Matilda Boza och maken Jonathan Boza
Matilda Boza och maken Jonathan Boza bor tillsammans i en riktigt härlig lägenhet i Stockholm. - Foto: https://www.instagram.com/bozamatilda/. Bilden är ett montage.

Så bor TV4-profilen Matilda Boza med maken Jonathan: "Orimligt glad"

Matilda Boza är stjärnskottet på TV4 som tar tittarna med storm. Hon är lyckligt gift med maken Jonathan Boza och paret väntar nu sitt första barn tillsammans. Är du nyfiken på hur Matilda bor i sin lägenhet i Stockholm? Det får du veta här.


TV4-profilen Matilda Boza, 31, har snabbt blivit ett omtyckt ansikte i rutan, där hon är både nyhetsuppläsare på nyheterna men även har synts i "Nyhetsmorgon" och "Efter fem". Matilda har pluggat  journalistik och tv på Kaggeholms folkskola fram till 2015.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när Matildas TV4-kollega Steffo Törnquist, 66, kallade henne för en "diva".

"Matilda hoppar in en sändning i NyMo och är redan diva. Mycket lovande", skrev Steffo då.

Matilda Boza på Elle-galan tidigare i år. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Matilda Boza är gift – gifte sig i Italien med Jonathan Boza

När det kommer till kärlekslivet är Matilda upptagen sedan länge. Redan i högstadiet träffade hon sin nuvarande make Jonathan Boza, 31, som jobbar som ingenjör. Paret gifte sig år 2019 i Italien.

Matilda Boza är gravid: "Baby Boza"

Nyligen gick Matilda Boza ut med en glädjande nyhet – hon är gravid.

"Baby Boza", skrev Matilda till en bild på sig själv där hon avslöjade bebisbulan. Hon avslutade sitt inlägg med hashtaggen #halvvägs. Mathilda Bozas bebis är då beräknad att födas kring januari eller februari 2023.

Så bor Matilda Boza och maken Jonathan Boza

I mars 2021 flyttade Matilda och Jonathan till en riktigt härlig lägenhet i Stockholms innerstad. Paret bor i en rymlig tvårummare på 67 kvadratmeter, som är värderad till 7 miljoner kronor. 

Det vackra huset är uppfört i början av 1900-talet och ritades enligt Bebyggelseregistret av arkitekterna Höög & Morssing, som bland annat ligger bakom ett vackert hus på Hornsgatan 72 i Stockholm där Folkoperan idag huserar.

Matilda Boza om fyndet i lägenheten: "Orimligt glad"

På Instagram har Matilda 12 000 följare, och då och då uppdaterar hon sina följare hur paret har kommit i ordning i sin mysiga lägenhet. Innan de flyttade in så renoverade paret sin lägenhet, och Matilda uttryckte sin glädje när de under stenplattorna hittade ett vackert originalgolv i köket.

"Orimligt glad över att hitta det här fina trägolvet i köket", skrev Matilda då.

Paret har även en vacker eldstad i sin lägenhet, och det ser minst sagt mysigt ut att kunna kura ner sig framför en brasa då och då.

Se bilderna från Matilda Bozas mysiga lägenhet här:

Är du nyfiken på hur mycket pengar Matilda Boza tjänar? Det kan du läsa mer om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!