Stockholm

Bingo och Julias plan för småbarnsåren: "Nannys och heltidspersonal"

Bingo Rimér och Julia Franzén
Bingo Rimér och Julia Franzén. Foto: Stella Pictures

Att Bingo Rimér och Julia Franzén är upp över öronen kära i varandra är ingen nyhet. Paret har även varit väldigt öppna med att de vill bilda familj tillsammans. Nu svarar Bingo på hur han ser på första tiden med eventuella nya knoddar...


Läs mer

Bingo Rimér och Julia Franzén kilar stadigt med varandra och har gjort det under ett tag nu. Inför framtiden planerar de för att göra och dela "allt" med varandra, och planerna på att bilda familj involverar de deras följare i ofta. 

Nu har Bingo uttalat sig kring hur en eventuell första tid med små barn skulle kunna se ut. Detta genom en frågestund på Instagram story. 

Bingo Rimér: "Man är inte en bättre pappa för man gör allt själv" 

Bild tagen från Bingos egen Instagram story. Foto: Instagram/bingorimer

Bingo Rimér verkar vara inställd på att ta så mycket hjälp som möjligt, samtidigt som han vill kunna spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med barnen. Detta för att slippa bli, enligt hans egen utsago, utbränd. 

"Man är inte bättre en pappa för att man gör allt själv" skriver Bingo som en del av svaret, en liten förklaring på varför han kanske i detta fall skulle välja att lämpa över arbete på andra utomstående personer som till exempel en nanny. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.