Phillipe Cohen
Phillipe Cohen i bråk med följarna efter bilden på hunden Ted. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Phillipe Cohen i bråk med följarna efter bilden på hunden Ted

Bianca Ingrososs ex-pojkvän Phillipe Cohen la ut en bild på sin hund Ted – och följarna reagerade direkt. "Inte jättesnällt, tänk dig själv" och "Vad taskig du är" var några reaktioner.


Krögaren Phillipe Cohen, 28, känner de flesta igen som Bianca Ingrossos, 27, tidigare pojkvän. Paret gick skilda vägar tidigare i år, men Phillipe verkar inte ligga hemma på kammaren och sura för det. Han har fullt upp med sina två restauranger.

Dels driver han Ted på Grev Turegatan på Östermalm i Stockholm, men nyligen öppnade han även pastastället Posto Pasta vid Hötorget. Utöver det så har Phillipe Cohen även en Youtube-kanal där han bjuder prenumeranterna på smarriga recept, men nu var det ett par månader sedan Phillipe la ut något nytt där.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

Trots att relationen med Bianca är över så är inte Phillipe ensam. Hur det är på kärleksfronten vet vi inte ännu, men han har i alla fall stadigt sällskap av människans bästa vän.

Den som följer Phillipe på Instagram, där han har 134 000 följare, har inte kunnat missa hans fina hund Ted. Den bruna sötnosen är en blandning mellan labrador och kungspudel och följer sin husse vart han än går.

Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures.

Följarnas kritik efter Phillipe Cohens bild på hunden Ted

Under onsdagen käkade Phillipe en lunchkorv på den hajpade korvkiosken Brunos på Nybrogatan på Östermalm, ett ställe dit korvtokiga matälskare har vallfärdat till sedan de slog upp dörrarna 1992.

"Ted när jag äter korv på Brunos korvbar", skrev Phillipe till bilden som visade hur Ted tittade upp mot korven med ledsna ögon medan Phillipe suktande höll den framför honom. Det här fick flera av Phillipes följare att reagera.

Några reaktioner löd:

"Inte jättesnällt, tänk dig själv"

"Och var är bilden när Ted äter korv????"

"Korv är inget man skojar om med vovsingar"

"Va taskig du är!!!"

"TED.... nu är din husse elak"

"Hoppas han biter av din korv när du sover"

Phillipe Cohen svarar på kritiken 

Efter att kritiken strömmat in mot Phillipe så valde han att svara på de hårda orden.

"Tydligen viktigt i att poängtera att Ted också får sig en korv ibland! Kokt korv utan senap, ketchup eller surkål", skrev Phillipe.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!