Billie Eilish är tillsammans med Jesse Rutherford
Billie Eilish är tillsammans med Jesse Rutherford från bandet The Neighboorhod. - Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ramaskri efter bilden på Billie Eilish och nya pojkvännen: "Vidrigt"

Bilden på Billie Eilish och den nye pojkvännen Jesse Rutherford fick Billies fans att rasa. "Jag kräks", "Vidrigt" och "Så jävla skadligt" var några starka reaktioner.


Billie Eilish, 20, och pojkvännen Jesse Rutherford, 31, har känt varandra i flera år – faktiskt sedan Billie var 15. Men de började inte dejta varandra förrän nyligen, och nu under Halloween-helgen så gick det ut offentligt på Instagram med att de var ett par.

Billie Eilish. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Billie Eilish har en ny pojkvän: Jesse Rutherford från The Neighboorhood

Åldersskillnaden mellan Billie och Jesse har väckt starka reaktioner bland Billies fans, där många har skrivit att det känns konstigt att de känt varandra sedan hon var tonåring. 

"Billie Eilish kan inte ens gå på krogen och dricka lagligt och Jesse har känt henne sen hon var 15. Man måste älska Hollywood", "Faktumet att han känt henne sedan hon var 15 och att hon var ett fan av honom gör maktbalansen riktigt skev" och "Det är lagligt men ändå sjukt som fan" var några reaktioner på parets åldersskillnad.

Jesse Rutherford är artist precis som Billie, och han sjunger i bandet The Neighbourhood som är kända för sin låt "Sweater weather".

Jesse Rutherford är sångare i The Neighboorhod. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilden på Billie Eilish och Jesse Rutherford väcker ramaskri

Billie Eilish och pojkvännen Jesse Rutherford bestämde sig för att driva med alla de som har kritiserat deras förhållande och åldersskillnaden. När det vankades Halloween så klädde därför Billie ut sig till en bebis och Jesse som en "gammal gubbe" med skalligt huvud och grått hår i en krans på sidorna.

Bilden fick Billies fans att se rött, och tusentals kommenterar har nu rasar in där följarna undrar vad det är som pågår. En del menar att Billie blivit utsatt för grooming. 

Billie Eilish och Jesse Rutherford utklädda till bebis respektive gammal gubbe. Bildkälla: Instagram/billieelish

Billie Eilish anklagas för att hylla pedofili och grooming

Några kommenterar på Billies Instagram lyder: 

"Det är så sjukt och pedofiligt"

"Tycker du verkligen att pedofili är något att skämta om och att aktivt göra reklam för?"

"Helt ärligt jag kräks av den bilden"

"Är ärligt nyfiken på vad du tänkte när ni klädde ut er till en gammal man och en bebis. Som om inte det är något allvarligt som händer dagligen, varje timme. Vidrigt"

"Hylla grooming och pedofili? Verkligen? Den här skiten är så jävla skadlig"

"Grooming ska aldrig bli ett skämt, tänk er hur andra offer mår just nu när de ser hur det dom varit med om förvandlas till skämt".

Billie Eilish har ännu inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!