Carina Bergfeldt och Bianca Ingrosso
Carina Bergfeldt såg rött efter intervjun med Bianca Ingrosso. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild, Tim Aro/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carina Bergfeldt rasar efter intervjun med Bianca Ingrosso: "Jag blir så trött"

Det var när Carina Bergfeldt läste en intervju med Bianca Ingrosso som hon såg rött. – Jag blir så trött, skriver Carina Bergfeldt.


Influencerprofilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, är aktuell med sin nya talkshow "Bianca" som har premiär den 14 oktober klockan 22.00 på Kanal 5. 

Samma kväll har även journalisten Carina Bergfeldt, 45, säsongspremiär för sin talkshow "Carina Bergfeldt". Carinas program sänds på SVT under fredagskvällen med start klockan 21.00, så den som är talkshowjunkie har gott om tid att bränna av både Carina och Biancas shower.

Bianca Ingrosso är aktuell med sin talkshow Bianca. Bildkälla: Tim Aro/TT Bild

När Bianca nyligen intervjuades av Aftonbladet fick hon frågan om Biancas talkshow kommer att vara bättre än Carina Bergfeldts.

– Den blir förhoppningsvis lika bra. Men jag tror att det kommer att vara två helt olika grejer. Tror jag. Den kanske… nej, men vi får hoppas på det. Vi har ju samma team bakom oss, svarade Bianca då i intervjun.

Det är nämligen så att Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry står bakom både Carina och Biancas shower.

Carina Bergfeldt rasar på Instagram – efter frågan till Bianca Ingrosso

När Carina såg intervjun med Bianca såg hon rött. På Instagram broderar Carina ut texten mer.

"Under kategorin "saker man aldrig skulle säga till en man" handlar dagens kapitel om att kvinnor alltid måste ställas mot varandra. Tror ni att David Hellenius fick frågan "Är du bättre än Robin Pålsson?" Tror ni att Robin fick frågan om han var bättre än Kristian Luuk? Tror ni Kristian får frågan om han är bättre än Skavlan?
Nej. Män ses som individer. Kvinnor ses som kvinnor och således måste man ställas mot varandra", skriver Carina bland annat.

Carina Bergfeldt rasar efter intervjun med Bianca Ingrosso. Bildkälla: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild

Carina skriver att Bianca Ingrosso hanterade en "dum fråga" som ett proffs, men att hon är trött på att kvinnor ska framställas som att de har någon "jäkla catfight".

"Kvinnor ska lyfta varandra, inte sänka varandra. Och det är än mer beklagligt att det var en kvinna som ställde frågan. Vi slåss tillräckligt mot en fortfarande mansdominerad värld som det är, vi behöver inte bygga på det själva", skriver Carina vidare.

I kommentarsfältet hyllas Carinas inlägg av programledarkollegor som Carina Berg och Tilde de Paula Eby. Även Bianca skickar hjärtan i kommentarsfältet, och Biancas mamma Pernilla Wahlgren kommenterar: "100 % sant!".

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Carina Berg kommenterade alla på Carina Bergfedlts inlägg på Instagram. Bildkälla: Instagram/cbergfeldt
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!