Johanna Nordström och Peter Haber gästade Hellenius Hörna tillsammans
Johanna Nordström och Peter Haber gästade Hellenius Hörna tillsammans - Foto: Stella Pictures

Johanna Nordström om mötet med Peter Haber: "Totalt grundlurad"

Det var stora ord och tårar från Johanna Nordströms håll när hon insåg att hennes stora idol, Peter Haber, skulle gästa Hellenius Hörna samtidigt som henne. Nu öppnar hon själv upp om upplevelsen i senaste avsnittet av podcasten "Ursäkta".


Johanna Nordström, 26, trodde att det var hon och Danny Saucedo som skulle medverka i David Hellenius program "Hellenius Hörna", som sänds på söndagar på bästa sändningstid. Men David med company hade andra planer - de skulle uppfylla Johannas dröm. 

Johanna Nordström om mötet: "Något av det finaste" 

Så hur gick överraskningen till? Hur var det för henne att träffa sin stora idol? Jo, nu berättar Johanna om det hela i sin podcast "Ursäkta" som hon har tillsammans med sin trogne partner in crime Edvin Törnblom.

På inspelningsdagen visste hon att en taxi skulle komma och hämta henne 14:30 för att ta henne till inspelningen. Johanna märker dock att hennes pojkvän, Adam Smedberg, beter sig lite märkligt när hon försöker lämna lägenheten:

– Jag bara "Gud vad konstig du är? Sluta. Vad är det som händer?", och han får ju panik för han vet ju att de står utanför min dörr och håller på att rigga, och jag hade ju ingen aning om det.

Tillslut ringer det på dörren, Johanna ber Adam öppna, men han får dra en dålig ursäkt för att slippa. Johanna kikar genom nyckelhålet och ser en man, och blir först lite skeptisk men öppnar sedan dörren:

– Sen öppnar jag, och där står då, Peter Haber. Som Martin Beck, och jag... Bryter ihop, på ett sätt... 

Johanna erkänner att hon blev totalt grundlurad. Johanna fick sedan hänga tillsammans med Peter hela dagen. Vilket hon beskriver i stora ord, som att hon "levde i en dröm". Vi får även veta att det är just för Johannas skull, Peter har valt att göra denna intervju. 

– Han gör ju typ aldrig intervjuer. Jag var typ så här "Jag har ju jagat dig" för jag har velat ha med honom i saker, och han bara "Ja, jag vet, jag vet det". Sen då så, sa han "Jag fick denna förfrågan och så fick jag höra att du skulle vara gäst, och då tänkte jag, ja men då, då tackar jag ja". Han tackade ja för min skull?! säger Johanna upprymt och Edvin svarar med ett "Nej men gud!". 

Johanna Nordström ska medverka i Beck


Givetvis pratade Johanna Nordström och Peter Haber mycket om Beck-filmerna: 

– Han blev så chockad över att jag kunde så mycket! Han var så "Men herregud", jag rabblade årtal när filmerna kom ut. Det var otroligt! Vi hade så fina samtal. 

Peter gav även Johanna ett dyrbart löfte, nämligen att att Johanna ska få vara med på en Beck-inspelning. Johanna har tidigare försökt att själv lyckas sno åt sig en roll, utan framgång. Men nu ska alltså Peter hjälpa henne med att antingen landa en statist-roll eller i alla fall låta henne hänga med på en heldag bakom kameran. 

Vad det blir av det, får vi se. Men vi på Nyheter24 hoppas på att få se Johanna Nordström i en Beck-film snart! 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!