Stockholm

Gunilla Persson till attack mot Puma Swede: "Ett luder"

Gunilla Persson och Puma Swede
Gunilla Persson till attack mot Puma Swede. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson har inte mycket till övers för Puma Swede. Efter att en bild började spridas på sociala medier så går Gunilla nu till attack mot Puma Swede och kallar henne för "luder".


Läs mer

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, har bestämt sig för att stämma kändistidningen Stoppa Pressarna. På Instagram berättade nyligen Gunilla om beslutet – hennes mål är att stoppa tidningen, som hon menar har gjort många kända människor illa med "trakasserier, lögner och personangrepp".

Gunilla berättar att hon till sin hjälp har tagit advokaten Mark Safaryan. Gunilla hyllar sin advokat och kallar honom för "orädd" och skriver att han står upp för rättvisa. 

Mark Safaryan har även representerat Patrick Ekwall när han stämde Stoppa Pressarna, något som Expressen då rapporterade om.

Gunilla Persson till attack mot Puma Swede

I kommentarsfältet på Gunillas Instagram var det snabbt en följare som då ifrågasatte Gunillas advokat. 

Detta då han var en av gästerna på Katrin Zytomierskas omtalade "pimp and hoes"-fest. Under festen fotograferades advokaten tillsammans med porrstjärnan Puma Swede

Puma Swede är god vän med både Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Puma var en av gästerna på Katrins "pimp and hoes"-fest. Här ser vi trion på ett event år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tänker på bilderna på honom och Puma Swede", skrev en följare i en kritisk kommentar. 

Gunilla tog snabbt sin advokat i försvar.

"Min advokat vet vad han gör och att porr stjärnan klamrade sig fast vid honom och hade förberett en fotograf att plåta är ju verkligen inte hans fel. Han är gentleman och knuffar inte bort kvinnor trots att det är ett luder", svarade Gunilla då.

Gunilla Persson gick till attack mot Puma Swede. Bildkälla: Instagram/thegunilla

I kommentarsfältet ifrågasatte flera följare Gunillas ordval.

Gunilla Persson och Puma Swede ovänner sedan flera år

Gunilla Persson och Puma Swedes fejd går flera år tillbaka i tiden. År 2014 såg Gunilla rött när Puma Swede skulle vara med i "Svenska Hollywoodfruar". 

I avsnittet där Puma Swede var med så umgicks hon med Hollywoodfrun Åsa Vesterlund. De drack smoothies och gick på en bröstkonsultation. 

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Avsnittet blev för mycket för Gunilla att hantera, och hon kunde inte ens se de delar där Puma Swede var med. I en intervju med Aftonbladet berättade Gunilla att hon "spolade förbi så fort det där trynet dyker upp".

– Hon är en porrstjärna och vi gör ett respektabelt program som sänds på bästa sändningstid. Hon står för en annan typ av underhållning, som är satans verk. Porr är satans verk. Du vet vad som hände i Sodom och Gomorra, Gud kom in och totalt förgjorde de två städerna. Städerna finns kvar i Israel, jag har besökt Sodom, det är historiska faktum som står i bibeln, sa Gunilla till Aftonbladet då.

Puma Swede tycktes däremot ta fejden med en klackspark, och när hon släppte en serie sexleksaker så övervägde Puma att döpa en dildo till "Gunilla".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.