Julia Franzén öppnar upp sig om svårigheterna
Julia Franzén öppnar upp sig om svårigheterna - Foto: Stella Pictures

Julia Franzén i tårar: "Tappat bort mig själv"

Julia Franzén är känd för att vara en ständigt glad tjej som alltid visar sin bästa sida på Instagram och övrig social media. Nu visar hon upp en annan sida och talar ut.


Den öppenhjärtliga tv-profilen och influensern Julia Franzén, 32, hade ett riktigt heart to heart snack med sina följare på sin story under veckan. 

Julia menar på att hon har behövt dämpa vem hon är som person och att hon har begränsat sig under en längre period. Detta på grund av att sedan hennes karriär tog riktig fart, har hon inte alltid kunnat vara som hon är utan att det har landat fel hos människor. 

Julia fick motta ett riktigt drev senast i september efter uttalanden som hon gjorde i samband med Katrin Zytomierskas "pimps n hoes"-fest. Mer om det kan du läsa här

Julia Franzén: "Vill sluta snacka skit om folk och inte titta på nyheterna" 

Julia Franzén med pojkvännen Bingo Rimér. Foto: Stella Pictures

Nu har hon i samband med sin livscoach kommit fram till att hon ska upp på hästen igen och vara sann mot sig själv. Julia säger att hon även ska utesluta all typ av negativitet i sitt liv och satsa helhjärtat på det positiva. 

Julia ska enligt henne själv nå denna hundraprocentiga positivitet genom att bland annat sluta snacka skit om folk, sluta titta på nyheterna och lägga allt fokus på att sprida härligt content på sitt Instagramkonto. 

Julias följare har varit snabba med att ösa på med stöttande kommentarer och hjärtan i hennes kommentarsfält då hon postade en snutt av storyn i sitt flöde, några lyder: 

"Du är på riktigt Jullan! Älskar din ärlighet och ditt stora hjärta"

"Du får aldrig glömma bort att ta hand om dig själv. Fint att du tar tag i saker & hittar redskap för att må bättre

"Bästa du! Man skall alltid göra det som känns bäst i kropp och själ. Du är så uppskattad för att du är just du och det vore tråkigt för oss alla om det skulle ändras. Så kramar i massor."

På Instagram heter Julia Franzén "juliafranzen.se".

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!