Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren la ut bilder på sitt nya hus...Och följarna reagerade direkt. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgrens följare efter nya bilderna på huset: "Håll käften"

Artisten Pernilla Wahlgren visade upp en serie bilder från sitt nya påkostade hus på Lidingö. Och följarna hade en hel del att säga om det exklusiva bygget...


Pernilla Wahlgren, 54, har sålt sitt gamla gröna hus på Lidingö som vi genom åren har sett i "Wahlgrens värld" och köpt ett nytt storslaget hus, även det beläget på Lidingö. Pernillas nya hus, som byggs på ett berg, är ritat av arkitekten Heidi Mikalsen.

Under husbygget har Pernilla bott på hotell och i dottern Bianca Ingrossos lyxvåning på Östermalm i Stockholm.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer flyttar ihop i huset i Lidingö när det är klart. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Pernilla uppdaterat sina följare om hur husbygget fortskrider, och nu går det onekligen åt rätt håll. 

Pernilla har till och med ett helt konto på Instagram – villa_wahlgren – som bara handlar om husbygget. I det senaste inlägget visar Pernilla hur långt de har kommit och hur mycket som börjar falla på plats.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Fiskbensparketten är på plats i stora delar av huset, man börjar kunna ana köket från Ballingslöv, och badrummet är inget som går av för hackor. Pernilla har även låtit bygga en egen hamam som är klädd i skimrande mosaik från golv till tak.

Pernillas följare om nya huset: "Galet"

Pernillas följare är minst sagt imponerade av hur otroligt fint Pernillas hus blir. I kommentarsfältet rasar kommentarerna in:

"Pernilla, vilket jäkla håll-käften-snyggt hus du kommer få!"

"Jätteglad för din skull. Så fint du o din familj får det."

"Älskar det och älskar att det du vågar att skapa efter din stil och sticka ut från mängden"

"Galet badrummet kommer bli. Älskar duschens munstycken"

"Wow så mycket vackra val Pernilla och älskar att du valt att färgsätta och kakla taken också. Så ombonad känsla det blir och färgerna och materialen känns som du"

Vi kan bara hålla med – det ser helt fantastiskt ut!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!