Kourtney Kardashian och Travis Barker
Bilden på Kourtney Kardashian och Travis Barker väckte genast reaktioner. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ramaskri efter bilden på Kourtney Kardashian och Travis Barker: "Så sorgligt"

Kourtney Kardashian och hennes make, Blink 182-stjärnan Travis Barker gick ut på stan hand i hand. Nu har en detalj i bilden på paret väckt starka reaktioner.


Blink 182-trummisen Travis Barker, 46, och Kourtney Kardashian, 43, har varit ett par sedan januari 2021, men har varit vänner ända sedan 2018. 

I maj 2022 gifte sig Travis och Kourtney i Italien. Det blev en storslagen bröllopsfest som ägde rum i Portofino, och bland gästerna fanns såklart Kourtneys systrar Kim och Khloé Kardashian och även Kendall och Kylie Jenner.

Sedan Travis och Kourtney blev ett par så har Kourtney skaffat sig en något ny klädstil, som är kraftigt influerad av Travis garderob. Det är helt enkelt inte riktigt de kläderna vi brukade se Kourtney i förut. 

Kourtney Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Kourtney Kardashian möttes av kritik efter bandtröjan med Cannibal Corpse

Förra hösten anlände Kourtney och Travis till Venedig för att gå på Dolce & Gabbanas visning. Kourtney var då klädd i en bandtröja för bandet Cannibal Corpse. Den matchade hon med en väska från Hermes i modellen Birkin. Väskan går på ungefär lite mer än en halv miljon kronor.

Kritiken mot Kourtneys klädval lät inte vänta på sig. Cannibal Corpses tidigare frontfigur Chris Barnes kallade Travis och Kourtney för "posörer".

Travis Barkers svar om Kourtney: "Hon frös"

Travis Barker tyckte att kritiken mot honom och Kourtney var onödig, och kallade Barnes ord för "den löjligaste skiten någonsin".

– Min fästmö lyssnar inte på Cannibal Corpse, men jag gör det. Jag växte upp och älskade dom. Att någon nämner det som något dåligt är jävligt svagt. Hon hade på sig tröjan för hon frös. Hon säger inte att hon kan varenda låt. Men det gör jag! Jag köpte varje platta och lärde mig att spela varenda skiva, berättade Travis i en intervju med Revolver.

När Kourtney Kardashian la ut den här bilden på sin Instagram så fylldes kommentarsfältet av reaktioner från fansen som poängterade hennes "nya" look. Bildkälla: Stella Pictures.
När Kourtney Kardashian blev ihop med Travis Barker så skaffade hon sig en ny look. Bildkälla: Stella Pictures.

Kourtney Kardashian i bandtröja för black metal-bandet Mayhem

Tidigare i veckan var Travis och Kourtney ute på stan i sina kvarter i Calabasas, Kalifornien. Paret köpte hälsosamma smoothies, och fångades på bild när de strosade på gatan. 

Kourtney bar träningstights, Adidas-sneakers och en långärmad bandtröja för det norska black metal-bandet Mayhem och deras debutalbum "De Mysteriis Dom Sathanas" som Mayhem släppte 1994.

När kändistidningen Just Jared la ut bilden på Travis och Kourtney på sin Instagram så rasade kommentarerna in – och det var minst sagt en hel del starka reaktioner på Kourtney Kardashians Mayhem-tröja.

Reaktionerna på Kourtneys tröja: "Noll respekt..."

Några reaktioner lyder: 

"Jag är ledsen men...Tillåt mig skratta. Bara för att han klär sig så så måste hon också det också? Varför kan hon inte ha en egen personlighet?"

"Hennes personlighet har alltid varit att blidka den som hon är med. Khloé är likadan"

"Kourtney är för gammal för att låtsas vara någon hon inte är. Det är så sorgligt att hon fortfarande inte har en egen stil"

"Hon har en tröja för ett band hon aldrig har hört. Har hon ens någon aning???"

"Jag vet att jag inte borde bry mig men jag har verkligen noll respekt för hur hon han förvandlats till någon slags wanna-be för Travis"

"Att direkt och helt komplett ändra sin personlighet för att likna hans är sorgligt".

"Hon gav upp hela sin personlighet när hon gifte sig"

"Mayhem-tröja hahahah"

"Hon har verkligen ingen egen personlighet. Vet hon ens vilket band det är? Jag är säker på att det är massor av Mayhem-låtar på hennes Spotify"

"När du inte har någon personlighet så du måste bara kopiera killen du hänger med"

"Varför har hon ändrat sin stil? Det passar inte henne och det är förmodligen inte ens vad hon gillar"

"Som att hon någonsin skulle lyssna på Mayhem".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.