Det här gör Axel Cronier i dag.
Det här gör Axel Cronier i dag. - Foto: Viaplay/instagram/axel.cronier

Axel, 27, skickades hem från Paradise – så gick det sen

Axel Cronier skulle delta i Paradise 2022. Men väl framme i Mexico skickades han hem – då han var aktuell i andra produktioner. Nu berättar han om kommande roll i tv-rutan och sitt kärleksliv.


Naked Attraction Sverige gick av stapeln tidigare i somras och har efter premiären legat hett i folkmun. I programmet fick en person för varje nytt avsnitt chans till att finna kärleken bland spritt språngande nakna deltagare som visar del efter del inför sin potentiella dejt. 

En av de förväntansfulla deltagarna var Axel Cronier, 27, som ställdes inför fem potentiella dejter. Men det hela gick inte helt som tänkt.

I flera uppmärksammade TikTok-klipp efter sin medverkan i Naked Attraction kommenterade Axel det urval av killar som produktionen plockat fram. 

Naked Attraction floppen

Helst hade Axel velat se: "Manliga killar, mörka drag, sydeuropéer, sydamerikaner, mellanöstern, håriga, skägg, skarp käklinje och lite tränade män mellan 20 - 45 år".

– Fick jag det? Kanske inte, sade han i ett TikTok-klipp och förstärkte det i skriven text: "NEJ! Absolut INTE".

Samtidigt betonade Axel att han inte kritiserade de medverkande som valt att ställa sig nakna inför honom. Trots den inte så lyckade utgången sade Axel till Nyheter24 att han skulle kunna ge showen en ny chans.

Axel Cronier skickades hem från Paradise

Istället för en ny vända i det hisnande programmet Naked Attraction bar det av till Mexico för Axel, där han skulle vara med i den nya säsongen av Paradise. Men väl på plats stoppades han av produktionen, vilket berodde på att han var aktuell i andra produktioner.

Om Axel hade fått löpa linan ut i nya Paradise hade han tillfört mycket humor till huset och visat upp en festglad persona.

– Jag är väldigt öppensinnad som person och hade bara varit en glad kille som sprider kärlek, med ett öga på vinstpengarna såklart.

Axel bekräftar att vi kan förvänta oss mer av honom i TV-rutan framöver, men än kan han inte gå in på några detaljer.

Axel Cronier om kärlekslivet: "Kraschande"

Sedan Naked Attraction sändes har Axel tidigare sagt till Nyheter24 att han dejtat runt lite, men att han prioriterat sig själv. Efter medverkan i Naked Attraction hörde flera nyfikna personer av sig till honom. Men hur ser hans kärleksliv ut i dag?

– I dag så är jag lika singel som jag var då. Jag skulle nästan säga att mitt dejtingliv går lika bra som ett kraschande flygplan. Men jag fokuserar på de goda delarna av singellivet och är öppen för att träffa någon. Tiden för avgöra när det händer.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!