Cher och Alexander AE Edwards
Cher har en ny pojkvän – han heter Alexander AE Edwards. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Cher, 76, har en ny pojkvän – och han är 40 år yngre än henne

Cher har en ny pojkvän. Han heter Alexander "AE" Edwards och är 40 år yngre än Cher. Alexander "AE" Edwards har tidigare varit tillsammans med Amber Rose, och de har även en son tillsammans.


Superstjärnan Cher, 76, har en ny pojkvän! Och det är ingen mindre än musikproducenten Alexander "AE" Edwards, 36, som tidigare har varit ihop med modellen Amber Rose, 39.

Under onsdagen fotograferades Cher och Alexander "AE" Edwards när de anlände till kändiskrogen Craig's i västra Hollywood.

Cher, 76, har en ny pojkvän. Bildkälla: Stella Pictures.

Cher dejtar Alexander "AE" Edwards 

Vid ett tillfälle sågs AE kyssa Chers hand lite delikat medans de satt i sin bil. Han verkade även lite extra omtänksam gentemot Cher då han varnade för en trottoarkant när de gick ut ur bilen, skriver Page Six.

Cher och AE mötte upp rapparen Tyga för en middag på Craig's. Bara några dagar tidigare fotograferades Tyga i Chers megahus i Malibu.

Alexander "AE" Edwards. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet på Alexander "AE" Edwards Instagram, där han har 287 000 följare, så rasar kommentarerna in från fans och följare som har hört nyheten om hans nya flickvän Cher.

"Hur lyckades du fånga Cher?"

"Är du ihop med Cher? Jag är så för det!"

"Du och Cher är ett så fint par!"

Alexander "AE" Edwards har sonen Slash med Amber Rose

AE och Amber Rose började dejta varandra år 2018 och fick sonen Slash tillsammans. Amber och AE gick skilda vägar 2021 efter att han hade varit otrogen mot Amber med 12 olika kvinnor.

På Instagram skrev Amber Rose då om sorgen hon kände efter att ha fått reda på hans otrohet.

"Din hjärna säger att du ska springa, men hjärtat säger att du ska stanna. Jag önskar att det vore lätt att "fixa" honom, men det är inte upp till mig att göra. Smärtan går så djupt, särskilt när barn är inblandade. Jag kommer alltid att älska honom så mycket men jag vet att jag inte kan läka honom. Det kan bara han själv göra", skrev Amber då, något som E! Online har rapporterat om.

Alexander "AE" Edwards och Amber Rose fick sonen Slash ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Chers tidigare pojkvänner: Tom Cruise, Sonny Bono och Gene Simmons

Genom åren har Cher haft flera uppmärksammade relationer. Hon var gift med Sonny Bono fram till 1975, och därefter gifte hon sig med artisten Gregg Allman. De skilde sig dock 1979. 

Cher har även dejtat KISS-stjärnan Gene Simmons, skådespelaren Val Kilmer och "Top Gun"-stjärnan Tom Cruise. 

Tom Cruise är ett av Chers många ex. Bildkälla: Stella Pictures.

I en intervju med Andy Cohen år 2013 så avslöjade Cher att Tom Cruise var "topp 5" på listan över hennes tidigare älskare. Cher och Tom hade ihop det på mitten av 80-talet, och i en intervju med Oprah Winfrey berättade Cher mer.

– Jag var helt galen i honom. Han var så fantastisk. Han var så annorlunda. Han var en ganska blyg kille. Han hade inga pengar, sa Cher i intervjun om Tom Cruise, något som People skrev om då. 

Cher och AE är långt ifrån ensamma om att ha en stor åldersskillnad i sin relation. Här kan du läsa om 7 svenska kändispar med stor åldersskillnad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!