Pernilla Wahlgren kallades sliten och rynkig
Pernilla Wahlgren kallades sliten och rynkig. Nu bemöter hon de elaka orden. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Följare till attack mot Pernilla Wahlgren: "Sliten och rynkig"

"Pernilla är väldigt sliten och har dålig hud, massor med rynkor runt munnen". Så löd kommentaren som Pernilla Wahlgren fick när hon gjorde reklam för sitt hudvårdsmärke l L'Acuila. Nu svarar Pernilla på de elaka orden.


Pernilla Wahlgren, 54, är minst sagt en upptagen kvinna. Hennes show "Pernilla Wahlgren har Hybris" är slutsåld i flera städer i Sverige och även i Oslo, Norge. Där är familjen Wahlgren-Ingrosso och långköraren "Wahlgrens värld" som nu är inne på sin tolfte säsong riktigt omtyckta. 

Utöver turnén så har Pernilla podden "Wahlgren & Wistam" med Sofia Wistam, och duon firade nyligen att de släppt hela 400 avsnitt. Pernilla är ju dessutom intresserad av mode, och har designat flera kollektioner för Gekås Ullared – mer om det kan du läsa här.

Precis som dottern Bianca Ingrosso, 27, har gjort succé med sitt CAIA Cosmetics som släpper både smink och hudvård så har även Pernilla ett eget skönhetsmärke som hon har döpt till L'Acuila. 

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

L'Acuila är en hyllning till Pernilla Wahlgrens farmor Nina Scenna

Det lite speciella namnet på Pernillas skönhetsserie är inspirerat från den italienska staden L’Aquila där den italienska sidan av familjen Wahlgren har sina rötter, något som Pernilla har berättat om på företagets hemsida.

"Namnet ger mig härliga associationer och väcker minnen – men framför allt är det en hyllning till min fina farmor Nina Scenna som var en fantastisk kvinna", skriver Pernilla.

På Instagram gör Pernilla ofta reklam för sitt hudvårdsmärke, och under torsdagen berättade Pernilla om deras nya lansering med fyra parfymfria produkter för känslig hy.

"Jag är SÅ STOLT att kunna presentera vår mest omtänksamma lansering hittills!", skrev Pernilla bland annat om de nya krämerna.

Pernilla Wahlgren svarar på elaka kommentaren

I kommentarsfältet var det flera följare som var nyfikna och ville testa, men en person var inte imponerad.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag tycker om dig, men skulle inte köpa hudprodukter som du gör reklam för. Du har inte världens finaste hud, mycket sliten och tooooo many rynkor", skrev personen och fortsatte: 

"Jag vill inte vara respektlös eller elak. Säger sanningen. Pernilla är väldigt sliten o har dålig hud, massor med rynkor runt munnen. Men det är absolut inget fel att ha rynkor eller dålig hud. Men man ska inte göra reklam bara för att tjäna pengar och sälja saker till folk. Lurendrejeri", löd en rad kommentar till Pernilla skrivna av samma person.

En person riktade flera elaka kommentarer till Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Pernilla själv var inte sen med att svara på de elaka orden.  

"Jag är väldigt nöjd med min hy och har – tack vare att jag använder bra produkter – och nu mer mina egna – fått ännu bättre hy. Jag behöver därför inte som du använda "hitte på filter" på min Instagram", skrev Pernilla till svar.

Pernilla Wahlgren svarade på följarens elaka ord. Bildkälla: Instagram/pernillwahlgren


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!