Fredag 7 Okt
Stockholm

Alexandra Nilsson i skrämmande olycka: "Spydde ner mig"

Alexandra Nilsson i skrämmande olycka: "Spydde ner mig"
Alexandra Nilsson i skrämmande olycka: "Spydde ner mig". Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Instagram/alexandranilsson

Alexandra Nilsson råkade ut för en minst sagt skrämmande händelse när hon var på gymmet. Nu avslöjar influencern detaljer om den otäcka olyckan: "Så jäkla rädd"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern Alexandra Nilsson, 31, var tidigare känd som bloggdrottningen "Kissie" och har i många år delat med sig av allt mellan himmel och jord till sina följare. Nu avslöjar hon obehagliga detaljer om en olycka hon var med om på gymmet. 

Alexandra Nilssons otäcka olycka 

Under gårdagen fick profilen besöka akuten, något som Alexandra då uppdaterade om på hennes Instagram-story där hon skrev: 

”Så jäkla rädd för smärtan som kommer när adrenalinet går över. Alltså smällen var det sjukaste jag varit med om. Borde inte vara brutet i alla fall. Kan röra på käken och nudda vid området”. 

Foto: Skärmdump Instagram/alexandranilsson

"Fick en riktig uppercut"

Under dagen berättade hon vidare att hennes Instagram-story fick många att tro att hon hade blivit misshandlad. Så var dock inte fallet, och hon avslöjar detaljer kring den obehagliga händelsen för första gången:

– Jag lever, tusen tack för alla fina meddelanden. Jag har varit alldeles för trött för att svara. Jag är hemma, jag är inte på akuten, jag blev hemskickad för de ville inte röntga mig i onödan för man utsätter sig för farliga strålningar, berättar hon i en video på Instagram.

Alexandra berättar sedan vidare i videon som är uppladdad på hennes story att hon har fått en hjärnskakning:

– Jag var på gymmet och jag skulle ta upp en stång, för att köra lite höftlyft. Stången hade 25 kilo på var sin sida. Dum som jag är så ställer jag mig över stånghelvetet, ska lasta av ena 25-kilo plattan, vad tror ni händer då? Hela stången går rakt upp i min haka och nockar mig. Jag fick en riktig uppercut, berättar hon och fortsätter: 

– Därefter så fick jag hjärnskakningen omgående och spydde ner mig själv på gymmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.