Adam Levine, Behati Prinsloo och Summer Stroh
Instagrammodellen Summer Stroh ankalgar Adam Levine för otrohet. Hon säger även att Adam ville döpa sin son efter henne. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Adam Levine anklagas för otrohet mot Behati Prinsloo

​Maroon 5-stjärnan Adam Levine anklagas för att ha varit otrogen mot sin hustru, Victorias Secrets-modellen Behati Prinsloo som nu väntar parets tredje barn. Inte nog med den påstådda otroheten. Han ville även döpa sin kommande bebis efter sin älskarinna Sumner Stroh.


För fyra dagar sedan gick Maroon 5-stjärnan Adam Levine, 43, och hans hustru Behati Prinsloo, 34, ut och bekräftade att de ska bli föräldrar igen. 

Bara tre dagar senare kom smällen – Adam Levine ska ha varit otrogen mot Behati. Men det tar inte slut där. Nu visar Adam Levines älskarinna Sumner Stroh, 21, upp ett sms där Adam Levine frågar om han får döpa sitt kommande barn efter henne.

Behati Prinsloo och Adam Levine. Bildkälla: Stella Pictures.

Sumner Stroh spelade in en TikTok och berättade om sin affär med Adam Levine 

Instagram-modellen Sumner Stroh har nu släppt en TikTok-video där hon säger att Adam Levine manipulerade henne till att ha en affär. 

– Jag var ung, jag var naiv. Om jag ska vara ärlig kände jag mig utnyttjad. Jag var mycket mer lätt att manipulera då än vad jag är idag, berättar Summer Stroh i klippet där hon berättar om affären med Adam Levine. 

Adam Levines meddelanden till Sumner Stroh. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon avslöjar inte när affären ska ha ägt rum, men det ska i alla fall ha pågått under hans äktenskap med Victorias Secrets-modellen Behati Prinsloo. 

Sumner Stroh: "Adam Levine vill döpa sin son efter mig"

– Adam och jag träffades i ungefär ett år. Efter att jag slutade prata med honom i ett par månader så är det såhär han kom tillbaka in i mitt liv, säger hon och visar upp en skärmdump från Adam Levine där han skickat ett DM till henne på Instagram och frågat om det är okej att han skulle döpa sin son efter henne. 

"Ok en allvarlig fråga. Jag har en till bebis på väg och om det är en pojke vill jag verkligen döpa honom till Sumner. Är du ok med det? Jag är DÖDSALLVARLIG", löd direktmeddelandet som Adam ska ha skickat till Sumner Stroh. 

Sumner Stroh berättar även om anledningen till att hon nu väljer att träda fram. Sumner hade skickat skärmdumpar på Adams meddelanden till ett par vänner som hon trodde att hon kunde lita på. Det kunde hon inte. En av vännerna försökte nämligen sälja skärmdumparna till en skvallertidning.

Sumner Stroh visade upp de direktmeddelanden som Adam Levine ska ha skickat till henne den 1 juni. Bildkälla: Stella Pictures.
Sumner Stroh delade med sig av de direktmeddelanden som Adam Levine ska ha skickat till henne. Bildkälla: Stella Pictures

Adam Levine och Behati Prinsloo har två döttrar ihop 

Adam Levine och Behati Prinsloo började dejta varandra år 2012 och gifte sig år 2014. De har två döttrar tillsammans – Dusty Rose och Gio Grace – som föddes 2016 och 2018.

Varken Adam Levine eller Behati Prinsloo har kommenterat Summers anklagelser, skriver den amerikanska sajten Jezebel.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!