Diana Baban
Diana Baban berättar nu om pojkvännen och det rykten som har gått om henne. - Foto: Stella Pictures, Instagram/dianababan. Bilden är ett montage.

Diana Baban bemöter ryktet om nya pojkvännen: "Folk är riktigt vidriga"

Diana Baban har rest jorden runt med en kille som hon dejtar. På sociala medier har han pekats ut som en person känd från den undre världen. Nu kommenterar Diana Baban ryktet, som inte stämmer.


De senaste månaderna har influencerprofilen Diana Baban, 30, onekligen levt livet. Hon har rest jorden runt och besökt Italien, Turkiet, Grekland, Zanzibar, Dubai och Maldiverna.

Ganska snabbt anade hennes följare att hon inte reste ensam, något hon själv bekräftade. På Instagram har Diana uppdaterat flitigt med bilder från sina resor, men kring Dianas födelsedag i slutet av augusti började ett rykte spridas på sociala medier.

Diana Baban mötte hatstorm efter ryktet om pojkvännen

Ryktet om Diana handlade om att hon skulle vara tillsammans med en kille som är känd i den undre världen. Ryktet om Dianas påstådda pojkvän gjorde att Diana mötte en hatstorm på sociala medier, och hon har fått rensa bort elaka kommentarer. Hon har även blockat hundratals konton.

– Jag har aldrig fått så mycket hat som jag får just nu på sociala medier. Folk är riktigt vidriga. Det är jättesorgligt, berättar Diana Baban i sin senaste vlogg.

I vloggen berättar Diana även mer om ryktet om henne:

– Ryktet är att jag träffar en viss person, som folk känner till, att jag dejtar han och reser runt med hans pengar. Det är grejer på TikTok om att vi skulle vara tillsammans. Det är en bild på oss tillsammans. Jag är tydligen tillsammans med någon som jag inte vet själv, berättar Diana Baban.

Diana Baban berättar om ryktet 

Diana berättar att hon vid ett tillfälle har träffat killen som påståtts vara hennes pojkvän. Det var under en resa med ett gäng andra vänner. Diana och killen hamnade då på samma restaurang och en bild togs. Men inget mer än så har hänt mellan Diana Baban och den här killen. 

– Det är en bild från när vi var i Turkiet och det var flera personer. Jag hade ingen aning om vem den här killen var, säger Diana i sin vlogg.

Diana har träffat en kille som hon rest med, men det är alltså absolut inte den personen som på sociala medier har pekats ut som Dianas pojkvän.

– Jag har träffat en person. Men det är inte han. Inte han alls. Det är en helt annan kille, berättar Diana Baban. Hon säger även att den kille hon dejtar har föreslagit att hon ska lägga ut en bild på dom två tillsammans för att undvika alla spekulationer, men Diana vill just nu hålla sitt kärleksliv privat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.