt för pappas kamera innan ni åker på mammas fest där hon också klätt ut sig till hora. Alltså NEJ, bara nej. Barnen kan inte gå med på detta, eftersom dom är barn och ska skyddas av föräldrar och samhället. Detta är inte på något sätt barnens fel! Att sexualisera barn KAN inte vara kul, då är något allvarligt fel. Hur kan man försvara detta beteende? Vuxna människor. Jag har alltid tyckt att Katrin och Bingo är ganska roliga och galna, men kan absolut inte stötta barnpornografi. För det är exakt det detta är.

   Börjar undra vilken relation du har till den här familjen….

   Jämförelsen här är absurd, herregud!
   Menar du på allvar att du tycker det är ok att föräldrar klär barn i porriga kläder o sen att barnen själva säger att dom är horor osv? Finns ingen tanke på att filmerna, korten osv sparas o delas av pedofiler? HELT GRATIS.
   Nähä det tycker du inte…
   Tänk lite

    ”Men BaRn KlÄr Ju Ut sIg TiLl SpÖkEn På HaLloWeEn??!!!”

     Mördare och lik skrev jag.

      Något skränande faktiskt att du inte förstår det olämpliga med dessa bilder på barnen.

       Jag ser dem inte som sexualiserande av barn då man ser att det är en annan kontext. Precis som jag inte tyckte låten Knulla barn var att glorifiera pedofiler och att Jonathan Unge inte glorifierar övergrepp när han kör pedofilskämt. Jag tycker prostitution och pedofili är vidrigt men tycker inte maskeradfesten var det.

        Jag tror inte att någon här tror att barnen på riktigt är prostituerade. Det var alldeles säkert gjort som en rolig grej från föräldrarnas sida. Men igen, att inte se det högst olämpliga i detta är skrämmande.

        Men visst, bjud in dina barns kompisar på ett barnkalas med detta tema och klädsel så får du se hur de flesta föräldrar lär reagera. Lycka till.

        Jag tror inte den här personen vill visa att hen förstår utan fortsätter fäkta med allt hen kommer på. Helt lönlöst att ens försöka.
        Jag släpper den här tråden för det är bara du som förlänger den med svammel.

   Ett exempel på varför detta är så fel är att ped*filer får gratisbilder nu. Nästa stopp blir kanske deep web och olika peddo sidor/forum ? Det borde även du förstå och om du fortfarande är ok med detta och jämför denna typ av utklädnad med att klä ut sitt barn till en zombie så vet jag inte vad jag ska säga.

   Fast inte precis som. Att klä ut sig till hora är sexuellt. Att klä ut sig till ngn som utnyttjas. Av sina pimps. En zombie säljer inte sin kropp. Vi har inte reella problem med trafficking av zombies. Man kan ju inte gå efter vad barn tycker är kul att vara med på. De gillar ju det mesta som är sent och onyttigt liksom.

  Men vad är det roliga, festliga, med att låtsas vara en kvinna som måste sälja sin kropp? Man kan välja så många andra teman men tänker att det här är det bästa, varför? Tjoho jag fyller år och ska se ut som att jag blir utnyttjad av flertalet män varje dag?? Känns som om jag missar nåt som andra tycker är så skojsigt att även deras barn ska se ut så. Det är nåt jag inte fattar eller så är det de som är lite rubbade.

   Ja så sjukt osmakligt tema för en fest. Att sedan dra in barnen i det, fy fan.
   Undrar om det ens går att försöka tala vett med dessa föräldrar..

  Fy fan vad vidrigt att dra in barn i sådant här. Grooming. Det är allt jag har att säga.

  Precis som igår i inlägget om Pontus Rasmusson så undrar jag varför företagen inte tar ansvar? Varför tog inte youtube ansvar för vad som fanns på deras plattform när de valde att åldersbegränsa Pontus Rasmussons videor? Varför tar inte instagram ansvar för vad som publiceras på deras plattform idag? Det är många timmar dessa bilder legat uppe nu. I Pontus Rasmussons fall handlar det om år.

   Jag har anmält en massa på instagram men får bara som svar att de inte bryter mot några regler.

   Verkar skit svårt att få instagram att ta bort konton som inte är passande.

  Det här är riktigt riktigt obehagligt och gränslöst och alldeles oacceptabelt. Man klär inte ut sina barn till prostituerade, på en fyllefest, och lägger ut bilderna på internet (dessutom…). Är prostituerade kvinnor ett kul skämt? Vad mer fick barnen göra på festen? För att leva upp till sin utstyrsel? Tycker barnen nu att prostitution dvs människohandel är nåt jättekul och alldeles normalt? Jag FATTAR INTE hur man tänkte!!!!!!

  Det finns nog ingen mer osmaklig än Katrin. Att hon ens har många följare.

   Precis. Nu sitter hon och slevar, bokstavligt talat, i sig en hamburgare på Diplomat och skrattar så hon gråter åt sitt eget beteende.

    Hon är genuint äcklig, både inifrån och ut.

  Ida Warg försvarar nu skiten på sin IG. ”Barnen var bara där och gjorde en dans för Katrin och sen gick dom hem”
  Vad fint. Antar att det var en stripshow som bjöd henne på då. Vad fan är det som sker? Vuxna människor som tom har egna barn förvarar detta?!

   Gjorde en dans i horkläder? Vackert

   haha! Barnen syns ju på videon som Katrin lagt ut där Bingo(?) och någon mer står på en stång eller liknande och gör… vad ska man säga?… Strippdans rörelser i dessa ”horkläder”.

   Trafficking offer som bara är där och gör en dans är också ok?

  Varför har ingen ditmålade blåmärken? Blod runt underlivet och spelar drogpåverkade? Närmare verkligheten.

   Drogpåverkade behövde dom nog inte spela. ?

  Så hemskt att folk pratar om att slösa på socialens resurser för det här. Hoppas inte en ny Esmeralda missas för att folk tycker att det här är barnmisshandel…

   Nej det kan absolut anmäls direkt till polisen eftersom det är olagligt att publicera sexualiserade bilder på sina barn. Hoppas du aldrig skaffar barn.

   Du tycker det är helt i sin ordning?

   Det verkar ju vara rätt mycket droger/alkohol här med, precis som hos Esmeraldas föräldrar.

  Fan. Jag har ändå alltid gillat K. Och hela familjen, dynamiken och att det är högt i tak.

  Men det här. Wow. Säger så mycket hur jäkla korkade den där lilla super-”familjen annorlunda”-familjen faktiskt är.

  De saknar skam, självrespekt och så jävla mycket annat. Fkn ufon.

   Jag har alltid ogillat Katrin och Bingo och det var helt rätt, med tanke på de man såg igår.

   Så bisarrt och obehagligt på så många plan.

  Detta är sexualiserade bilder av barn vilket är barnpornografi. Detta är mycket allvarligt om det sprids. Har man sparat ner bilden kan även den personen åtalas.

  Jag hoppas nu att de blir anmälda till polisen och att de inblandade personerna får stå till svars.
  Detta är inget som ska vara till allmän beskådning utan är ett mycket allvarligt brott.

  Osmakligt är en för svag beskrivning över vad detta är. Det här måste ju vara ett brott?

  Anmält…

   Till polisen?

  Kan man anmäla detta till polisen som barnpornografi? Barnen blir ju grovt sexualiserade?

   Ja.

  JulBinKat eller vad de nu kallar sig: Vi ska ha en temafest! En maskerad. Här är era kläder.
  Barnen: Vad ska vi klä ut oss till?
  JulBinKat: H*ror! Visst är det skojigt?
  Barnen: Vad är en h*ra?
  JulBinKat: Öööh…

  ?

  Något säger mig att BinKat sitter hemma idag och skrattar åt hur mycket de lyckats provocera folk på internet. Att ett delsyfte med hela temat var att provocera. Med det sagt är de garanterat också hala som teflon när det kommer till innehållet i kritiken.

   Tror både och! De är ängsligare än vad de utger sig för. Men det syns på hur många sätt som helst. Bingos bekräftelsesökande hos både barnen och Katrin exempelvis.

    Och glöm inte att de byggt upp hela livet på en lönsam tillvaro i sociala medier.

   Tror på riktigt att dessa människor har en skruv lös. Något är liksom uppriktigt FEL, men eftersom de är just det har det inte förmågan att se det själva. Stackars stackars barn, Fyfan.

   Katrin har nu lagt ut en ”förklaring”..?

  Fröken i klassrummet på måndag: vad gjorde ni i helgen barn? Ja, Rambo?
  – Jag var på mammas födelsedagsfest, det var maskerad!
  – Vad roligt, vad klädde du ut dig till då?
  – Hora! Mamma var också hora, och min storebror! Morfar var hallick!

   Jag som lärare… jag hade ju diskuterat detta med mina kollegor och försökt få fram mer info. Efter det hade jag gjort en anmälan. Det bästa med det? Jag är inte anonym när jag gör anmälan!

   Sen juckade generationerna mot varandra!

  Det sups för mycket när barnen är med!
  Jag är så tacksam över att min föräldrar ej drack på det där sättet, har så många vänner som vuxit upp med föräldrar som festat när barnen var med och dom tyckte att det kändes väldigt otryggt.

  Men snälla kan vi prata om Ida Warg jäkla dubbelmoral?! För en vecka sen gick hon på en gala som kämpar mot trafficking. Och igår stod hon och ålade sig med utklädda horor och skrattade åt barn som var utklädda till prostituerande?!
  Herregud.

    Man kan ju undra om nästa tema är : Våldtäcksmän och offer. Eller varför inte pedofil o barn
    Fy fan va hemskt.

   Paret Warg/Pärleros går från klarhet till klarhet.

   Nu har hon lagt in ett inlägg på sin story. Alltså det som förbluffad mig är att hon inte fattar att hela grejen är tondöv. Att barn är med och utklädda är sjukt. Det är en del i det men även att gå på denna fest är sjukt. Att driva med hela saken. Att sedan inte fatta utan försöka försvara sig blir ännu mer galet. Någon klädde upp barnen. Någon tog dit dem. Sedan finns massor som skulle kunna sagt nej jag vill inte vara med på en fest där man driver med utsatta kvinnor. Jag vill inte skoja med detta tema, rumla runt en kväll i utmanande kläder. Dansa och skojar hela kvällen/natten på detta tema samtidigt som kvinnor far illa. Hur kan man inte förstå att detta är helt sjukt utan försvara sig?

  En annan kan inte låta bli att oroa sig för att ens barnen ska bli smygfotade på badstranden en sommardag, en annan klär ut sina barn till objekt och låter bilderna delas i all oändlighet. Stackars barns, det är allt jag kan säga.

  Dags att dagligvaruhandeln bojkottar Ks varumärke!

   Behövs ingen bojkott. De enda som köper hennes produkter är ju hennes egen bekantskapskrets. Men Paolos produkter försvann ju rätt snabbt från hyllan, och det Katrin gör är ju på samma nivå. Det räcker ju med ett mail till Axfood, Coop och ICA så har du täckt in 90% av dagligvarumarknaden i Sverige.

    tyvärr smakar inte hennes grejer bra. provat massor. däremot Paolos produkter va grymma. saknar dom.

  Simon Häggström på Fejjan: ” Kändisfest vs Polisperspektiv

  Samtidigt som delar ur kändiseliten ställer till med bejublad fest med ”hallick- och hortema” så har jag och mina kollegor ägnat helgnätterna åt att sitta ner och prata med de kvinnor vars liv knappast kan beskrivas som vidare festligt.

  Låt mig berätta lite om de möten vi haft den senaste tiden. En kvinna vi träffade berättade hur hon blivit grovt rånad under pistolhot. En annan kvinna uppgav att hon blivit misshandlad och hotad av en man för att han var missnöjd med hur hon presterade i sängen. En kvinna hade inte ens pengar till att köpa mat och en annan kvinna berättade om hur hon var skyldig sina hallickar en stor summa pengar och hur hon fruktade för sitt liv om hon inte gjorde som de sa. En kvinna berättade om hur hennes liv fullständigt raserats på grund av kriget i Ukraina och en annan kvinna fick föras akut med ambulans till sjukhus efter att ha försökt ta sitt liv strax innan vi kom till platsen.

  Imorse när jag gick och la mig efter att tillsammans med mina kollegor ha jobbat 16 timmar i sträck i dessa miljöer så slog mig en tanke. Jag undrar hur kvinnorna vi pratat med skulle ha reagerat om de fick veta att människor i Sverige roade sig med att gå på fest där de klädde ut sig själva och sina barn till hallickar och ”horor.” Hade de skrattat och tyckt det varit en rolig grej? Jag tror inte det.

  (Det nedre fotografiet är taget av mig i samband med ett ingripande. Det övre fotografiet är en genrebild från iStock.)

  #människohandel #trafficking #prostitution #sexköp”

   Exakt. Fy fan. Som att liksom ha en fest och klä ut sig och sina barn till svältande. Låtsas tigga eller vifta flugor. Det är ju kul liksom!

   Blir tårögd av hans text. Så mycket misär dessa kvinnor, unga tjejer och barn genomlider och vi ordnar fest med deras liv som tema. Fy fan.

  Usch viedon är verkligen grov. Barnen har tighta underkläder på sig under kjolarna och sitter och bresar med benen. Fatta vart detta kommer spridas. Dom är skyldiga att skydda sina barn från sånt här.

   videon*

  Alla pedofiläckel med barnporrbilder har fått en ny ursäkt: ”Det var ju maskeraaad!”

  De här fina och bra värderingarna folket så stolt visar upp (välgörenhetsgalor tex) betyder fan ingenting när det kommer till kritan.

  Undrar om nästa tema är:
  Pedofiler & barn (så är barnen med igen)
  eller
  Våldtäcksmän & offer
  Fy fan va vidrigt

  Man kan ju alltid hoppas att barnen hann gå hem innan stripporna började ”underhålla”.

  Hjärndöda människor hela bunten.

  ”Stop making stupid people famous”

  En del kommer att gå igång mycket på detta bildmaterial. Detta kommer att spridas jättemycket på olika sajter. Föräldrarna har brustit i ansvar. Vore intressant att få det juridisk prövat, helt klart gränsar till sexuell posering (barn).

  Det här är f-n det sjukaste på länge. Vilka j-la idioter till dumhuvuden, ursäkta språket. Hjärndöda hela bunten.

  Hey jag hittar inte Katrin på ig när jag söker, Bingos är privat men hans antal följare och inlägg syns inte som det gör på Julias privata… Ville se eländet men kan de blivit nedstängda? Med all rätt isåfall

   Testa att gå in på Ida Wargs insta. Under första bilden finns en länk till KZs insta.

   Varför vill du göra det? Är du inte riktigt klok? Sluta gå in på idioternas sociala medier, bojkotta allt dom gör och tillverkar och är med i NU!!!!

  Det här är så fel. Så så jävla vidrigt på flera sätt än ett. Förstår man inte det, då har man tappat sin verklighetsanknytning fullständigt. Stackars, stackars barn.

  Extremt trashigt

  Funderar lite på männen, jag KLÄR UT mig till någon som tjänar pengar på att tvinga kvinnor att prostituera sig. Känns det bra? Är det kul? Nåt haha vad lattjo? Dessutom, hur mycket spiller detta över på t.ex Ida Warg och hennes samarbeten? Enda sättet att rädda upp detta är att avsätta procent på varje såld produkt till trafficking-hjälporganisationer.

  Har någon anmält till polisen?

  Jag är ganska tolerant för knasiga påhitt. Men detta är bortom allt sunt förnuft. Självklart ska inte socialen omhänderta ungarna; jag tror egentligen inte ens de tog skada av detta nämnvärt och de bor säkert i en familj med mycket kärlek. Däremot finns det så många aspekter i hur jävla fel Bingo och Katrin beter sig. Varför får dessa B-kändisar fortfarande mediautrymme?!

   Det här med att ta skada vet jag inte riktigt. En nioåring som lär sig att prostitution är något man skrattar åt, något man har som tema på en fest. Det är ett steg i att normalisera industrin. Hur ska man som förälder förklara för ett barn att det man klädde ut sig till är verklighet för vuxna och barn och att det skadar dem enormt?

    Du har helt rätt. Detta är fan inte bra på så många plan. Men om jag ska vara HELT ärlig så tror jag faktiskt inte just denna ”incident” skadat Bingo och Katrins barn nämnvärt. De lever i en bisarrt dysfunktionell OCH kärleksfull familj så de barnen är förmodligen redan ”körda”. Får bara hoppas de klarar sig i livet någorlunda normalt. Men de kommer nog ha med sig en del sjukheter upp i vuxen ålder. Däremot har de säkert resurser för ett antal besök hos psykolog vad det lider.

  Men hade det blivit samma ramaskri på er om pojkarna varit utklädda till pimps?
  Jag tycker att ni som vill ringa soc överreagerar. Soc resurser bör användas till de barn som verkligen far illa.

   Pimps på svenska är hallick. En som låter kvinnor prostituera sig och tjänar pengar på det. Inte lika klämkäckt längre eller hur, när man gömmer sig bakom engelska?

    ”Låter”… ”tvingar” i många fall.

     Du har rätt, jag valde fel ord. Tvingar ska detcstå tack 🙂

  Man blir helt stum. Så många kändisar som inte ser galenskapen bakom detta. Att barnen säger vi är horor.

  Pärleros har ju ett avsnitt där han intervjuar en som jobbar för att hjälpa kvinnor komma bort från Malmskillnadsgatan. Sedan är frugan med på detta. Allt blir väldigt skevt. Hur kan man hålla Katrin bakom ryggen? Vara med på denna fest? Dessutom med barn. Detta var nog det sjukaste jag sett. Helt utan att vännerna reagerar utan snarare hyllar som en kul grej. Det finns inga ord. Sällan jag blir mållös men denna gång är jag verkligen det.

  Hoppas verkligen inte de får fler följare. Hoppas verkligen detta får konsekvenser. Annars tappar jag nog lite hoppet på människan. Om detta bara får rulla på och följarantalet öka som enda konsekvens

  Barnen sitter alltså utklädda till prostituerade i bilen och säger i kör med en vuxen ”Vi är utklädda till horor”. Det här är så otroligt dumt och osmakligt. Blir uppriktigt förbannad och ledsen att det finns vuxna som beter sig på detta vis och som om inte det vore nog så blandar man in barn i detta beteende? Katrin, Bingo och deras ”umgänge” är fan bland det värsta jag vet.

  Tema i sig år 2022 är ju bara så lamt och pinsamt.
  Att barnen kläddes till (enligt Julias video) horor och var på festen är helt ofattbart och omdömeslöst.
  Att Katrin på en video på sin instastory står och juckar över sin pappas ben känndes ganska ofräscht.

  Kul fest nja eftersmaken är nog i te då god som man trodde..

  Är Julia bonusmamma till Ida wargs barn? Hur kommer det sig? Står så i insta-texten

   Reagerade också på detta. Nej, Julia är inte bonusmamma till Idas barn, så texten är inte korrekt skriven.

  Tror vi alla har ramlat i fällan- den som gillrats åt oss så att Z o B håller sina varumärken ajour och säljer mer! Kosta vad det kosta vill tydligen

  Inte förvånande för denna smaklösa så kallade kändisfamilj. Jag har förslag på nästa festtema: negrer och slavägare! Lite chica svartmålade ansikten, snygga halsringar. Slavägare komplett med piska! Haha vad kul!

  Hoppas verkligen att de som kommenterat och har roller i olika program åker ut från dessa program, helst med huvudet före.

  Och att produkter som gör dig brun åker i tunnan eller på ett majbål i september.

  Hade inte det varit kändisar och en Svenssons eller utländsk familj hade det blivit LVU direkt

  Sandra Beijer har skrivit ett klockrent blogginlägg om detta

   Inlägg kommer.

  Chockad av Julias video från bilen. Helt galet, hon vill inte sin killes barn väl.

  Usch!! När ena sonen säger ”vi är” och andra avslutar tyst med att säga ”h*ror” känns det som att de skäms, framförallt sonen som säger det sistnämnda.. Och att Julia då ska säga ”h*ror” högt, för att förtydliga att de är utklädda till det.
  Får en känsla av att de inte velat klä ut sig, men att Julia och Bingo sagt ”jo kom igen det blir kul”.. Kräks!! Stackars barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.