Lördag 1 Okt
Stockholm

Jasmine Gustafsson flyttar till Malta – Rosanna Charles påhopp: "Smita från skatten...?"

Jasmine Jasse Gustafsson
Jasmine Jasse Gustafsson. Foto: Stella Pictures

Jasmine Gustafsson har nu tagit sitt pick och pack och flyttat till Malta, och under de senaste veckorna har vi fått följa flytten i sociala medier.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ungefär en månad sedan som Jasmine  "Jasse" Gustafsson, 28, gick ut med att hon tänker lämna Sverige för Malta. För några dagar sedan lade hon upp sin sista vlogg från Sverige på Youtube. Nu befinner sig donnan på plats nere i det tropiska paradiset och i hennes senaste vlogg får vi oss en tour i deras nya lägenhet. Lägenheten är stor och lyxig och paret lär nog minst sagt trivas. 

Jasmine "Jasse" Gustafsson flyttar till kärleken Jean Moreno 

Men vad lockar henne dit? Jo, säkert värme och härliga miljöer - men främst hennes nya karl. Så vem är han? Jo! Han heter Jean Moreno, 28 år, är företagare och kryptohandlare. Jean går under namnet "cryptokid" på Instagram. Paret har varit offentliga sedan juli i år. 

"Jasse" och Jean Moreno. Foto: Stella Pictures

Rosanna Charles om flytten till Malta

I senaste avsnittet av "Två meter dumheter" med Rosanna Charles och Emilio Araya så gör Jasmine Jasse Gustafsson ett snabbt litet inhopp när hon råkar ringa sina vänner mitt i inspelningen. Rosanna verkar ha ett och annat att säga om sin väninnas flytt till kärleken. 

– Har ni dragit dit för att smita från skatten eller hur ligger det till? frågar Rosanna. 

– Men kanske? Haha nej... skrattar Jasmine innan hon fortsätter:

– Jag pratar inte om vad "Cryptokid" gör här. 

Jasmines planer verkar vara att jobba på och bara njuta av att äntligen bo med sin kärlek i värmen. Vi på Nyheter24 önskar de all lycka! 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.