Margaux Dietz i tårar efter samtalet med ex-maken Jacob Liebermann
Margaux Dietz i tårar efter samtalet med ex-maken Jacob Liebermann - Foto: Youtube/Moderna Familjen/Stella Pictures

Margaux Dietz i tårar efter svårigheterna med Jacob Liebermann: "Dra åt helvete..."

I senaste avsnittet av "Moderna Familjen" får vi en inblick i hur svårt det kan vara att att balansera delad vårdnad om ett barn samtidigt som man ska upprätthålla en god relation till varandra. Det är starka känslor som bubblar upp hos ex-makarna när de försöker planera den kommande julen.


Det är i senaste avsnittet av "Moderna Familjen", som Margaux Dietz tillsammans med ex-maken Jacob Liebermann driver på Youtube, som familjedramat utspelar sig. 

I videon så ska det planeras inför julen. Som den moderna familj denna lilla konstellation ser sig som, så är det något som de brukar spendera tillsammans. Förra året hängde de tillsammans i Sydafrika under flera veckor.

Men nu verkar Jacob ha ändrat sig, och menar på att de ska fira jul på varsitt håll. I år har Jacob planerat för en skidsemester med sin familj. 

Detta är något som verkar uppröra Margaux mycket:

– När det är du som ska iväg, nej, då passar det inte att jag ska med. Han bara "det är faktiskt min jul"... Man bara, jag gav dig hela vår jul tillsammans. Nej alltså, jag blir så jävla trött på honom. Jag bjöd med dig till Kroatien, Sydafrika, men nu helt plötsligt..

Det blir något upptrissad stämning och ex-makarna börjar höja rösterna gentemot varandra. Det står klart att båda parter tycker att de har rätt i sin sak. 

Har Jacob Liebermann skaffat ny tjej?

Det verkar som roten till allt detta kan ha en förklaring, eller i alla fall spekulerar Margaux Dietz i en. Nämligen att Jacob Liebermann har träffat någon ny: 


– Alltså det enda jag antar, är att han väl har träffat någon tjej som nu inte tycker det är okej. Det är den enda anledningen. Då kan jag bli så här... Vad har inte jag offrat för hans skull i mina gamla förhållanden för att de har pajat? Så om det nu är så, då kan han fan dra åt helvete alltså. 

Att Jacob eventuellt har en ny tjej tas även upp tidigare i videon men då under mer lättsamma former. Margaux frågar Arnold efter det framkommer att Jacob verkar dejta, om "Pappa har träffat en tjej", vilket Arnold svarar "Ja" på. 

Vi på Nyheter24 hoppas det löser sig och att familjen får en fin jul, hur den än spenderas. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!