Megan Foxs halloweenfirande blev en rejäl snackis på sociala medier.
Megan Foxs halloweenfirande blev en rejäl snackis på sociala medier. - Foto: Instagram/machinegunkelly/StellaPictures

Skandalbilderna från Megan Foxs halloweenfirande: "Bröst och kokain"

Det blev ett minst sagt kontroversiellt halloweenfirande när Megan Fox och Machine Gun Kelly kom utklädda som två av 90-talets största ikoner. Paret fångades på video där rapparen slickar vitt pulver från Megans bröst.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Megan Fox, 36, och hennes älskling Machine Gun Kelly, i själva verket Colson Baker, 32, firade Halloween i helgen och fick minst sagt flera kommenterar för deras vågade utstyrslar i helgen.

Skådespelerskan och rapparen har anklagats för att missakta den katolska kyrkan efter att ha klätt sig i religiösa dräkter, i latex, under helgens firande.

Paret som förlovade sig 2021 väckte flera motreaktioner när Machine Gun Kelly klätt ut sig till präst medan Megan var iförd latexunderkläder med lårhöga stövlar. 

Megan Fox matades med "nattvard"

På bilder som publicerats på sociala medier ses Megan och MGK – hålla i radbandspärlor medan en video visar rapparen mata sin fästmö "nattvard" medan hon hukar ner på knä.

Sedan Megan och Machine Gun Kelly blev ett par 2020 har hennes stil ändrats drastiskt, och många fans menar att hon blivit alltmer oansvarig och "ofin" i sitt beteende sedan hon krokade arm med rapparen.

Paret mötte omedelbart motreaktioner för att ha "hånat" den kristna tron. Flera av Megans och rapparens Instagram-följare kommenterade parets utklädnad:

"Oacceptabelt. Ingen ska någonsin håna någon annans religion."

"Jag är inte katolik men det är så fel att göra narr av religion. Respektera Bibeln!"


Megan Fox tar ut svängarna med Machine Gun Kelly

Tidigare i veckan inledde paret sitt Halloween-firande med att klä ut sig till det tidigare ikoniska paret Pamela Anderson och Tommy Lee

Då hade Megan en åtsittande röd, rosa, latexklänning, identisk med en som en gång ägdes av Pamela. Medan MGK hade på sig ett vitt linne och svarta läderbyxor.

Som en del av hans utklädnad delade rapparen en video där han tillsynes brukar ett vitt pulver genom näsan som han "snortar" från Megan Foxs bröst. Sedan syns Machine Gun Kelly slicka upp pulverresterna från Megans bröst.

Machine Gun Kelly "snortar" kokain

Förmodligen är det inte riktig narkotika som paret visar inför omvärlden – men än är det oklart.

"Inget coolt med att snorta och att ha tonåringar som idoliserar dig", skrev flera följare som chockerades över de vågade bilderna som paret valde att dela med sig av på sina sociala medier i helgen.

Foto: Instagram/machinegunkelly
/
/
/
/