Melinda Jacobs är gravid
Melinda Jacobs tvingas äta mediciner under graviditeten. - Foto: Fredrik Persson/TT Bild, Sofia Ekström/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Melinda Jacobs tvingas äta medicin under graviditeten: "Det är skittufft"

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson blir föräldrar i januari. Men graviditeten är långt ifrån enkel för Melinda, som tvingas äta mediciner. Nu berättar E-Type om sin oro för Melinda.


Melinda Jacobs, 38, och Martin "E-Type" Erikson, 57, väntar barn. Parets första gemensamma bebis är beräknad att födas i januari, och när de meddelade den glädjande nyheten för omvärlden var knappt ett öga torrt.

Detta då E-Type i sitt sommarprat som sändes kort tidigare berättat om sin barnlängtan och berättade att han "sörjer de barn han aldrig fått".

Så lever Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs

Melinda, som är familjehemsmamma men även har tre biologiska barn, bor med sina fem barn i Vadstena och Martin bor i Stockholm. Det blir en hel del logistik för paret, som nu åker sinsemellan för att kunna träffas.

Planen för framtiden att de alla ska bo i Vadstena, och de letar nu efter ett större hus i Vadstena. 

Melinda Jacobs är gravid. Detta blir Melindas fjärde biologiska barn och E-Types första barn. Bildkälla: Stella Pictures.

E-Types oro för Melinda Jacobs under graviditeten

Melinda har en väldigt tuff graviditet som präglas av mycket illamående. Under hennes tidigare graviditeter har det gått så långt att hon tvingats vårdas på sjukhus. 

I podden "Familjärt" som Melinda har med John och Johan Valencia så gästar E-Type det senaste avsnittet, och där berättar han om oron för Melindas mående.

– Jag kan ibland när jag ser att du har det tufft, för du har ju oturen i graviditeten. Det har ju gått lång tid och du mår fortfarande ganska illa då och då. Jag vet inte om det var privat, säger Martin "E-Type" Erikson.

– Nej, det är absolut inte privat, säger Melinda.

– Det kan jag bli orolig för, när jag ser, berättar Martin.

Melinda Jacobs och E-Type är upp över öronen förälskade. Bildkälla: Instagram/missmelinda_j

Melinda Jacobs tvingas äta medicin: "Det är skittufft" 

Melinda berättar i podden att hon tvingas äta mediciner som gör henne väldigt trött.

– Det finns ju en del kvinnor som drabbas av extremt graviditetsillamående, så att man faktiskt behöver sjukhusvård. Det har jag behövt under de tre tidigare graviditeterna. Den här gången har jag sluppit ligga på sjukhus, men jag har mått väldigt, väldigt illa, berättar Melinda och fortsätter:

– Och har behövt äta mediciner som man blir ganska trött av. Bara en graviditet i sig blir man ju väldigt trött av. Sen mediciner på det. Och sen fem barn. Sen att vi inte har den vardagen ihop där man kan hjälpas åt. Det är skittufft vissa dagar. Sen har jag haft mycket hjälp av fantastiska vänner som hoppar in och hjälper till, berättar Melinda i sin podd "Familjärt".

Vi hoppas att Melinda snart mår mycket bättre!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!