Carina Bergfeldt och Josefin "Little" Jinder
Carina Bergfeldt och Josefin "Little" Jinder - Foto: Stella Pictures

Little Jinder om sin medverkan i Carina Bergfeldt: "Så jävla sjukt"

Little Jinder gästade podcasten "Forum med Saga & Myrna", och berättade där om hennes senaste medverkan i SVT...


Under veckan gästade Josefine ”Little” Jinder podcasten ”Forum med Saga och Myrna” med Myrna Lorentzson och Saga Cavallin

Där berättade hon om hennes och Petra Medes senaste medverkan i SVT. De var med i ”Carina Bergfeldt” med Carina Bergfeldt i spetsen. Förutom Josefine och Petra så var även "racerkungen" Marcus Ericsson och ex-kriminella Roy Rizk med i programmet.

En av poddarna sätter i halsen under poddavsnittet och börjar hosta, således kommer de helt sonika in på ämnet: 

– Jag spelade in ett tv-program igår där hon som intervjuade mig satt så där hela programmet också, det känns som att jag typ får folk att hosta. Hon avbröt alltså efter halva intervjun, och bara så ”gå bara och spela!”. Sen satt hon och bara hostade skitmycket, de var verkligen inte trevligt, säger Jinder och fortsätter:

– Det var liksom helt sjukt. De sa också till mig, när de skulle intervjua en ex-kriminell, att sluta skämta. Han (Roy) hade inte ens kommit in. Utan bara så med min, att jag skulle så… Jag och Petra Mede skulle ”tagga ner” inför att han skulle komma in. Hon (Petra) är så 50, jag är 34, det är inte så att vi kommer sitta med samma ton och så typ så ”hasch-janne” eller typ vad menar du? Det var så jävla sjukt. Ängsligt av SVT. 

Denna scen ska alltså ha utspelat sig innan det var dags för Rizk att ta plats i Bergfeldts soffa. 

Little Jinder: "Ängsligt av SVT"

Jinder tillägger att hon aldrig tycker det är speciellt kul att vara med i TV, och att hon ofta går från inspelningar med ångest.

Ja, det verkar ha varit en inspelning präglad av stress och press, i alla fall om man ska tro Jinder. SVT målas i podcasten upp som något neurotiska. 

Men även Bergfeldt skriver följande till Marcus Ericsson, som också var gäst, på Instagram "Så glad att du ville komma! Du stod ut med mycket i soffan.", så kanske var det en något upptrissad stämning under inspelningen ändå! 

"Carina Bergfeldt" hittar du på SVT play. Det går linjärt på fredagar 21:00. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!