Katrin Zytomierska gästar det senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk
Katrin Zytomierska gästar det senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk - Foto: Stella Pictures

Katrin Zytomierska om sin ex-pojkvän: "Anal XL"

Ja, att Katrin Zytomierska är bjussig - det visste vi. Hon gör inget undantag i det senaste avsnittet av "Intimt med Björken" heller, utan hon öppnar upp sig om allt från hemligt innehåll på mobilen till mötet med Gerard Piqué.


Ja, vi är inte helt ovana med att Katrin Zytomierska, 45, slänger ur sig både det ena och det andra. Katrin är ofta ett virrvarr av åsikter och känslor, och för det får hon både ris och ros. 

Nu har hon gästat "Intimt med Björken", och hon gjorde oss INTE besvikna denna gång heller. Intimt med Björken är ett intervjuprogram som sänds på Youtube med Martin Björk i spetsen.

Katrin Zytomierska: "Jag hatar när han slickar mig"

Förutom Katrin Zytomierska så är även hennes hund, Ross, med i bilen. Martin Björk uppmärksammar den söta svarta bollen som snällt sitter i Katrins knä genom att förvränga rösten och fråga om en puss, men Ross verkar inte så intresserad.

– Han är van vid att inte slicka mig i ansiktet, jag hatar när han slickar mig, säger Katrin. 

Men det går snabbt över till mer spicy innehåll. Bland annat frågar Martin Björk när hon senast hade kul i sänghalmen:

– Du tror att jag inte ligger bara för att jag är singel? Det är måndag idag, igår var det söndag, så söndagen innan det. En vecka sedan!

Katrin pratar även öppet om att hon gärna vill testa magiska svampar och ha en så kallad "svamptripp", hennes längtan efter att "swinga", att hon ofta får beröm i sängen och att om hennes telefon skulle försvinna skulle hon ligga risigt till på grund av vad som finns på den. 

Martin Björk frågar även vem av hennes ex hon "stör sig mest" på. Vilket hon menar är svårt att säga eftersom de är så himla olika, hon nämner inga namn men vi kan ju gissa på att det är Bingo Rimér och Alex Klingstedt hon pratar om. Den ena beskriver hon som "virrvarr-Pippi Långstrump" och den andra som "Anal XL"... Och där kan vi väl anta att hon menar personlighetsdraget, snarare än...

Katrin Zytomierska om mötet med Gerard Piqué

Katrin Zytomierska kommenterar även mötet med Gerard Piqué, som blev en stor snackis när det begav sig. Katrin väljer att beskriva Piqué som en "supervanlig snubbe" och syftar då till hans nedtonade klädsel som han valt att gå ut i, och hon har ett och annat att säga om fotbollsstjärnans Instagram och approach. 

Katrin beskriver vidare mötet, som gick ut på att hon bad om en hälsning till sin fotbollsintresserade son:

–  Han säger ju no, då blir jag helt chokad. För det första är jag inte van vid att få ett nej. För det andra så känner jag bara så här, vänta, om han är en känd fotbollsspelare så går väl hela hans liv ut på att han har fans? Då borde han rimligtvis uppskatta att ta hand om sina fans.

Katrin förklarar sedan att hon frågar Piqué ännu en gång men får samma svar, och att hon då blir "svinsur". Då tar hon ett foto av fotbollsstjärnan som hon sedan publicerar med en arg text på Instagram, och att cirkusen sedan var igång. 

Det utvecklade sig till ett drama mellan en svensk influenser och en känd fotbollspelare som blev en världsnyhet, då Piqué dessutom befann sig i en smutsig skilsmässa från Shakira vid det aktuella tillfället. Läs mer om det här

Som sagt, Katrin Zytomierska är ständigt full av små överraskningar och hon kommer nog aldrig sluta underhålla oss med sina utspel och sin öppenhet. 


/
/
/
/
Senaste nytt

Hon är Jay Smiths kända syster

1 timme sedan

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

2 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

2 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

2 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.

George Michael hedras med mynt

idag 02:04
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.