Dada Fungula Bozela om hur han oväntat landade rollen som Ravy i "Snabba cash"
Dada Fungula Bozela om hur han oväntat landade rollen som Ravy i "Snabba cash" - Foto: Stella Pictures

Så fick Dada Bozela oväntat rollen som Ravy i "Snabba Cash"

"Snabba Cash" är bland det hetaste som hänt 2022. Hyllningarna har fullkomligt regnat över serien. En av dess hetaste medverkande är Dada Fungula Bozela, som nu berättar hur han landade rollen som karaktären Ravy.


En av de hetaste potatisarna just nu måste vara Dada Fungula Bozela, 32, som efter sin insats i Snabba cash säsong 2 är väldigt eftertraktad. Hypen var ett faktum strax efter säsongen kom ut. 

Dada verkar dock tagit det hela med ro, då vi kan se en avslappnad och glad Dada på lyxiga semesterbilder via hans Instagram. 

Dada Bozela om rollen som Ravy

Nu svarar Dada Bozela på frågan kring hur han landade rollen som Ravy. Det var nämligen så att detta inte var något Dada själv planerade att provspela för, utan han fick ett tips från sin vän Robin Nazari, som tyckte att Dada var som klippt och skuren för rollen som Ravy. 

Dada var tveksam först, men bestämde sig tillslut för att gå på auditionen. Dada säger att han gick dit full av självförtroende, och han ska ha inlett auditionen självsäkert med "Kungen är här". Vilket verkar ha fungerat, för rollen blev ju hans. 

Ja, resten är ju historia, som man brukar säga. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!