Christoffer Levi berättar om relationen till Alicia Ärleskog idag.
Christoffer Levi berättar om relationen till Alicia Ärleskog idag. - Foto: Nyheter24 och TV4/Bachelor

Christoffer och Alicia gjorde slut efter Bachelor – så ser relationen ut idag

Årets bachelor 2022 Christoffer Levi delade ut sin sista ros till Alicia Ärleskog. Men väl hemma i Sverige nådde kärlekssagan ett abrupt slut. För Nyheter24 berättar Christoffer om hur relationen egentligen ser ut idag, flera månader senare.


Kärleksresan Bachelor 2022 nådde under torsdagen sitt slut. Den nervkittlande säsongen mynnade ut i att Christoffer Levi delade ut sin allra sista ros till Alicia Ärleskog, medan Filippa Kronholm fick lämna Kreta utan kärleken. 

Här kan du läsa om hur mycket pengar Bachelor-killarna fick för att vara med i programmet.

Bachelor 2022: Christoffer Levi gav sin sista ros till Alicia Ärleskog

Alicia fick Christoffers sista ros. Foto: TV4/Bachelor

Det hände efter Bachelor 2022 – är Alicia och Christoffer ett par idag? 

I det allra sista avsnittet av säsongen, "Efter sista rosen", får vi reda på hur det har gått för paren – en månad efter att Bachelor 2022 spelades in. Tittarna nåddes då av de tråkiga nyheterna att Alicia och Christoffer hade gått skilda vägar två veckor efter att de lämnade Kreta. 

Nyheter24 pratade med Christoffer om vad som egentligen hände, och hur relationen till Alicia ser ut idag. 

Till en början stannade de nyförälskade turturduvorna kvar på Kreta i några dagar innan det att var dags att flyga hem till Sverige där ett vardagsliv väntade. 

Alicia och Christoffer stannade kvar på Kreta i några dagar. Foto: TV4/Bachelor

Därför tog det slut mellan Bachelor-paret: "Det krockade"

Christoffer berättar att de båda hade väldigt mycket att stå i på sitt håll när de kom hem, framförallt på jobbfronten. Han förklarar även hur han bombarderades med frågor om kärlekslivet och Bachelor-resan varenda dag, från folk på allt från arbetsplatsen till gymmet.  

– Produktionen var på mig ganska ofta och frågade: “Hur går det med Alicia, känns det bra eller behöver du någon stöttning?” Det blev ganska mycket och jag hann inte landa direkt. Och dessutom hade jag hela tiden haft inställningen att det sista jag vill är att det ska rinna ut i sanden, säger Christoffer till Nyheter24 och fortsätter: 

– Så jag blir ganska mycket, jag blir ganska på. Jag ville så mycket att det krockade. Och det är så tråkigt att det blev så. Jag borde låtit det landa mer för oss båda. Vi båda behövde det. Så det kan man ju ångra, att man ville för mycket på något sätt. 

Filippa fick lämna Kreta hjärtekrossad. Foto: TV4/Bachelor

Christoffer förklarar att det var på Alicias initiativ som relationen avslutades, något som som han inte var beredd på. 

– Jag ville försöka lite mer. Jag tycker det är tråkigt att vi inte försökte lite längre tid, och att det blev som det blev. Men det är också viktigt att poängtera att både från min och hennes sida var det genuina och starka känslor. 

– Det kom som en chock att hon ville avsluta det, jag såg inte det riktigt komma. Men jag har mer förståelse för det nu när vi har pratat ut om det. 

I "Efter sista rosen" kom det fram att Alicia och Christoffer gått skilda vägar. Foto: TV4/Bachelor

Det hände "Efter sista rosen" – så ser Christoffer och Alicias relation ut idag

Och nu har det cirka gått fem månader sedan Bachelor-gänget lämnade Kreta, och fyra månader sedan “Efter sista rosen” spelades in. Hur ser då Christoffer och Alicias relation ut idag? 

– Jag och Alicia har inte jättemycket kontakt idag. Det är klart vi har skrivit till varandra angående dejter vi haft som visats på tv, och en del i slutet här nu har vi haft lite kontakt. Och det känns ändå bra att vi kan ha den typen av relation i alla fall, berättar Christoffer för Nyheter24 och tillägger. 

– Det kändes lite märkligt i början, men nu är det god stämning mellan mig och Alicia, så det är inga konstigheter nu. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!