Bachelor-Alicia avslöjar detaljer om uppbrottet med Christoffer: "Falsk"
Bachelor-Alicia avslöjar detaljer om uppbrottet med Christoffer: "Falsk" - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Alicia avslöjar detaljer om uppbrottet med Christoffer: "Falsk"

Årets bachelor 2022 Christoffer Levi delade ut sin sista ros till Alicia Ärleskog. Väl hemma i Sverige nådde kärlekssagan ett abrupt slut. Här delar Alicia med sig av privata detaljer kring uppbrottet.


Kärleksresan Bachelor 2022 nådde under torsdagen sitt slut. Den nervkittlande säsongen mynnade ut i att Christoffer Levi delade ut sin allra sista ros till Alicia Ärleskog, medan Filippa Kronholm fick lämna Kreta utan kärleken. 

Bachelor 2022: Christoffer Levi och Alicia Ärleskog

Alicia och Christoffer fann kärleken i Bachelor. Foto: TV4/Bachelor

I det sista avsnittet av säsongen, "Efter sista rosen", nåddes tittarna av nyheten att Alicia och Christoffer hade gått skilda vägar, enbart två veckor efter att de lämnade Kreta. 

Nyheter24 har pratat med Christoffer som förklarat sin version av vad som hände, och hur relationen till Alicia ser ut idag.

Nu avslöjar Alicia för första gången detaljer om relationen och anledningen till uppbrottet. 

Bachelor-Alicia om uppbrottet med Christoffer 

På Instagram delar nu Bachelor-Alicia med sig om sin sida av uppbrottet, som enligt henne inte varit en dans på rosor. 

"Christoffer visade sidor hemma i Sverige som jag inte accepterar i ett förhållande. Det skedde även en händelse som för mig inte är okej", inleder Alicia sin förklaring som är postad via Instagram Story, och fortsätter: 

"Christoffer har bett om ursäkt för detta. Därav valde jag att inte fortsätta träffa honom. Därför blev vår relation så kort". 

Bachelor-Alicia avslöjar detaljer om uppbrottet med Christoffer. Foto: Instagram/aliciaannamelina

"Kastat bort en ros" 

Vidare skriver Alicia att hon fått meddelanden som antytt på att hon är falsk, men hon menar att det som visades i årets Bachelorsäsong var äkta, och att hon har varit sig själv genom programmets gång. 

"Sluta hata. Sluta kommentera mitt utseende eller använda fula, grova ord. Jag har inte gjort något fel eller kastat bort en ros. Jag visste inte då hur det skulle sluta", skriver hon avslutningsvis. 

Alicia talar ut på Instagram Story. Foto: Instagram/aliciaannamelina
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!