Phoenix Parnevik tar avstånd från familjen
I podcasten "Peg och Penny" diskuterar systrarna med sin pappa om Phoenix Parneviks beslut att ta avstånd från familjen. - Foto: STELLA PICTURES

Jesper Parneviks kritiska ord – efter att sonen tar avstånd från familjen

Peg och Penny Parnevik driver tillsammans podcasten Peg & Penny.
I senaste avsnittet diskuterar systrarna och pappan Jesper Parnevik, som gästade podcasten, Phoenix Parneviks beslut om att ta avstånd från familjen.


Peg och Penny Parnevik driver podcasten Peg & Penny tillsammans och i det senaste avsnittet gästade deras pappa och den kända golfspelaren Jesper Parnevik podden. I avsnittet diskuterar de tre om barnens uppväxt och om hur Phoenix Parnevik valt att ta avstånd från familjen.

– Han vill inte använda sig av efternamnet. Kan du känna igen det i honom, frågar Penny sin pappa.

Familjen har en nära relation till varandra och syns ofta ihop. De gjorde tidigare realityserien ”Parneviks” som blev en tittarfavorit. Men någon som inte synats till lika mycket som sina systrar är Phoenix Parnevik. 

Penny Parnevik om sin lillebror 

I avsnittet berättar Penny om en analys hon själv kommit fram till gällande varför hennes lillebror dragit sig undan. 

Hon drar parallellen till hur deras pappa redan i tidig ålder bestämde sig för att bli golfspelare och att hans föräldrar var någorlunda tveksamma till det valet av yrke för sin son.

Phoenix Parnevik tar avstånd från familjen

Jesper Parneviks pappa Bosse Parnevik, 84, är en före detta känd svensk imitatör och komiker. Penny Parnevik menar att hennes pappa under sin tidiga karriär inte ville ta hjälp av sitt välkända efternamn för att komma vidare i karriären. Hon tror att Phoenix Parnevik ärvt det draget av honom. 

– Han har ju störst behov av alla att ”jag vill bevisa”, framför allt för dig, säger Peg Parnevik i avsnittet och syftar på Jesper Parnevik. 

Därefter frågar Penny Parnevik sin pappa om han kan känna igen sig i Phoenix Parneviks val. 

– Jag var likadan på det sättet, sen vet jag inte, om han inte vill göra det så. Men sen har jag ju insett att det är ganska dumt. Varför ska man hålla på och behöva skämmas över det, svarar Jesper Parnevik.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.