Alex Ceesay
Alex Ceesay är en av veckans snackisar. - Foto: alexceesay444

Så fick Alex Ceesay sina ärr: "På Kumla så..."

Alex Ceesay och flickvännen Alva "Alvahalvi" Frykdal gjorde nyligen slut vilket blivit en ordentligt snackis på sociala medier. Men det finns en annan sak som det ofta snackas om när det kommer till Alex. Nämligen hans ärr.


Alex Ceesay, 30, är en rappare och sociala medie-profil som i dag har över 200 000 spelningar i månaden på Spotify. Han följs också av över 100 000 människor på sin Instagram. 

Alex har även drivit en framgångsrik Youtube-kanal tillsammans med exflickvännen Alva "Alvahalvi" Frykdal. När Mediekademein under veckan släppte Maktbarometern där de mäktigaste på Twitter, Instagram, TikTok och Youtube rankas så hamnade Alex och Alva på nittonde plats över listan på "Årets kometer"

Men under veckan gick profilerna ut med att de gjort slut, vilket många av följarna gärna ville säga sitt om. Inlägget Alex publicerade på Instagram har i skrivande stund över 1000 kommentarer. Både Alva och Alex har även släppt varsin video där de ger sin bild av uppbrottet. 

Alva och Alex har gjort slut. Bildkälla: alexceesay444/Instagram

Många följare riktade hård kritik mot Alex då de ansåg att han i sin video "kastade Alva under bussen" trots att hon funnits där för honom i ur och skur. 

I Alvas video säger hon att det mycket riktigt var hon som blev dumpad och att hon anser att det är synd att relationen tog slut. 

– Vi har verkligen försökt med allt för att det här ska funka. Vi har till och med gift oss. Men ibland funkar det inte. Och det är okej att saker inte blir som man trott eller velat. Jag vill att ni ska veta att jag alltid kommer att bry mig om Alex otroligt mycket. Alex kommer alltid att vara väldigt speciell för mig, säger Alva i sin vlogg.

Så fick Alex Ceesay sina ärr

Utöver sin relation har Alex väldigt öppet pratat om sin kriminella bana, saker han dömts för och tiden han suttit i fängelse. 

En fråga som Alex ofta får handlar om hur han fick ärren på sina kinder, som man idag kan säga har blivit ett av hans signum. 

På Youtubekanalen Rap Central berättar han att det var vid två olika tillfällen som han fick sina ärr. 

– Jag har avvaktat med att berätta om hur det hela gått till då det blir som med Jokern som säger olika saker varje gång. Men nu ska ni få hundra procent sanning, inleder han. 

– Min högra sida var en falkshals som skar upp. Men då var jag liten. Den vänstra sidan var när jag var 20 år och fick en porslinskopp in i kinden under en fight på Kumla. Men nej det är inget snitches get stiches som många skämtsamt sagt, avslutar han. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!