Carina Bergfeldt och Josefin "Little" Jinder
Carina Bergfeldt och Josefin "Little" Jinder - Foto: Stella Pictures

Little Jinder om sin medverkan i Carina Bergfeldt: "Så jävla sjukt"

Little Jinder gästade podcasten "Forum med Saga & Myrna", och berättade där om hennes senaste medverkan i SVT...


Under veckan gästade Josefine ”Little” Jinder podcasten ”Forum med Saga och Myrna” med Myrna Lorentzson och Saga Cavallin

Där berättade hon om hennes och Petra Medes senaste medverkan i SVT. De var med i ”Carina Bergfeldt” med Carina Bergfeldt i spetsen. Förutom Josefine och Petra så var även "racerkungen" Marcus Ericsson och ex-kriminella Roy Rizk med i programmet.

En av poddarna sätter i halsen under poddavsnittet och börjar hosta, således kommer de helt sonika in på ämnet: 

– Jag spelade in ett tv-program igår där hon som intervjuade mig satt så där hela programmet också, det känns som att jag typ får folk att hosta. Hon avbröt alltså efter halva intervjun, och bara så ”gå bara och spela!”. Sen satt hon och bara hostade skitmycket, de var verkligen inte trevligt, säger Jinder och fortsätter:

– Det var liksom helt sjukt. De sa också till mig, när de skulle intervjua en ex-kriminell, att sluta skämta. Han (Roy) hade inte ens kommit in. Utan bara så med min, att jag skulle så… Jag och Petra Mede skulle ”tagga ner” inför att han skulle komma in. Hon (Petra) är så 50, jag är 34, det är inte så att vi kommer sitta med samma ton och så typ så ”hasch-janne” eller typ vad menar du? Det var så jävla sjukt. Ängsligt av SVT. 

Denna scen ska alltså ha utspelat sig innan det var dags för Rizk att ta plats i Bergfeldts soffa. 

Little Jinder: "Ängsligt av SVT"

Jinder tillägger att hon aldrig tycker det är speciellt kul att vara med i TV, och att hon ofta går från inspelningar med ångest.

Ja, det verkar ha varit en inspelning präglad av stress och press, i alla fall om man ska tro Jinder. SVT målas i podcasten upp som något neurotiska. 

Men även Bergfeldt skriver följande till Marcus Ericsson, som också var gäst, på Instagram "Så glad att du ville komma! Du stod ut med mycket i soffan.", så kanske var det en något upptrissad stämning under inspelningen ändå! 

"Carina Bergfeldt" hittar du på SVT play. Det går linjärt på fredagar 21:00. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".