Tre av fyra syskon i syskonskaran Wahlgrens
Tre av fyra syskon i syskonskaran Wahlgrens - Foto: Stella Pictures

Linus Wahlgrens avundsjuka gentemot syskonen: "Extremt"

Den yngsta i Wahlgrens-klanen, Linus Wahlgren, medverkade i det senaste avsnittet av "Intimt med Björken", och beskrev då den avundsjuka han ibland känner för sina äldre syskon.


I senaste avsnittet av "Intimt med Björken" med Martin Björk i spetsen, gästar Linus Wahlgren, 46. Som just nu är väldigt aktuell tillsammans med hans syster Pernilla Wahlgren, 54, i hennes föreställning "Hybris". Linus har likt sina syskon en lång gedigen karriär bakom sig. Redan som liten plutt gjorde han en roll i "G - som i Gemenskap", en film som gjorde att hans storebror Niclas Wahlgren, 57, slog igenom. Men vi har även bland annat sett Linus i succéserier som RederietPartisan och Morden i Sandhamn

Förutom Niclas, Pernilla och Linus finns även ett fjärde syskon i skaran och det är Peter Wahlgren, 59. Men han har valt att inte stå i rampljuset på samma sätt som sina övriga syskon. 

Linus Wahlgren om avundsjukan: "Jag vill också ha..." 

En självklar fråga för Martin Björk att ställa är om det finns någon avundsjuka inom familjen, och då specifikt om Linus har känt något sådant mot sina äldre syskon. 

– Alltså "Nicke" och jag jobbar ju på olika sätt, vi jobbar ju inte ens med samma jobb. Jag var ju dock extremt avundsjuk, eller nej det var jag inte, han var ju min stora idol när jag var liten och han var popstar. 

När det kommer till Pernilla svarar Linus att det mer är pengarna som han avundas: 

– Det är jag extremt avundsjuk på, jag vill också ha två hus i Spanien och bolag som omsätter "miljarders". Men och andra sidan så är hon ju min syrra, så jag kan ju bara "kan man få låna en hundring"... 

Men mest verkar Linus unna sina syskon deras framgångar. Fint, tycker vi på Nyheter24

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!