Julia Franzén och Bingo Rimér på Katrins födelsedagsfest
Nu kommentarer Julia Franzén för första gången Katrin Zytomierskas skandalfest med temat "Pimp and hoes". - Foto: Duygu Getiren/TT Bild, Instagram/juliafranzen.se

Julia Franzéns första ord om Katrins skandalfest: "Vi tyckte att det var roligt"

Julia Franzén var en av gästerna på Katrin Zytomierskas fest med temat "Pimp and hoes", och Julia la även ut klipp på Katrin och Bingos barn där de var utklädda till prostituerade. Nu kommenterar Julia för första gången skandalfesten.


Katrin Zytomierska fyllde 45 år den 17 september, och i helgen firade hon med en födelsedagsfest som förmodligen inte har gått någon obemärkt förbi. Temat på festen var nämligen "pimp and hoes", och kändisar som Magdalena Graaf, Ida Warg, Daniel Paris och Puma Swede hade alla följt festens tema och klätt ut sig till prostituerade eller hallickar.

Festens tema skapade ramaskri på sociala medier, och ännu värre blev det när det även visade sig att Bingo Rimérs och Katrins söner Ringo, 12, och Rambo, 9, även de var utklädda till prostituerade. I ett nu raderat klipp på Bingos flickvän Julia Franzéns Instagram hördes barnen säga att de var utklädda till "horor".

Bingo Rimér och Julia Franzén på Katrin Zytomierskas födelsedagsfest där temat var "pimp and hoes". Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Massiv kritik mot Katrin Zytomierskas fest

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, och polisen Simon Häggström som är specialiserad på människohandel och trafficking röt ifrån i ett hyllat Instagraminlägg.

Författaren Sandra Beijer kommenterade även hon festen. I ett blogginlägg skriver hon:

"Bingo och Katrin kanske helt enkelt är för prostitution. Hela festen var en hyllning till människohandel och allt vad den innefattar: tvång, kidnappning, slaveri, självmord, söndertrasade människoöden. Ett kalas för horor i alla åldrar!"

Tidigare idag skrev Nyheter24 om hur Pernilla Wahlgren mötts av en hatstorm efter att hon hyllade en bild på Bingo, Julia Franzén och de utklädda barnen.

"Vilket jävla JÄRNGÄNG!!!! Succé!", skrev Pernilla till Bingos bild som nu är borttagen.

Även Ida Warg möttes av kritik då hon bara en vecka innan "pimp and hoes"-festen gick på ett event mot trafficking.

Pernilla Wahlgren skrev "Succé" och Ida Warg skrev "Bästa" under Bingo Rimérs nu borttagna bild.

Julia Franzéns första ord om Katrins "pimp and hoes"-fest

Från Julia Franzéns håll har det varit tyst – fram tills nu. Under söndagskvällen publicerade hon en ursäkt på sin Instagram Story.

"Jag vill be om ursäkt för vårt klumpiga och ogenomtänkta agerande igår. Flera personer har reagerat och efter att ha tagit del av den konstruktiva kritiken har jag lärt mig vad det nu innebär och att det var fel. Jag har nu med mer kunskap förstått innebörden. Vi tyckte det var roligt och modigt av killarna att vilja klä ut sig till tjejer och låna mina kläder och tänkte inte längre än så. Kampen mot pedofiler, sexualisering av barn och prostitution är otroligt viktig och jag lovar att jag ska fortsätta utbilda mig mer om det och lära mig av detta", skrev Julia

Julia Franzén bad om ursäkt för sitt klumpiga beteende. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!