Niclas Wahlgrens nya flickvän Rebecca Hjelt
Pernilla Wahlgren om Niclas Wahlgrens nya flickvän Rebecca Hjelt. - Foto: Stella Pictures, Instagram/niclaswahlgren, Instagram/bodybybecca.se

Pernilla Wahlgrens första ord om Niclas Wahlgrens nya flickvän Rebecca

Niclas Wahlgren har hittat kärleken i den 22 år yngre Rebecca "Bodybybecca" Hjelt som är personlig tränare. Niclas och Rebecca åkte och hälsade på Pernilla Wahlgren och hennes pojkvän Christian Bauer – läs mer här!


Det var i början av oktober som Niclas Wahlgren, 57, bekräftade att han har en ny flickvän. Niclas var tidigare tillsammans med träningsprofilen Julia Friberg, men paret gick skilda vägar 2019.

Rebecca "Bodybybecca" Hjelt är Niclas Wahlgrens nya flickvän

Niclas nya flickvän heter Rebecca Hjelt och är 35 år gammal. Precis som Niclas så jobbar hon som personlig tränare. På Instagram är paret öppna med sin kärlek, och den senaste tiden har de bjudit sina följare på träningsvideos som de spelat in tillsammans.

Både Niclas och Rebecca har barn från tidigare relationer. Med sitt ex Mia Bodén har Niclas sonen Tim som föddes 1989. Under äktenskapet med Laila Bagge så fick Niclas och Laila sonen Kit, 10.

Rebecca har sonen Louie, 8, från en tidigare relation.

Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt på kärleksresa

För att slippa det grådassiga vädret som råder i Stockholm just nu så tog Niclas och Rebecca sitt pick och pack för att åka på en liten semester. 

Destinationen blev Spanien, och Niclas syster Pernilla Wahlgrens nya drömhus i Marbella. Där väntade redan Pernilla med sin pojkvän Christian Bauer, 56.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgrens första ord om Rebecca

På Instagram delar Pernilla med sig av en serie bilder från parsemestern med Christian Bauer, Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt. Och Pernilla hade bara trevliga saker om Rebecca som ger "massa härlig energi".

"Några dagar i huset i Marbella tillsammans med min @cebebauer & finbesök för första gången av brorsan @niclaswahlgren & @bodybybecca.se, ger massa härlig energi - trots att solen lös lite med sin frånvaro just i dag", skrev Pernilla på sin Instagram.

På Instagram la Pernilla ut ett klipp där hon skämtade lite om Niclas och Rebecca.

"Dom här pratar BARA träning", skrev Pernilla och slängde in en skrattande gif till ett klipp på turturduvorna Niclas och Rebecca.

Pernilla Wahlgren retade Niclas och Rebecca en aning. Bildkälla: Instagram/pernillawahlgren

Grattis till kärleken säger vi på Nyheter24!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!