Turturduvorna Lisa Anckarman och Henrik Borg
Turturduvorna Lisa Anckarman och Henrik Borg - Foto: Stella Pictures

Henrik Borg och Lisa Anckarman avslöjar: Henrik var i en relation när de träffades

Lisa Anckarman och Henrik Borg är numer ett lyckligt gift par. Nu har de återskapat deras första dejt i en Youtube-video. Där det framkommer att Henrik faktiskt inte var helt singel när de började dejta...


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Lisa Anckarman, 32, som numer delar efternamn med Henrik Borg, 28, började dejta i början av 2020. 

Lisa såg Henrik i norska "Ex on The Beach" 2018, och efter det hade hon svårt att släppa tanken på denne norske gutt. Efter att Lisa och ex-pojkvännen sedan gick isär, tog hon steget och skrev till Henrik - som nappade. 

Sen gick allt i rasande fart, men som man brukar säga - är det rätt så är det lätt. Nu är de alltså gifta och livet ser ut att rulla på fint för paret. 

Lisa Anckarman konfronterar Henrik Borg - var i en relation när de började träffas

I Lisa Anckarmans senaste vlogg så återskapar de nu deras första dejt. Inte bara får vi veta att Lisa försökte imponera på Henrik Borg så pass mycket att hon blev stoppad för fortkörning, utan det framkommer även att Henrik faktiskt dejtade någon annan vid den aktuella tidpunkten.

Henrik Borg om den tidigare relationen

Lisa säger att det finns något de kanske bör prata om, som de inte tidigare helt lyft. Elefanten i rummet kanske man kan säga... Man märker att Henrik flackar lite med blicken, förmodligen vet han vart samtalet är på väg... 

– Hade du flickvän, när vi pratade med varandra? Frågar Lisa.

– Inte flickvän - flickvän skulle jag säga. Jag hade inte flickvän, men det var jävligt nära att jag hade flickvän, svarar Henrik och stirrar ner i sushin. 

Varpå Lisa undrar hur Henrik skötte det hela, och får då veta att han "skötte det dåligt" och att han "inte var snäll". Eftersom det var så att Henrik bodde i Norge då, så skyllde han på jobb när han åkte till Sverige för att träffa Lisa i början. 

– Ja, men vafan, jag var ju kär i dig direkt. Jag hade inget annat val. Först tänkte jag "okej ska jag svara på det här överhuvudtaget, det är dålig stil att svara", säger Henrik och då refererar han alltså till det första meddelande Lisa skickade honom.

– Det här är nytt för mig med, säger Lisa till kameran och vi förstår att detta är ny information för henne med. 

Men ibland måste man kanske våga för att vinna - Henrik menar på att han visste att om han inte hade svarat på Lisas meddelande, så hade han nog ångrat sig i resten av sitt liv.