Phoenix Parnevik tar avstånd från familjen
I podcasten "Peg och Penny" diskuterar systrarna med sin pappa om Phoenix Parneviks beslut att ta avstånd från familjen. - Foto: STELLA PICTURES

Jesper Parneviks kritiska ord – efter att sonen tar avstånd från familjen

Peg och Penny Parnevik driver tillsammans podcasten Peg & Penny.
I senaste avsnittet diskuterar systrarna och pappan Jesper Parnevik, som gästade podcasten, Phoenix Parneviks beslut om att ta avstånd från familjen.


Peg och Penny Parnevik driver podcasten Peg & Penny tillsammans och i det senaste avsnittet gästade deras pappa och den kända golfspelaren Jesper Parnevik podden. I avsnittet diskuterar de tre om barnens uppväxt och om hur Phoenix Parnevik valt att ta avstånd från familjen.

– Han vill inte använda sig av efternamnet. Kan du känna igen det i honom, frågar Penny sin pappa.

Familjen har en nära relation till varandra och syns ofta ihop. De gjorde tidigare realityserien ”Parneviks” som blev en tittarfavorit. Men någon som inte synats till lika mycket som sina systrar är Phoenix Parnevik. 

Penny Parnevik om sin lillebror 

I avsnittet berättar Penny om en analys hon själv kommit fram till gällande varför hennes lillebror dragit sig undan. 

Hon drar parallellen till hur deras pappa redan i tidig ålder bestämde sig för att bli golfspelare och att hans föräldrar var någorlunda tveksamma till det valet av yrke för sin son.

Phoenix Parnevik tar avstånd från familjen

Jesper Parneviks pappa Bosse Parnevik, 84, är en före detta känd svensk imitatör och komiker. Penny Parnevik menar att hennes pappa under sin tidiga karriär inte ville ta hjälp av sitt välkända efternamn för att komma vidare i karriären. Hon tror att Phoenix Parnevik ärvt det draget av honom. 

– Han har ju störst behov av alla att ”jag vill bevisa”, framför allt för dig, säger Peg Parnevik i avsnittet och syftar på Jesper Parnevik. 

Därefter frågar Penny Parnevik sin pappa om han kan känna igen sig i Phoenix Parneviks val. 

– Jag var likadan på det sättet, sen vet jag inte, om han inte vill göra det så. Men sen har jag ju insett att det är ganska dumt. Varför ska man hålla på och behöva skämmas över det, svarar Jesper Parnevik.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.