Filippa Toremo är gravid – avslöjar chockade nyheterna
Filippa Toremo är gravid – avslöjar chockade nyheterna - Foto: Instagram/filippatoremo

Filippa Toremo är gravid – avslöjar chockerande nyheterna: "Förvirrad.."

Influencern Filipa Toremo avslöjar på Instagram via en känslosam video att hon är gravid – något hon har varit i flera månader utan att veta om. Här berättar influencern om de chockerande nyheterna.


Influencern Filippa Toremo, 24, och artisten Anis Don Demina, 27, blev ett uppmärksammat par när de blev kära hösten 2020.

Efter att paret har gått skilda vägar har Filippa Toremo flitigt uppdaterat sin Instagram och fått jobb på Caia Cosmetic. Hon har flera tusentals följare på Instagram och är aktiv på sociala medier plattformen TikTok. 

Filippa Toremo är gravid 

Influencern Filippa Toremo. Foto: Instagram/filippatoremo

Via en video på Instagram avslöjar nu hon något som minst sagt chockar följarna. 

– Jag tycker att det är väldigt jobbigt att prata om det här. Jag är väldigt väldigt nervös, säger Filippa när hon startar videon. 

Filippa inleder videon med att berätta att hon länge lidit av magsjukdomen IBS och att hennes mage ofta är uppblåst, känslig och krånglar – något som innebär att hon har vant sig med att det gör ont och värker i magen. 

Efter att hon genomgått tester så fick hon dock reda på vad det var för oväntat som väntade. Hon har nämligen fått reda på att hon är gravid i vecka 24, vilket menas att hon har genomgått sex månader av en graviditet. 

Kan ej göra abort 

Filippa Toremo avslöjar att hon är gravid. Foto: Instagram/filippatoremo

Hon berättar i videon att det därför inte är möjligt att fatta ett eget beslut om graviditeten och göra abort då hon är så långt gången.

– Tiden för att kunna fatta ett eget beslut har dessutom passerat. Abort hade man kunnat göra innan vecka 18 om man hade velat det, säger Filippa. 

Filippa säger att hon har ätit p-piller och därför inte misstänkte att hennes magproblem kunde ha varit orsakade av en graviditet. 

I videon avslöjar hon att hon känner sig förvirrad och chockad över att hon ska föda ett barn om endast fyra månader. 

"Ska föda om fyra månader"

– För mig har det aldrig varit självklart att bli med barn, och att helt plötligt få reda på att du har ett barn i magen och ska föda om fyra månader är en helt helt overklig känsla. 

Hon berättar även att det inte varit självklart för henne att dela med sig av de chockerande nyheterna till sina följare på sociala medier, och att hon därför har varit väldigt nervös för att öppna upp sig om detta. 

Filippa har dock kommit till beslutet att hon vill vara öppen med graviditeten till sina följare för att själv kunna må bättre. Hon har tagit hjälp av nära och kära, barnmorskor och psykologer för att få reda på vad som kommer hända härnäst, samt få hjälp med att reda ut sina känslor kring det här. 

Nyheter24 önskar Filippa Toremo stort lycka till.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!